Käyttääkö purina lihan sivutuotteita?

Pyrimme Purinalla tarjoamaan lemmikkillesi parasta ravintoa, mikä tarkoittaa, että käytät aikaa laadukkaiden raaka-aineiden hankkimiseen.

Sitoutumisemme laatuun ja turvallisuuteen heijastuu lihan sivutuotteiden käytössä, joita tiimimme arvioi huolellisesti ja noudattaa American Feed Control Officials -järjestön (AAFCO) asettamia kriteereitä.

Lisäksi luotamme omiin tiukoihin turvallisuusohjeisiimme ja varmistamme, että Purinan lemmikkieläinten ruoat sisältävät vain parhaita ainesosia. Tavoitteenamme on tarjota turvallinen ja mukava ateria rakkaalle lemmikillesi.

Mitä merkkejä eläinlääkärit suosittelevat?

Eläinlääkäreiden suosittelemat 4 parasta koiranruokamerkkiä

 • Royal Canin.
 • Hillsin tiederuokavalio.
 • Purina ProPlan.
 • Eukanuba.

Miksi sitä kutsutaan Purinaksi?

Nimi Purina syntyi yrityksen silloisen sloganin "Missä puhtaus on ylin" ansiosta .

Mikä on Purinan slogan?

Jokainen lemmikki ansaitsee parhaan elämän .

Onko Purina koiran vai kissan ruokaa?

Purina: Ravitsevaa koiran- ja kissanruokaa lemmikkillesi.

Onko Purina Nestlén omistuksessa?

Nestlé Purina Petcare (/pjʊˈriːnə/), tai yksinkertaisesti Purina, on sveitsiläisen Nestlén amerikkalainen tytäryhtiö , jonka kotipaikka on St. Louis, Missouri. Se valmistaa ja markkinoi lemmikkieläinten ruokaa, herkkuja, kissan- ja koiranhiekkoja. Jotkut sen lemmikkiruokabrändeistä ovat Purina Pro Plan, Purina Dog Chow, Friskies, Beneful ja Purina One.

Miksi Purina on niin hyvä?

Purina Dog Food tarjoaa laajan valikoiman tuotelinjoja, jotka tarjoavat koirallesi korkealaatuista ravintoa lähes jokaiseen budjettiin . Niitä pidetään laajalti turvallisena ja hyvämaineisena tuotemerkkinä, ja niillä on pitkä historia laadukkaiden tuotteiden valmistamisesta koirille kaikissa elämänvaiheissa.

Mitä ainutlaatuista Purina Onessa on?

Korkealaatuisten ainesosien SmartBlend® ansiosta, mukaan lukien luonnolliset prebioottiset kuidut, Purina ONE Lamb & Rice Formula ravitsee koirasi ruoansulatuskanavan mikrobiomia ja koko kehon terveyttä . Se on myös valmistettu aidosta lammasta, joka on tärkein ainesosa.

Miksi Purina on parempi kuin Pedigree?

Pedigree saa myös paljon alhaisemmat pisteet kuin Purina sekä märkä- että kuivaruoan proteiini- ja rasvapitoisuudessa, keskimäärin noin 6 % vähemmän . Niiden nappula koostuu noin 26 % proteiinista ja 12 % rasvasta, mikä on paljon vähemmän kuin Purinan 32 % ja 18 % keskiarvot.

Mitä muuta Purina tekee?

Purina tuotemerkit

 • ALPO. Kun annat koirallesi herkullisen aterian, jota hän rakastaa syödä, aloitat yhteisen onnellisen matkan.
 • Beggin' Beggin' ovat suussa sulavia koiraherkkuja, joiden tuoksu pekonia himoitsevat koirat rakastavat.
 • Bella. Pienet koirat ansaitsevat hemmottelun.
 • Hyödyllinen.
 • Yli.
 • Tuuli.
 • Kiireinen.
 • DentaLife.

Onko Purina hyvä koirille ja kissoille?

Kyllä, Purina Cat Food on hyvää . Kissat rakastavat Purinaa maailmanlaajuisesti, lähinnä sen maun ja monipuolisten reseptien ja herkkujen vuoksi. On kuitenkin raportoitu monia keinotekoisia ainesosia tuotteissa ja epäterveellisiä eläinrasvoja, jotka heikentävät näiden elintarvikkeiden laatua ja ravitsemuksellista hyötyä.

Omistaako Royal Canin Purina?

Mars Petcare, joka on osa Mars Candy -yritystä, johtaa tietä. Mars omistaa 41 tuotemerkkiä, joihin kuuluvat: Evo, Cesar, Eukanuba, IAMS, Nutro, Pedigree ja Royal Canin .

Jätä kommentti