Kuinka paljon Meghan ja Harry saivat spotifysta?

Tämä oli virstanpylvässopimus suoratoistoalusta Spotifylle, sillä se oli ensimmäinen podcast, jonka he olivat allekirjoittaneet niin korkean profiilin henkilöiden, kuten Sussexin herttuan ja herttuattaren, kanssa. He ansaitsivat myös 250 000 dollaria jokaisesta podcast-jaksosta. Ensimmäisellä tuotantokaudellaan pariskunta loi yksitoista 30 minuutin jaksoa.

Pariskunta teki sopimuksen perustaakseen oman mediakokonaisuuden, Archewell Audion, ja ohjelmien tuotanto keskittyisi sellaisiin aiheisiin kuin "muutosvoima", "toivo ja myötätunto" ja "uteliaisuuden voima".

Ohjelmat eivät olleet yksinomaan Spotifyssa, vaan ihmiset voivat nauttia niistä useiden alustojen kautta, mukaan lukien Apple, Spotify, Stitcher ja Acast.

Kuinka paljon Megan Markle tienasi puvuista?

noin 50 000 dollaria per jakso

Marklen kerrotaan tienaavan noin 50 000 dollaria pukujen jaksoa kohden USA Network -sarjan toimikautensa lopussa. Forbesin mukaan hänen näyttelemisen kokonaisnettovarallisuutensa on yhdistettynä hänen osiinsa ja rooleihinsa muissa TV-ohjelmissa ja elokuvissa.

Kuinka paljon Rachel Zane tienasi Suitsissa?

50 000 dollaria per jakso

Meghan Markle pyrkii isompiin ja parempiin asioihin, mutta kun hän oli "Suits" -elokuvassa, hänen kerrotaan vetävän kotiin 50 000 dollaria jaksoa kohti Rachel Zanen roolissa.

Onko Meghan Marklella rahaa?

Celebrity Net Worthin mukaan Meghan Marklen nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. Forbesin vuoden 2021 raportin mukaan Meghanin ja Harryn nettovarallisuus oli tuolloin noin 10 miljoonaa dollaria, mikä sisälsi rahat, jotka Meghan ansaitsi näyttelijäurastaan sekä muita tulonlähteitä ennen kuninkaallista ja sen jälkeistä perhettä.

Miten Meghan Markle ansaitsee rahaa?

Kuinka Meghan Markle ansaitsee rahaa? Näyttelijälle maksettiin 50 000 dollaria per jakso, kun hän oli Suitsissa, mikä teki hänen vuositulonsa noin 450 000 dollaria. Suurin osa hänen omaisuudestaan on tullut hänen aiemmista näyttelijätehtävistään, mutta aivan kuten hänen miehensä, Meghan saa rahaa heidän Archewell Productions -yhtiöstään .

Kuinka paljon Megan saa Netflixistä?

Pariskunnan uusi Netflix-sarja on ensimmäinen projekti, joka syntyy heidän monivuotisesta sopimuksestaan suoratoistoalustan kanssa. Mirror Onlinen mukaan heidän kauppansa on raportoitu olevan jopa 100 miljoonaa dollaria .

Katsoiko Meghan Markle Suits?

Meghan Markle myönsi juuri lopettaneensa "Suits" -elokuvien katselun lähdön jälkeen . Ohjelman on jatkuttava – mutta Meghan Marklen ei tarvitse katsoa sitä! Ohjelman on jatkuttava – mutta Meghan Marklen ei tarvitse katsoa sitä!

Minkä arvoinen Donna from Suits on?

Tämä on Sarah Raffertyn nettoarvo tänään Uusimpien arvioiden mukaan Raffertyn arvo on nyt 5–10 miljoonaa dollaria . Jossain vaiheessa hänen omaisuuteensa kuului koti Länsi-Hollywoodissa, mutta näyttelijä on sittemmin purkanut kiinteistön raportoidulla 2,46 miljoonalla dollarilla.

Maksaako Netflix Harrylle ja Meghanille?

