Ammattina urheilija

Toni Kankaanpää, Korson Vedon kapteeni, vieraili Lumon lukiossa 25.4. kertomassa urheilu-urastaan ja siitä, mitä on olla ammattiurheilija. Hän on pelannut uransa huipputasolla ja voittanut muun muassa Baltian, Viron sekä Itävallan mestaruuden.

Kankaanpää kertoo tehneensä itselleen jo nuorena päämäärän, jota kohti aikanaan lähti. Tavoitteiden asettaminen, pelijännityksen hallinta, vastuun ottaminen – nämä ovat asioita, joita hän on urallaan oppinut tekemään. Myös tunteiden käsittely valtavasta onnistumisen huumasta pettymykseen kuuluvat huippu-urheiluun. Ura onkin opettanut häntä käsittelemään tunteitaan niin, että ne ovat pelissä voimavarana.

Ammattiurheilijan ura on Kankaanpäälle antanut paljon: ystäviä ympäri maailman, kielitaidon, tavoitteiden asettamista, tarinoita ja kokemuksia sekä sen, että hymyileminen kannattaa aina!

Jätä kommentti