Kuinka selviytyä 20-vuotiaasta?

20-vuotiaasta selviytyminen voi toisinaan tuntua ylivoimaiselta, mutta on joitain vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit selviytyä tästä tärkeästä elämänvaiheesta. Itsensä hyväksyminen ja itseensä luottaminen luo sinut menestyksekkäälle tulevaisuudelle.

Vaikka riskien ottaminen voi olla vaikeaa, on tärkeää astua pois mukavuusalueeltasi ja ottaa ne. Ympäröi itsesi niillä, jotka vahvistavat sinua, ja haasta itsesi tullaksesi parhaaksi versioksi itsestäsi. Älä unohda antaa itsellesi anteeksi virheitäsi, sillä se on olennainen askel matkallasi.

Lopuksi, keskity omaan edistymiseensi äläkä vertaa itseäsi muihin. Tämän neuvon noudattaminen auttaa sinua selviämään 20-vuotiaistasi mahdollisimman vähällä stressillä ja vie sinut menestykseen.

Mitä sinun pitäisi lopettaa tekemästä 20-vuotiaana?

20 asiaa, joita sinun tulee lopettaa tekemästä 20-vuotiaana

 • Lakkaa välittämästä enemmän hyväksynnästä kuin sen ansaitsemisesta.
 • Lakkaa olemasta kiittämätön.
 • Lakkaa vertaamasta itseäsi kaikkiin muihin.
 • Lopeta laiska oleminen.
 • Älä ole kiireinen.
 • Lopeta narsistisuus.
 • Lopeta muiden syyttäminen.
 • Lopeta asioiden lykkääminen.

Miksi 20-luku on tärkeä?

On aika asettaa lava hyville elinikäisille tavoille . Varhaisesta heräämisestä, treenaamisesta, oikein syömisestä ja kärsivällisyydestä ei ole koskaan helpompaa muuttaa aivojasi ajattelemaan ja toimimaan positiivisella tavalla kuin se on 20-vuotiaana. Älä hukkaa sitä tilaisuutta.

Mitä kadut eniten 20-vuotiaana?

Henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen laiminlyönti on 20-luvun yleinen pahoittelu. Ihmiset keskittyvät usein niin työhön ja muihin velvollisuuksiin, että he laiminlyövät omia tarpeitaan ja halujaan. On tärkeää varata aikaa itsetutkiskelulle ja -kehittämiselle, vaikka se tarkoittaisi muiden velvollisuuksien syrjäämistä.

Onko 30-vuotias helpompi kuin 20-vuotias?

20-vuotiaat ovat vaikeita, mutta 30-vuotiaana on aivan uusia haasteita . 30-vuotiaiden ihmisten odotetaan saavuttavan enemmän ja joutuvansa kulkemaan eri elämänpolkuja kuin heidän ystävänsä. Mutta 30-vuotiaat tuovat myös korkeamman tason itsetietoisuuteen. Vieraile Business Insiderin kotisivulla saadaksesi lisää tarinoita.

Onko 20-vuotias kova ikä?

20-luku on muutosten ja muutosten aikaa, ja tämä voi olla vaikeaa ja stressaavaa aikaa monille ihmisille . Paineet menestyä uralla, ihmissuhteissa ja identiteetin löytämisessä voivat vaikuttaa mielenterveyteen. Monet nuoret aikuiset kokevat ahdistusta ja masennusta 20-vuotiaana.

Kuinka yksinäisiä olet 20-vuotiaat?

Onko normaalia tuntea olonsa yksinäiseksi 20-vuotiaana? Kyllä, on tavallista kokea yksinäisyyden tunnetta 20-vuotiaana . Tämä voi johtua erilaisista tekijöistä, kuten elämänolosuhteiden muutoksista, eroista henkilökohtaisissa arvoissa ja kiinnostuksen kohteissa ystävien tai perheen kanssa tai vaikeudesta saada uusia yhteyksiä.

Mitkä ovat 20-luvun säännöt?

