Kuinka voin tuoda lemmikkini Suomeen?

Jotta lemmikkisi tuodaan Suomeen, sen mukana tulee olla lemmikkipassi. Lemmikkien passit myöntää joko Euroopan unioni tai jokin kolmas maa (esim. Norja). On tärkeää varmistaa, että lemmikkipassi on oikein täytetty ja ajan tasalla

fi/voinko-tuoda-lemmikkejani-suomeen> jotta voit tuoda lemmikkisi onnistuneesti Suomeen . Tarkemmat tiedot lemmikkipassin hankkimisesta ja lemmikkieläinten tuontivaatimuksista löytyvät Elintarvikeviraston verkkosivuilta.

Voinko lentää koirani kanssa Suomeen?

Lemmikkieläimilläsi on oltava toimiva mikrosiru (kutsutaan myös "transponderiksi"), ennen kuin se saa raivotautirokotuksen EU:hun matkustamista varten , ja eläinlääkärisi on aina skannattava mikrosiru ennen kuin antaa lemmikkillesi raivotautirokotuksen.

Voinko viedä koirani Eurostariin?

Jokaiseen junaan mahtuu neljä koiraa , ja voit matkustaa melkein milloin tahansa. Valitettavasti et voi matkustaa junalla, joka saapuu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan sen jälkeen, kun viimeinen juna Yhdistyneestä kuningaskunnasta on lähtenyt.

Voinko viedä koirani Isosta-Britanniasta Eurooppaan?

Kun matkustat Iso-Britanniaan (GB) EU:hun lemmikkisi tai avustajakoiran kanssa, he tarvitsevat: mikrosiru . voimassa oleva rabiesrokotus – lemmikkisi on oltava vähintään 12 viikon ikäinen ennen kuin se voidaan rokottaa . lapamatohoito (tarvittaessa)

Kuinka voin tuoda koirani Isosta-Britanniasta?

Kissat ja koirat eivät vaadi lupaa päästäkseen Yhdysvaltoihin, he eivät myöskään vaadi rabiesrokotusta, koska Iso-Britannia ja Irlanti ovat raivotautivapaita. Sinun tulee kuitenkin hankkia eläinlääkäriltäsi terveystodistus, jossa todetaan, että lemmikkisi on hyvässä kunnossa ja terve matkustaa .

Voivatko koirat matkustaa Iso-Britanniasta lentokoneella?

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja matkustajien mukana matkustamossa . Tämä voi olla mahdollista muiden maiden sisäisillä lennoilla, mutta kaikkien Yhdistyneeseen kuningaskuntaan saapuvien lemmikkieläinten on matkustettava rahtina – jotkut lentoyhtiöt voivat sallia lemmikkieläimet matkustamossa tai ylimääräisenä matkatavarana Isosta-Britanniasta lähtevillä lennoilla.

Voinko saada EU:n lemmikkipassin, jos asun Isossa-Britanniassa?

Voinko saada EU- lemmikkipassin EU:n ulkopuolella? Valitettavasti ei. EU:n lemmikkieläinpassin on oltava EU:n virkaeläinlääkärin myöntämä. Voit kuitenkin matkustaa EU:hun maasi virkaeläinlääkärin antamalla eläinten terveystodistuksella.

Voinko viedä koirani Eurooppaan Isosta-Britanniasta Brexitin jälkeen?

Lemmikkisi tulee olla mikrosiru. Lemmikkisi on rokotettava raivotautia vastaan – lemmikkisi on oltava vähintään 12 viikon ikäinen ennen kuin se voidaan rokottaa. Odota 21 päivää perusrokotuksen jälkeen ennen matkaa. Vieraile eläinlääkärissä saadaksesi AHC-testi lemmikkillesi, enintään 10 päivää ennen matkaa EU:hun tai Niihin.

Miten tuon koirani EU:hun?

Voit hankkia eurooppalaisen lemmikkipassin koirallesi, kissallesi tai frettillesi miltä tahansa valtuutetulta eläinlääkäriltä (jolla on toimivaltaisten viranomaisten lupa myöntää lemmikkipassit). Lemmikkipassi on voimassa niin kauan kuin lemmikkisi raivotautirokotus on voimassa.

Salliiko Finnair lemmikkieläimet matkustamoon?

Pienet lemmikkieläimet, kuten kissat, koirat ja lemmikkikanit, voivat matkustaa kanssasi matkustamossa lennoillamme edellyttäen, että lemmikin ja lemmikkilaukun yhteispaino ei ylitä 8 kg (17 lb).

Miten otan koirani kansainvälisesti?

Useimmat maat edellyttävät, että lemmikkieläimillä on terveystodistus (kutsutaan myös kansainväliseksi terveystodistukseksi, eläinlääkärin terveystodistukseksi, eläinlääkärintodistukseksi tai vientitodistukseksi). Sinun on tarkistettava maan vaatimukset aina, kun aiot matkustaa lemmikkisi kanssa.

