Kenellä on eniten ykköshittejä kaikessa musiikissa?

The Rolling Stones on listan toisella sijalla 14:llä – suuri notkahdus näennäisesti vertaansa vailla olevista Beatlesista. Muita urallaan useita ykköspisteitä saaneita näyttelijöitä ovat Maroon 5 (9), Rihanna (8), Justin Bieber (5) ja Elvis Presley (5). Nämä artistit ja monet muut ovat myös kaikkien aikojen myydyimpien musiikkiartistien joukossa maailmassa.

Mikä on RIHANNAN 1 kappale?

Rihannan debyyttisingle " Pon de Replay " julkaistiin 15 vuotta sitten.

Kuinka monta #1 hittiä Rihannalla on?

14 ykköskappaletta

Yhdysvalloissa Rihanna on kerännyt Billboard Hot 100 -listalla 14 ykköskappaletta ja 32 kymmenen parhaan kappaletta. Hän on sijoittunut 60 viikkoa ykköseksi ja on artisti, jolla on eniten viikkoja kymmenen parhaan joukossa (360).

Onko Drakella koskaan ollut hitti #1?

Drakella on seitsemän kappaletta, jotka ovat debytoineet Hot 100 -listan ykkösenä.

Kuinka monta #1 osumaa Drakella on?

kaksitoista ykkösiskua

Drake on saavuttanut yksitoista ykkösalbumia Billboard 200 -listalla ja kaksitoista ykköshittiä Billboard Hot 100 -listalla. Billboard ylisti hänet "2010-luvun vuosikymmenen taiteilijaksi" ja kaikkien aikojen 16. suurimmaksi artistiksi. RIAA luokittelee hänet kaikkien aikojen toiseksi myydyimmäksi digitaaliseksi artistiksi 164 miljoonalla Yhdysvalloissa.

Kenellä räpparilla on eniten kappaleita numero 1?

Artistit, joilla on eniten ykkössinglejä
Määrä Taiteilija
28 Drake
11 Lil Wayne
10 Puff Daddy
Kanye West

Kummalla on enemmän hittejä Drake tai Eminem?

Drake ohitti Eminemin historian eniten myydyksi sinkkuartistiksi . Drake saavutti juuri uuden virstanpylvään urallaan, ohittaen tällä kertaa Eminemin ja hänestä tuli RIAA:n historian korkein sertifioitu sinkkuartisti. Toronton räppäri on ansainnut 10 uutta plakettia RIAA:lta ja nostanut hänen kokonaismääränsä huimiin 184 miljoonaan singleen.

Kuinka monta #1 osumaa Kanyella on?

Hänen Billboard Hot 100 -historiansa lukee; 107 kilpailua, 56 parasta 40:tä, 18 parasta 10:tä ja neljä ykkössingleä .

Mikä on Rihannan suurin hitti?

We Found Love (2011) Rihanna kuulostaa hyvältä klubissa. Tämä yhdeksän kertaa platinaa saanut elektro-voitto on hänen kaikkien aikojen myydyin singlensä, joka vietti 10 viikkoa Billboard Hot 100 -listan kärjessä.

Mitkä ovat Draken top 5 hittiä?

Luettelo: Parhaat Drake-kappaleet, joita asiantuntijat eniten suosittelevat

  • "Marvinin huone" (2011)
  • "Aloitti pohjasta" (2013)
  • "Pahin käytös" (2013)
  • ”Laugh Now Cry Later” feat. Lil Durk (2020)

Onko Drake kuunneltuin?

Toukokuusta 2023 lähtien kanadalainen räppäri Drake on kaikkien aikojen striimatuin artisti Spotifyssa , kun taas amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Taylor Swift on eniten striimattu naisartisti.

Onko Rihannalla albumi numero 1?

Rihannan seitsemäs studioalbumi Unapologetic (2012) oli Rihannan ensimmäinen levy Billboard 200 -listan kärkeen, ja se sai RIAA:lta kolminkertaisen platinasertifikaatin.
Studio-albumit.
Otsikko Anteeksiantamaton
Huippukaavion sijainnit Iso-Britannia 1
MEILLE 1
Myynti FRA: 240 000 UK: 635 000 US: 1 200 000 WW: 4 000 000

Onko rap-kappale koskaan noussut ykköseksi?

