Miten eddie huijasi pikseleissä?

Eddien pettäminen juontaa juurensa jopa hänen teinivuosiinsa. Elokuvassa Pixels hänet nähdään huijaamassa Donkey Kongin arcade-pelissä; jossa hänen silmälasikehyksensä sisäpuolelle oli kirjoitettu huijauskoodeja. Hän voitti Sam Brennerin turnauksessa ja kruunattiin väärin Donkey Kongin maailmanmestariksi.

Tämä epärehellisyys on ollut osa Eddien hahmon kehitystä alusta alkaen. Vaikka Eddien perimmäinen tavoite elokuvassa on taistella avaruusolentoja vastaan, jotka uhkaavat tuhota maailman, hän on joutunut kohtaamaan aiempien petostensa seuraukset.

Mikä peli tuhosi Taj Mahalin pikseleissä?

Muistomerkki kirjaimellisesti murenee maahan kuin se oli Pac-Man- tai Tetris- pelissä . Katso eksklusiivinen klippi täältä ennen muita!

Mikä on Eddien lempinimi Pixelsissä?

Fire Blaster

Eddie Plant, joka tunnetaan paremmin nimellä The Fire Blaster , on tunnettu videopelien "mestari", josta tuli rikollinen, joka lopulta liittyi pelihallien joukkoon heidän tehtävässään estää videopelin muotoisia avaruusolentoja valloittamasta Maata.

Keneen Eddie Plant perustuu?

Billy Mitchell

Eddie Plant perustuu maailmankuuluun videopelien huippupisteiden mestariin Billy Mitchelliin , joka tuli tunnetuksi täydellisen Pac-Man-pelin ennätyksensä ansiosta.

Kuka on Pixelsin ihmelapsi?

Ludlow Lamonsoff on päähenkilö vuoden 2015 toimintakomediaelokuvassa Pixels. Häntä esittää Josh Gad, joka myös äänitti Louisia Ice Age: Continental Drift -elokuvasta, Olafia vuoden 2013 Disney's Frozen -elokuvasta ja Chuckia The Angry Birds Movie -elokuvasta sekä LeFoua vuoden 2017 kaunotar ja hirviön live-action -versiossa.

Kuka on tyttö punaisessa mekossa Pixelsissä?

Lady Lisa on pieni antagonisti, josta tuli vuoden 2015 komediaelokuvan Pixels anti-sankaritar. Häntä esittää Ashley Benson , joka myös näytteli Brittiä Spring Breakersissä.

Oliko Toru Iwatani todella Pixelsissä?

Maailmanennätyksen haltija, näyttelee sotatieteilijää. Denis Akiyama esittää Toru Iwatania, Pac-Man-sarjan luojaa, kun taas oikealla Iwatanilla on cameo-rooli korjaajana pelihallissa, jossa Arcaders pelasivat .

Onko Pac-Man paha Pixelsissä?

Pac-Man oli pikselien luoma soturi, jonka muukalaisrotu loi hyökkäämään Maaplaneetta vastaan, mikä todistaa hänen olevan paha . Hänet käynnistettiin ensimmäisen kerran taisteluun New Yorkin taistelun aikana.

Mitä tapahtui Qbertille Pixelsissä?

Q*bert on näennäisen ystävällinen videopelihahmo, joka auttaa sankareitamme koko elokuvan ajan, ja elokuvan lopussa uhrautuu itsensä Lady Lisan kaltaiseksi Ludlowille .

Minkä väriset Eddien silmät ovat?

Eddiellä ja 010:llä on täysin eri silmien väri Eddiellä on ruskeat silmät , 010:llä näyttää olevan siniset silmät. Nykyisellään ainoat kaksi lasta (jotka tiedämme), jotka ovat selvinneet Hawkins Labista ja 001:n verilöylystä, ovat yksitoista ja kahdeksan (Kali).

Kuinka vanha on Sam Brenner Pixels?

13-vuotias

Videopelihallissa vuonna 1982 ystävänsä Will Cooperin kanssa 13-vuotias Sam Brenner huomaa, että hän voi hallita pelejä havaitsemalla kuvioita.

Kuinka vanha Brenner on Pixelsissä?

On vuosi 1982, ja 13-vuotias Sam Brenner (Anthony Ippolito) on loistava pelaamaan Pac-Mania.

Jätä kommentti