Kuinka paljon lemmikin kuljettaminen Finnairilla maksaa?

Lemmikkieläinten kuljetusmaksut
Maksut per lento Lennot Euroopan sisällä mannertenväliset lennot*
Lemmikki ruumassa, yhteispaino kontin kanssa max 75kg (Finnair) tai 50kg (Norra) 120 € 600 €/650 €
Lemmikki tavarana Lisätietoja hinnoittelusta löytyy Finnair Cargon verkkosivuilta. Tarkista hinnat huolintayhtiöstä.

Kuinka kuljetan lemmikkiäni kansainvälisesti?

Voit lähettää lemmikkisi lentoyhtiöiden kautta kolmella tavalla:

  • Lemmikkisi voi matkustaa lentokoneessa kanssasi (joko matkustamossa, mukana matkatavarana tai rahtina). Lemmikkisi veloitetaan vastaavasti.
  • Voit varata lemmikkisi erilliselle lennolle.
  • Voit lähettää lemmikkisi lisensoidun kaupallisen lähettäjän kautta.

Kuinka paljon maksaa koiran ottaminen lentokoneeseen Iso-Britannia?

Halpalentoyhtiöt, kuten EasyJet ja Ryanair, eivät salli lemmikkien matkustamista, mutta Deltan ja Lufthansan kaltaiset lentoyhtiöt ovat halvimpia lentoyhtiöitä koiran kanssa lentämään. Nämä lentoyhtiöt veloittaa noin 50–350 puntaa koirasi kuljettamisesta.

Hyväksyykö Ryanair koirat?

Valitettavasti Ryanair ei kuljeta lennoillamme eläimiä lukuun ottamatta opas- ja avustajakoiria tietyillä reiteillä . Lisätietoja opas- ja avustajakoirista saat napsauttamalla alla.

Kuinka paljon koiran ottaminen lentokoneeseen maksaa?

Koiran lentäminen eri lentoyhtiöiden perusteella Kuinka paljon koiran lentäminen maksaa? Riippuen valitsemistasi lentoyhtiöistä, koiran lentäminen voi vaihdella. Useimmissa tapauksissa hinta on noin 100–125 dollaria plus lisäkulut, jotka sinun on ehkä huolehdittava ennen lentämistä .

Kuinka paljon maksaa EU:n lemmikkieläinpassi Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Täydellisen EU-lemmikkipassin hinta voi olla 20–448 €+ . Hinta on jaettu seuraaviin pakollisiin ja mahdollisiin kuluihin: Lemmikkieläinten mikrosiru. Raivotautirokotus.

Mihin lentokoneeseen mahtuu koirat matkustamoon?

Monet lentoyhtiöt sallivat lemmikkieläinten lentää matkustamossa käsimatkatavarana, kunhan ne pysyvät kantolaukussa, joka on tarpeeksi pieni mahtumaan edessäsi olevan istuimen alle lennon ajaksi. Southwest, Alaska, United, American, Delta, Hawaiian, Spirit ja Frontier ovat joitakin lentoyhtiöitä, jotka sallivat lemmikkieläimet käsimatkatavarana.

Mitkä lentoyhtiöt sallivat lemmikkieläimet matkustamossa Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

1. Kaupalliset lentoyhtiöt
Lentoyhtiö Lentokentälle
Blue Air Aviation SA Lontoo Heathrow (HARC)
British Airways Lontoon Heathrow (HARC), Lontoon Gatwick
Brussels Airlines Lontoo Heathrow (HARC)
Cathay Pacific Lontoon Gatwick, Lontoon Heathrow (HARC), Manchester
27. maaliskuuta 2023

Käyvätkö lemmikit tullin läpi?

Ajantasaisimmat tiedot ovat osoitteessa http://www.cbp.gov/contact/ports/. Koirat, kissat ja kilpikonnat ovat tullivapaita . Muut Yhdysvaltoihin tuodut lemmikkieläimet, jos niistä kannetaan tulli, voidaan sisällyttää henkilökohtaiseen vapautuksesi, jos ne ovat mukanasi ja tuodaan henkilökohtaiseen käyttöön, ei myyntiin.

Salliiko easyJet koirat?

Lemmikkieläimet matkustamossa easyJet ei salli minkääntyyppisten elävien eläinten lentää lentokoneensa matkustamossa . Palvelueläimet voivat matkustaa valituilla lennoilla. Käsittelijöitä kehotetaan ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun ennen varauksen tekemistä.

Ovatko lemmikit turvallisia lentorahdin sisällä?

Vaikka useimmat lentokoneiden lastialueella lentävät eläimet ovat kunnossa , sinun tulee olla tietoinen siitä, että jotkut eläimet kuolevat, loukkaantuvat tai katoavat kaupallisilla lennoilla joka vuosi. Liian kuuma tai kylmä lämpötila, huono ilmanvaihto ja karkea käsittely ovat usein syyllisiä.

Jätä kommentti