Mutta vaikka maamerkit, kuten Run DMC, Beastie Boys, Public Enemy, Eric B. & Rakim, Marley Marl, Big Daddy Kane, KRS-One, Slick ja monet muut, musiikin pudottaminen seuraavan vuosikymmenen aikana, vaati Vanilla Icen " Ice Ice Baby” hiphopille, joka saavutti ensimmäisen listan kärkisijansa.

Kenellä on kaikkien aikojen hitti #1?

The Beatles
Kaikkien aikojen 10 parasta artistia (1958–2021)
Sijoitus Taiteilija
1. The Beatles
2. madonna
3. Elton John
4. Elvis Presley

Onko Rihanna menestynein artisti?

Rihanna on myynyt yli 250 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti, ja se on kaikkien aikojen toiseksi myydyin naisartisti ja kaikkien aikojen korkein sertifioitu naisartisti RIAA:n Top Artists (Digital Singles) -listalla.

Kuka on räppäri numero 1?

#1 Jay-Z . Jay-Z, syntyperäinen Shawn Carter, on yhdysvaltalainen räppäri, joka on kotoisin NYC:stä – tosiasiaa, jota hän räppäilee jatkuvasti lähes kolmen vuosikymmenen uransa aikana. Hän nousi nopeasti kuuluisuuteen 1990-luvun puolivälissä, kun hän julkaisi debyyttistudioalbuminsa Reasonable Doubt omalta levy-yhtiöltään Roc-A-Fella Recordsilta.

Kuinka monta #1 osumaa Beyoncelle on?

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä ja tuottaja Beyoncé on saavuttanut 22 ykköskappaletta Yhdysvaltain Billboard Dance Club Songs -listalla ja sijoittuu neljänneksi 100 parhaan Dance Club Songs -artistin joukossa.

Onko Rihanna yhden hitin ihme?

Rihanna myönsi, että häntä kutsuttiin kerran "yhden hitin ihmeeksi" hänen uransa alussa . Legendaarinen poptähti, 32, on sittemmin valloittanut maailman myrskyllä, mutta kaikki eivät olleet vakuuttuneita yhdeksännkertaisesta Grammy-voittajasta, kun hän astui musiikkielämään.

Kenellä on eniten #1-albumeja?

Suurin osa nro.

1 albumia

  • Muusikkona Paul McCartneylla on eniten ykkösalbumeita, 27. Tämä sisältää 19 albumia hänen työstään The Beatlesin kanssa, kolme sooloalbumia ja viisi albumia osana hänen 1970-luvun Wings-ryhmäänsä.
  • Barbra Streisand on ainoa artisti, jolla on ykkösalbumit kuudella eri vuosikymmenellä.

Mikä on ykköshitti musiikissa?

Listahitit Useimmissa tapauksissa jommassakummassa musiikkilistassa vietettyjen viikkojen määrällä voi myös olla suuri merkitys sen osuvuudessa "hittinä" riippumatta sen listan huippupaikasta. Hittisingleä kutsutaan eri tavoin ykköshitiksi , top 5 -hitiksi, top 10 -hitiksi, top 20 -hitiksi tai top 40 -hitiksi sen huippupaikasta riippuen.

Onko RIHANNA miljardööri?

Rihannan arvioitu nettovarallisuus on 1,4 miljardia dollaria vuonna 2023 . Hänestä tuli Amerikan nuorin itsetehty naismiljardööri vuonna 2022. Suuri osa Rihannan varallisuudesta on laskettu hänen menestyksekkäälle meikkiyritykselleen Fenty Beautylle, jonka hän omistaa yhdessä ranskalaisen luksuskaupan LVMH:n kanssa.

Kenellä on 11 ykkösalbumia?

The Rolling Stones (13) Yksitoista ykkösalbumia (kolmetoista mukaan lukien Exile on Main Streetin uudelleenjulkaisut Exile on Main St ja Goats Head Soup nimeltä Goat's Head Soup) The Rolling Stone on ehdottomasti maistanut osuutensa. menestyksestä.

Jätä kommentti