Lumon lukio

Lumon lukio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Korson juna-aseman vieressä. Opintoja helpottavat ja täydentävät samassa rakennuksessa toimivat kirjasto, kuvataidekoulu, musiikkiopisto, yhteispalvelupiste, aikuisopisto ja ravintola.

Kattava kurssivalikoima

Esittävän taiteen linjalla opiskelija voi kehittää taiteellista ilmaisuaan, luovuuttaan, tulkintaansa sekä eri taiteenalojen ymmärtämistä. Lumon lukiossa voi opiskella monipuolisesti luonnontieteitä ja syventää tietämystään poikkitieteellisillä, soveltavilla ympäristöopinnoilla, joihin kuuluu retkiä Suomessa ja ulkomailla, opiskelua yliopistolla sekä asiantuntijoiden luento- ja keskustelutilaisuuksia.

Lukiomme kielivalikoima on runsas. Tarjolla on englannin ja ruotsin lisäksi ranskan, saksan, venäjän, espanjan, japanin ja italian kursseja. Useiden oppiaineiden kursseilla tehdään kansainvälistä yhteistyötä ja opintomatkoja ulkomaille, muun muassa ystävyyskouluihin Saksaan, Ruotsiin, Tsekkeihin ja Ranskaan.

Monien mahdollisuuksien lukio

Lumossa voi myös suorittaa teatteritaiteen, kuvataiteen, liikunnan, median, musiikin ja tanssin lukiodiplomin. Lisäksi voi suorittaa valtakunnallisen puheviestintätaitojen päättökokeen. Lumon iso liikuntahalli, tanssisali ja painisali antavat mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan. Kaksi hyvin varustettua kuvataideluokkaa, musiikkitila, äänitysstudio ja bänditila mahdollistavat monipuolisen työskentelyn ja itsensä kehittämisen.

Tervetuloa Lumoon – monien mahdollisuuksien lukioon!

Katso kuvagalleria ja blogi, kuvia myös instagramissa ja facebookissa.

Tässä tiivis Lumo info 2016  ja tietoa myös täällä.