Onko junalakko peruttu?

Rautatie-, meri- ja liikenneliiton (RMT) äskettäinen lakkoehdotus peruttiin, koska sen jäsenet suostuivat useisiin kiistanalaisiin kohteisiin. Tämä sisältää muutoksia palkkaukseen ja työturvallisuuteen. Näin ollen RMT ei ole toistaiseksi suunnitellut uusia rautatielakkoja.

Matkustajat voivat siis olla varmoja siitä, että heidän matkansa jatkuvat normaalisti.

Onko junalakko 26. syyskuuta?

Aiemmin tällä viikolla liitto TSSA ilmoitti myös, että 24 tunnin junalakko alkaa keskipäivästä 26. syyskuuta. Lakoon osallistuville rautatieliikenteen harjoittajille tarjotaan erittäin rajoitettua palvelua, sillä jotkut linjat ja asemat eivät avaudu ollenkaan. Näinä päivinä ei suositella matkustamista junalla.

Tuleeko junalakko 26. marraskuuta?

Joo. Seuraava lakko on lauantaina 26.11.2022 , ja Aslef on ryhtynyt toimiin. Se vaikuttaa junayhtiöihin kaikkialla Britanniassa ja vaikuttaa merkittävästi niiden palveluihin.

Onko Helsingissä 2023 junalakko?

Rautatiealan lakko on päättynyt – junaliikenne jatkuu taas 24.3.2023 . Rautatiealan työehtosopimusneuvotteluissa on päästy sopimukseen ja junaliikenne jatkuu jälleen perjantaina 24.3.2023 aamupäivällä.

Onko 22. lokakuuta muita junalakkoja?

Tällä hetkellä ei ole suunnitteilla uusia rautatielakkoja , mutta koska ei ole merkkejä siitä, että ammattiliittojen ja National Railin väliset kiistat olisi ratkaistu, lisää on todennäköisesti tulossa. Ammattiliittojen on ilmoitettava kaikista virallisista toimista kaksi viikkoa etukäteen, mikä tarkoittaa, että seuraavat ulosmarssit voivat tulla aikaisintaan lokakuun lopulla.

Onko joulukuussa junalakkoja?

Rautatiehenkilöstö on ilmoittanut uudesta lakosta joulukuussa 2023 ja tammikuussa 2023 pitkään jatkuneessa kiistassa palkoista ja ehdoista. Näinä päivinä on odotettavissa laajaa matkustushäiriötä eri puolilla maata. Päivämäärät ovat: tiistai 13. – keskiviikko 14. joulukuuta 2022.

Jatkuvatko junalakot vuonna 2023?

Milloin junalakot loppuvat? Ellei ammattiliittojen ja rautatieyritysten välillä saada aikaan sopimusta palkasta, työturvallisuudesta ja työehdoista, lakot saattavat jatkua loppuvuoden 2023 ajan .

Miksi junalakko on keskeytetty?

Miksi rautatietyöntekijät ovat olleet lakossa? Ammattiliitot sanovat, että minkä tahansa palkkatarjouksen tulee kuvastaa elinkustannusten nousua – inflaatio on tällä hetkellä yli 10 prosenttia. Mutta rautatieteollisuudella on paineita säästää rahaa pandemian jättäessä sen talouteen aukon .

Onko junalakko vielä marraskuussa?

RMT Unioni on ilmoittanut keskeyttäneensä junalakon 5., 7., 8. ja 9. marraskuuta 2022. "Lakkoaikataulut" saattavat olla voimassa vielä 5. ja 7. päivänä.

Minä vuonna oli viimeinen junalakko?

1992

Edellisen kerran Yhdysvaltain rautatiet menivät lakkoon vuonna 1992 . Tämä lakko kesti kaksi päivää ennen kuin kongressi puuttui asiaan. Pidennetty rautateiden seisokki ei ole tapahtunut sataan, osittain siksi, että vuonna 1926 hyväksytty laki, joka säätelee rautatieneuvotteluja, vaikeutti työntekijöiden lakkoa huomattavasti.

Minä päivänä junalakot ovat marraskuussa?

Se totesi, että neuvottelut jatkuvat marraskuussa marraskuussa seuraavina päivinä uudesta lakosta, joka koski tiettyjä rautatieyhtiöitä:

  • Avanti West Coast: lauantai 5. marraskuuta, keskiviikko 9. marraskuuta.
  • C2C: tiistai 8. marraskuuta.
  • East Midlands Railway : lauantai 5. marraskuuta.
  • Lounaisrautatie: keskiviikkona 9. marraskuuta.

Onko elokuussa junalakkoja?

Minä päivinä elokuun junalakot ovat? RMT järjestää lakkoja 18. elokuuta ja 20. elokuuta, ja häiriön laajuus on samanlainen kuin kesäkuussa näkemämme työtaistelutoimet.

Kuinka pitkä viimeinen junalakko kesti?

Viimeinen junalakko Yhdysvalloissa vuonna 1992 kesti alle neljä päivää ennen kuin hallitus lopetti sen.

Onko helmikuussa 2023 junalakkoja?

Milloin juna- ja junalakot ovat helmikuussa 2023? Valtakunnallinen rautatieliikenne on vahvistanut lakot keskiviikkona 1. helmikuuta ja perjantaina 3. päivänä, jotka todennäköisesti aiheuttavat häiriöitä kolmesta neljään päivään.

Ovatko junat lakossa 29. lokakuuta?

RMT-lakko jatkuu lauantaina (29. lokakuuta), kun RMT:n yritysneuvosto ja kansallinen johtokunta (NEC) hylkäsivät ScotRailin viimeisimmän parannetun tarjouksen antamatta henkilöstölle sananvaltaa. Tarjouksen mukaan alhaisimmin palkattu henkilöstö olisi saanut lähes 7,5 prosentin peruspalkankorotuksen.

Minä päivänä ovat seuraavat junalakot?

Kolmesta tulevasta rautatielakosta on ilmoitettu. Tämä vaikuttaa tiettyihin junaliikenteen harjoittajiin keskiviikkona 31. toukokuuta, perjantaina 2. kesäkuuta ja lauantaina 3. kesäkuuta 2023 . Tämä vaikuttaa todennäköisesti myös joihinkin palveluihin lakon jälkeisinä aamuina.

Mitkä ovat rautatielakkojen päivämäärät vuonna 2023?

Kansallinen lakko tapahtui:

  • Tiistai 3. tammikuuta ja keskiviikko 4. tammikuuta 2023 (RMT-ammattiliiton toiminta)
  • Torstai 5. tammikuuta 2023 (ASLEF-liiton toiminta)
  • Perjantai 6. ja lauantai 7. tammikuuta 2023 (RMT-liiton toiminta)

Jätä kommentti