Yritän ohjata elämääni "20-luvun säännön" mukaisesti. Olen huomannut, että jos käytän ylimääräistä 20 sekuntia, voin säästää itselleni 20 tärkeää minuuttia . Lisäksi, jos pohdin yritysasiaa tiimini kanssa 20 minuuttia, voimme usein säästää itsellemme 20 tuntia aloittamalla oikean suunnan.

Onko okei olla eksyksissä 20-vuotiaana?

On täysin normaalia tuntea itsensä eksykseksi ja epävarmaksi siitä, mitä haluat tehdä parikymppisenä . Ajattele sitä, tulit juuri pitkästä koulutusjärjestelmästä, jossa olit ollut nuoresta asti.

Mikä on elämän vaikein vuosikymmen?

Tarkastellessamme ensin omia kertomuksia jatkuvasta stressistä, havaitsimme, että ihmiset kokevat stressitason jyrkän nousun 20-vuotiaina ja 30-vuotiaina . Stressi lisääntyy maltillisemmin 30- ja 40-luvuilla, pysyy tasaisena noin 20 vuotta ja laskee sitten jyrkästi eläkkeelle siirtymisen myötä.

Mikä on elämän vaikein ikä?

Me kaikki kohtaamme 20-vuotiaina kohtuutonta painetta. Kyse ei ole siitä, että myöhemmät vuodet olisivat vähemmän stressaavia, mutta 20-vuotiailla selviytymismekanismimme eivät ole yhtä kehittyneet. Vaikeimmat ajat kuitenkin tekevät meistä myös vahvempia, ja tämä vuosikymmen todistaa sen. Tässä on 11 syytä, miksi 20-luku on vaikein kaikista.

Miksi 20-vuotias on paras ikä?

Kaksikymppinen on aikaa tutkia, kokeilla ja oppia tuntemaan itseäsi entistä enemmän . Kun liityt työvoimaan, se on täysin erilainen ympäristö ja uusi kokemus, jota et ole koskaan ennen käynyt läpi. Tämä ei ole pelkästään jännittävää, vaan se avaa oven aikuisuuden ensimmäisiin vaiheisiin.

Mikä elämänvaihe on 20s?

Alkava aikuisuus on elämänvaihe teini-iän jälkeen, mutta ennen täyttä aikuisuutta.

Mitä sinulla pitäisi olla 20-vuotiaana?

Mitä uutta AmeriChoicessa?

 • 15 tuotetta, jotka jokaisen 20-vuotiaan aikuisen tulisi ostaa.
 • Laadukkaat ruoanlaittovälineet ja -laitteet.
 • Luotettava kuljetusmuoto.
 • Maksut eläkerahastoon.
 • Vaikuttava haastatteluasu.
 • Ammattimainen työlaukku ja/tai matkalaukku.
 • Pitkäikäiset kodinkoneet.
 • Laadukas patja.

Mitä kehollesi tapahtuu 20-vuotiaana?

20-vuotias on aika, jolloin sinulla on suurin mahdollisuus kehittää immuunijärjestelmän häiriöitä, kuten lupus ja nivelreuma . Sinulla voi myös olla suurempi mahdollisuus sairastua diabetekseen ja muihin kroonisiin sairauksiin, jos et liiku ja sinulla on huono ruokavalio.

Onko 23 20-luvun alussa vai puolivälissä?

Onko 23 20-luvun puolivälissä? Nro 23 katsotaan olevan parikymppinen . Ikähaitari 24-26 katsotaan parikymppisiksi.

Onko 22 vielä 20-luvun alkua?

Tässä kirjaimellinen jako 3 osaan… 20-luvun alku: 20–23 vuotta ja 4 kuukautta . 20-vuotiaana: 23 vuotta ja 4 kuukautta – 26 vuotta ja 8 kuukautta. 20-luvun loppu: 26 vuotta ja 8 kuukautta, kunnes täytät 30 vuotta.

Mikä ikäraja on 20v?

vuosikymmen (= kymmenen vuoden ajanjakso) 20–29 millä tahansa vuosisadalla, yleensä 1920–1929 tai 2020–2029: Hän syntyi 20-luvulla. Haluatko oppia lisää?

Jätä kommentti