Kuka käytti 8 urheilussa?

MLB: Yogi Berra.

Kuuluisia "jogi-ismejä" sanottiin kentän ulkopuolella, mutta kentällä Berra oli kolminkertainen MVP ja 15-kertainen All-Star-syöttäjä, joka käytti 8:aa Yankeesin ja Metsin jäsenenä.

NBA: Kobe Bryant

NBA-ikoni käytti 8 ensimmäistä 10 kautta uransa Los Angeles Lakersissa, ennen kuin vaihtoi 24:ään vuonna 2006. Bryant voitti 5 NBA-mestaruutta 20 kaudellaan Lakersissa, ja hänet muistetaan yhtenä kaikkien aikojen parhaista pelanneista. peli.

Ketkä kaikki käyttivät 8:aa Lakersissa?

8 Kobe Bryant 24 Eläkkeellä 18. joulukuuta 2017 Kobe Bryantin kunniaksi, johti Lakersin viiteen mestaruuteen, joista kolme pukeutui #8:aan ja kahdessa 24:ssä kauden 2007–2008 NBA:n arvokkain pelaaja.

Ketkä pelaajat käyttävät numeroa 8?

Kuuluisat jalkapalloilijat, jotka käyttivät numero 8 -paitaa

 • Hristo Stoichkov – Barcelona.
 • Andres Iniesta – Barcelona.
 • Steven Gerrard – Liverpool.
 • Frank Lampard – Chelsea
 • Gennaro Gattuso – AC Milan.
 • Sócrates Vieira de Oliveira – Brasilia.

Kuka käytti numeroa 8 New Yorkissa?

Paras New York Metsin pelaaja, joka on koskaan käyttänyt numeroa 8, on ilmeinen, se on Gary Carter . Mets osti Carterin maailmansarjan voittaessa. Carterin kanssa he saivat todistetun pelaajan.

Kuka on paras pelaaja, joka käyttää numeroa 8?

Steven Gerrard Steven Gerrard on yksi tunnetuimmista pelaajista numero 8-paidassa. Englantilainen tunnetaan johtajuudestaan ja loistostaan Liverpoolin keskikentällä koko seuravuosiensa ajan. Hän voitti Mestarien liigan Liverpoolin kanssa, UEFA Super Cupin, League Cupin ja FA Cupin.

Kuka on nro 8 jalkapallossa?

keskikenttäpelaaja

Numero 8 on keskikenttäpelaaja , joka toimii perinteisesti box-to-box-pelaajana ja tekee sekä hyökkäys- että puolustustehtäviä. Nykyaikaisessa pelissä rooli on kuitenkin kehittynyt sisältämään tukipelin sisäkanavien kautta, ja monissa otteluissa on nähty enemmän hallintaa ja vähemmän päästä päähän -jalkapalloa.

Kuka käyttää 8:aa Ranskassa?

Ranskan 2022 MM-kisojen joukkuenumerot

 • 1 Hugo Lloris.
 • 2 Benjamin Pavard.
 • 3 Axel Disasi.
 • 4 Raphaël Varane.
 • 5 Jules Koundé
 • 6 Mattéo Guendouzi.
 • 7 Antoine Griezmann.
 • 8 Aurélien Tchouaméni.

Kuka käytti Barcelonassa numeroa 8?

Paitaa numero '8' käytti Dani Alves viime kauden toisella puoliskolla, ja muita merkittäviä pelaajia, jotka ovat koristaneet tätä nimenomaista pelipaitaa, olivat Guillermo Amor, Hristo Stoichkov, Albert Celades, Phillip Cocu, Arthur Melo ja Miralem Pjanic.

Voitko käyttää numeroa 8 NBA:ssa?

NBA:ssa mitä tahansa numeroa voidaan käyttää väliltä 0 ja 00 – 99 . Los Angeles Times huomauttaa, että jopa NBA:ssa numerot kuudesta yhdeksään ovat harvinaisempia. Tämä on järkevää, koska pelaajat haluavat säilyttää korkeakoulunumeronsa. Kansainvälisten FIBA-joukkueiden pelaajat voivat myös käyttää numeroita 0, 00 ja yhdestä 99:ään.

Onko 8 hyvä jalkapallopaidan numero?

Numero 8. Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, parhaiden jalkapallopaitanumeroiden joukossa on numero 8 paita . Numero 8 -paita saa vähemmän huomiota kuin numerot 7, 9 tai 10, mutta se ei tee siitä yhtään vähemmän tärkeää. Tyypillisesti keskikenttäpelaajat käyttävät numero 8:n roolia pelaavat pelaajat voivat käytännössä tehdä kaiken jalkapallokentällä

Mikä on paras pelipaidan numero?

1. Michael Jordan ( 23 )

Kuka on jalkapallon paras 8?

8-paita jalkapallossa yhdistetään usein maailmanluokan keskikenttäpelaajiin. Gennaro Gattuson, Frank Lampardin ja Steven Gerrardin kaltaiset ovat käyttäneet kuuluisaa numeroa ja jääneet historiaan pelin legendoina.

Kuka käytti numeroa 8 Chelseassa?

8 paita. Frank Lampard käytti sitä yli vuosikymmenen ajan, mutta Gus Poyet oli myös iso hahmo samalla numerolla.

Mitkä ovat tyylikkäimmät jalkapallonumerot?

Joten mitkä ovat jalkapallon ikoniset numerot? Ikoniset numerot ovat 7, 10 ja 9 . Näistä kolmesta ikonisimmat ovat 7 ja 10. Nämä ovat pelipaidan numeroita, joita maailman parhaat pelaajat ovat ylpeinä käyttäneet.

Kuka on Arsenalissa numero 8?

Martin Odegaard

Martin Odegaard | Pelaajat | Miehet | Arsenal.com.

Ketkä käyttävät numeroa 8 psg:ssä?

PSG:n paras Paris Saint-Germainin keskikenttäpelaaja Leandro Paredes on myöntänyt, että hänen unelmansa on pelata Real Madridissa.

Kuka on Real Madridin sijalla 8?

Toni Kroos
Henkilökohtaisia tietoja
Asema(t) Keskikenttäpelaaja
Klubin tiedot
Nykyinen joukkue Real Madrid
Määrä 8

Kuka on France Jersey 8?

Ranskan joukkue
# Pelaaja Ikä
2 Benjamin Pavard oikea takapuoli 27
8 Aurélien Tchouaméni puolustava keskikenttä 23
18 Khéphren Thuram puolustava keskikenttä 22
15 Jordan Veretout puolustava keskikenttä 30

Mikä on onnellisin pelipaidan numero?

Seitsemän oli suosituin valinta sekä miesten että naisten keskuudessa. Kysely paljasti myös muita havaintoja.

Kuka on 1 jalkapallossa?

1 – Maalivahti (GK ): Yleensä viimeinen puolustuslinja, joka estää vastustajaa tekemästä maaleja, tämä pelaaja suojaa verkkoa. Tämä tunnetaan myös nimellä maalivahti tai maalivahti, ja tämä on ainoa pelaaja, joka saa käyttää käsiään ja käsivarsiaan laukausten estämiseen ja pallon poimimiseen pelin aikana.

Jätä kommentti