Silti ehkä tuottoisin sopimus tähän mennessä, pariskunta allekirjoitti viisivuotisen 100 miljoonan dollarin sopimuksen Netflixin kanssa syyskuussa 2020 tuottaakseen dokumentteja, dokumenttisarjoja, elokuvia, käsikirjoitettuja ohjelmia ja lastenohjelmia.

Saavatko Harry ja Meghan rahaa?

Vuonna 2020 Harry ja Meghan allekirjoittivat 100 miljoonan dollarin sopimuksen Netflixin kanssa tuottaakseen sarjan dokumentteja, dokumenttisarjoja, käsikirjoitettuja ohjelmia, pitkiä elokuvia ja lastenohjelmia Forbesin mukaan.

Paljonko Suits-näyttelijät saivat palkkaa?

"Pukujen" näyttelijöiden palkat vaihtelivat heidän kokemustasonsa ja sopimusehtojensa mukaan. On kuitenkin arvioitu, että ohjelman pääosallistujille maksettiin 175 000–500 000 dollaria jaksoa kohden .

Kuinka paljon Donna from Suits maksaa?

Mitä autoa Harvey Spectre käyttää? Donnan palkka puvuissa on 75 dollaria tunnissa .

Onko Meghan Markle edelleen ystävä Suits-hahmojen kanssa?

Siitä lähtien monet heistä ovat puolustaneet Marklea hänen monimutkaisen suhteensa brittiläiseen monarkiaan ja mediaan valossa. "Meghan Markle ja minä vietimme suurimman osan vuosikymmenestä työskennellessämme yhdessä "Suits" -elokuvassa", Adams, joka on pitkään ylläpitänyt läheistä suhdetta Marklen kanssa , twiittasi hänen puolustuksensa vuonna 2021.

Ansaitsiko Meghan rahaa TIG:stä?

Meghan Markle tienasi 80 000 dollaria vuodessa Tigillä, mutta voisi ansaita paljon enemmän uudelleenkäynnistyksellä: Brändäysasiantuntija.

Kuinka rikas Mike on puvuissa?

Hänen työskentelynsä aikana Mike Rossina sarjassa hänet oli ehdolla erilaisiin palkintoihin, mukaan lukien Screen Actors Guild Award -palkinto vuonna 2012. Adams jätti sarjan seitsemännen kauden jälkeen, koska hän uskoo, että hänen hahmonsa tarina on valmis. Hänen arvioitu nettovarallisuutensa vuonna 2022 on noin 10 miljoonaa dollaria .

Maksoiko Harvey Donnan palkan?

Kun Harvey nöyryyttää Louisia kokouksen aikana, Louis syyttää Harveyta mustasukkaisuudesta, ja Harvey vastaa paljastamalla Louisille, että hän on maksanut Donna Paulsenin palkkaa siitä lähtien, kun hän tuli yritykseen .

Maksavatko Harry ja Meghan omasta turvallisuudestaan?

Vuodesta 2020 lähtien Harry ja hänen vaimonsa Meghan Markle ovat rahoittaneet omaa yksityistä turvallisuuttaan Yhdysvalloissa ja tuoneet oman turvansa vieraillessaan Isossa-Britanniassa vuosina 2021 ja 2022.

Kuka on rikkain asianajaja?

Koko sarjan ajan on toistuvasti mainittu, että Louisilla on kaikkien kumppaneiden joukossa suurimmat laskutettavat. Tiedämme siis, että hänen omat tulonsa ovat melko korkeat. Hän on talousasiantuntija.

Missä Suits kuvattiin?

Käytetyt ulkopinnat sijaitsivat asianmukaisesti Toronton finanssialueella . 51-kerroksinen Bay Adelaide West -rakennus toimi tarkalleen tärkeimpänä maamerkkinä. Mitä tulee Pearson Hardmanin sisätilojen toimistosarjoihin, siellä oli runsaasti seinämaalauksia ja New Yorkin taustakuvia, joita käytettiin ikkunoiden reunustamiseen.

Jätä kommentti