Kuka on Royal Caninin toimitusjohtaja?

Hän on intohimoinen johtaja, joka on toiminut useissa tehtävissä lemmikkieläinten ruokateollisuudessa. Hän liittyi Royal Caniniin vuonna 2015 ja on sittemmin ohjannut brändin kasvua ja kannustanut jatkuvaan parantamiseen sekä asiakaspalvelussa että tuoteinnovaatioissa ja laadussa.

Loic on markkinoiden asiantuntija ja kestävien ja innovatiivisten käytäntöjen vahva puolestapuhuja. Hän uskoo vahvasti ravinnon voimaan inspiroimaan ja energisoimaan lemmikkien, omistajien ja yhteisöjen elämää ja jatkaa Royal Caninin missionsa toteuttamista auttaakseen tarjoamaan sitä eniten tarvitseville oikeaa ravintoa.

Kuka omistaa Royal Canin -brändin?

Mars Petcare

Mars Petcare , joka on osa Mars Candy -yritystä, johtaa tietä. Mars omistaa 41 tuotemerkkiä, joihin kuuluvat: Evo, Cesar, Eukanuba, IAMS, Nutro, Pedigree ja Royal Canin. He ostivat äskettäin Orijenin ja Acanan. Mars omistaa myös suurimman eläinlääkäriklinikoiden ja sairaaloiden ketjun.

Kumpi on parempi Royal Canin vai Pedigree Pro?

Jos koirallasi on ainutlaatuinen ravinnontarve tai terveydentila, joka vaatii erityisruokavaliota, Royal Canin on pakollinen. Jos koirasi on muuten terve ja haluat vain parhaan mahdollisen ruokavalion rahalla, Pedigree on oikea tie.

Miksi Royal Canin on niin hyvä?

Ruoka sisältää hyvän valikoiman B-vitamiineja, kuten niasiinia, biotiinia ja riboflaviinia. Se sisältää myös mineraaleja, kuten sinkkiproteiinia ja sinkkioksidia . Nämä ravintoaineet ja kivennäisaineet ovat hyviä koirasi yleisen terveyden kannalta .

Keitä ovat Royal Caninin kilpailijat?

Royal Caninin kilpailijoita ovat Bella ja Duke, Freshpet, I And Love And You, Pure Pet Food .

Onko Royal Canin parempi kuin Pedigree?

Sukupuussa on keskimäärin enemmän raakakuitua, 2,8 %, kun taas Royal Caninissa 1,3 %. Raakakuitu on tärkeää, koska se auttaa pitämään koirasi maha-suolikanavan terveyden hyvässä kunnossa. Asiantuntijat ehdottavat, että koirat tarvitsevat noin 4 % kuitua ruokavaliossaan. Tämän seurauksena Pedigree saa hieman korkeammat pisteet .

Mitä Royal Canin tarkoittaa?

Struviittioksalaatti

Royal Caninin SO tarkoittaa struviteoksalaattia . Nämä ovat kaksi suosittua kissan kiteiden koostumusta, jotka voivat johtaa ongelmiin. Royal Canin Urinary SO -kissanruoka on erityisesti luotu estämään kalsiumoksalaattikivien muodostumista ja hajottamaan puhtaita struviittikiviä.

Kuka on Royal Caninin perustaja?

Eläinlääkäri Jean Cathary

Eläinlääkäri Jean Cathary perusti Royal Caninin Ranskaan vuonna 1968.

Miksi Royal Canin vedettiin takaisin?

— Royal Canin veti vapaaehtoisesti takaisin yhden erän Veterinary Feline Renal Support -lemmikkieläinruoasta. Palauttaminen johtuu virheellisestä merkintävirheestä, jossa jotkin Veterinary Feline Renal Support -pussit voivat sisältää erilaista kissanruokaa . Veto sisälsi 3 164 pussia tuotetta.

Onko Royal Canin valmistettu Kiinassa?

Royal Caninin kahdestoista tuotantolaitos valmistui täysin vuoden 2009 lopussa ja sijaitsee Shanghaissa, Kiinassa .

Onko Royal Canin vai hills parempi?

Yllä olevasta taulukosta näemme, että Royal Canin on ykkönen kaikissa kokoluokissa proteiinipitoisuudessa , keskimäärin 3 % enemmän proteiinia tuotetta kohden.

Kuka omistaa orijenin?

Lemmikkieläinten ruokien mestari

Champion Petfoods on palkittu Biologically Appropriate™ -eläinruokien valmistaja, Orijen ja Acana, jotka on valmistettu tiukasti tuoreista paikallisista raaka-aineista.

Jätä kommentti