Kuka on spotifyssa 5.

Bad Bunny on viidenneksi eniten striimattu artisti Spotifyssa vuonna 2022 Taylor Swiftin, Draken, The Weekndin ja BTS:n jälkeen. Yli 17 miljardilla suoratoistolla maailmanlaajuisesti, Bad Bunny on tehnyt suuren vaikutuksen Spotifyssa ja julistanut olevansa yksi parhaista suoratoistomusiikkiartisteista.

Ainoana naisartistina viiden parhaan joukossa, Taylor Swift säilyttää paikkansa Spotifyn toiseksi striimatuimpana artistina. Sekä Drake että The Weeknd pysyvät samoilla paikoilla vuodesta 2021, kun taas BTS on noussut yhden sijan viime vuodesta ja on viidenneksi eniten striimattu artisti.

Nämä 5 artistia hallitsevat Spotifyn kärkipaikkaa, ja he ovat vuoden 2022 striimatuimmat.

Kuka on Spotify 2023:ssa maailman toinen?

Kaikkien aikojen 10 striimatuinta artistia
asema Taiteilija Kaikkien aikojen Spotify-streamit
1 Drake 57,2 miljardia
2 Huono Bunny 52,5 miljardia
3 Taylor Swift 44,2 miljardia
4 The Weeknd 41,7 miljardia
12. huhtikuuta 2023

Kuka kuunteli eniten Spotifyta?

Naiset muodostavat 56% Spotifyn käyttäjistä Yhdysvalloissa. Tiedot osoittavat, että Spotify on hieman suositumpi naisten keskuudessa, sillä he muodostavat 56% alustan käyttäjäkunnasta.

Kenellä on miljardin dollarin Spotify-plaketti?

Kun Drake saavutti ensimmäisen hitin yli miljardilla streamilla Spotifyssa Views-albuminsa vuoden 2016 kappaleella ”One Dance”, ei kestänyt kauaa, kun useampi artisti alkoi seurata perässä. Striimausalusta kokosi vuonna 2021 Billions Club -soittolistansa, joka sisältää jokaisen virstanpylvään saavuttavan kappaleen.

Kuka kuuntelee Spotifyta?

Käyttäjien demografiset tiedot: Suurin osa Spotify-käyttäjistä maailmanlaajuisesti on 18–34-vuotiaita , ja heidän osuus Spotifyn aktiivisesta käyttäjäkunnasta on noin 62 prosenttia. Tämä pätee myös Yhdysvalloissa, jossa 18–34-vuotiaiden osuus kaikista Spotifyn käyttäjistä on 55 prosenttia. Yhdysvalloissa on enemmän mieskäyttäjiä, 56 %, kun taas 44 % on naisia.

Kuka on Spotifyn top 4?

Spotifyn 10 eniten striimattua artistia

  • Taylor Swift – 46 miljardia suoratoistoa.
  • The Weeknd – 42,8 miljardia suoratoistoa.
  • Ed Sheeran – 42,3 miljardia suoratoistoa.
  • Justin Bieber – 36,2 miljardia suoratoistoa.
  • Ariana Grande – 36,1 miljardia virtaa.
  • Eminem – 34 miljardia streamia.
  • BTS – 33 miljardia suoratoistoa.
  • Post Malone – 32 miljardia suoratoistoa.

Kuka on Spotifyn numero 2?

Miley Cyrus on noussut kakkossijalle ohittaen Taylor Swiftin suosituimpana naisartistina uuden singlensä "Flowers" ansiosta. Yllättävä uusi tulokas on Shakira, joka tulee sijalle viisi, jota vauhditti yhteistyö DJ:n ja tuottaja Bizarrapin kanssa.

Kuka on Billboardin ykkösartisti?

BTS:llä on tällä hetkellä ennätys useimmat peräkkäiset viikot ykkösenä 180:lla.

Onko kenelläkään koskaan ollut 100 miljoonaa kuuntelijaa kuukaudessa?

The Weekndistä tulee historian ensimmäinen artisti, joka on saavuttanut 100 miljoonaa kuukausittaista Spotify-kuuntelijaa. The Weeknd on rikkonut Spotify-ennätyksen tullessaan ensimmäiseksi alustan artistiksi, joka on saavuttanut 100 miljoonaa kuukausikuuntelua.

Mikä on Spotifyn vanhin kappale?

Vanhin Spotifyssa saatavilla oleva musiikkitaltio on ranskalainen kokoelmaalbumi Anthologie De La Chanson Française , jolla on tallenteita vuosilta 1900-1920. Kokoelman laulajia ovat Henri Fursy, Lucien Boyer, Ainé Mevisto, Gabriel Montoya ja paljon muuta.

Kuka on suurin poptähti?

1. Michael Jackson . Mikä tämä on? Popin kuninkaana on järkevää aloittaa luettelo Michael Jacksonista .

Jätä kommentti