Mikä neljästä timantista on tärkein?

Mitä tulee timanttien neljään C-kirjaimeen, tärkein niistä kaikista on timantin kyky palauttaa valoa silmään, joka tunnetaan sen loistona. Tämä määräytyy kiven leikkauksen perusteella, eikä värillä ja kirkkaudella ole merkitystä mittauksessa.

Timantin leikkaus on aina otettava huomioon ennen sen värin ja kirkkauden arvioimista, koska näillä kahdella muulla tekijällä on vain vähän vaikutusta sen loistoon. Neljästä C:stä tärkein on leikkaus, jota seuraa väri ja lopuksi selkeys.

Tämä sääntö on kuitenkin voimassa vain, jos timantissa ei ole näkyviä puutteita, koska ne voivat vaikuttaa sen yleiseen kauneuteen.

Mikä on vähiten tärkeä C timanteissa?

Selkeys on neljäs mainittava "C", koska se käsittelee kiven sisäistä ulkonäköä. Se, mitä voi nähdä kiven sisällä, on kuin koko galaksi! Sulkeumat ovat kiehtovaa katsoa, ja ne erottavat yhden timantin muista.

Mikä on tärkein C timanttikipinolle?

Timanttileikkaus

Timanttileikkaus on tärkein yksittäinen 4C:stä timantin fyysisen kauneuden kannalta. Miksi? Koska timantin leikkaus määrää, kuinka paljon se kimaltelee. Fasettien määrä, fasettien kulma sekä muodon symmetria ja kohdistus vaikuttavat siihen, miten timantti palauttaa valoa.

Miten priorisoit 4 C:tä?

Neljän C:n perusteella ihanteellinen timantti on seuraava:

 • Leikkaus – Ihanteellinen (mitoitettu tuottamaan mahdollisimman paljon valoa)
 • Väri – (väritön tai valkoinen) D, E, F.
 • Selkeys – virheetön.
 • Karaattipaino – Jos sinulla on paras leikkaus, väri ja selkeys, karaattipainolla ei ole väliä. Isommat timantit ovat tietysti harvinaisempia.

Mikä on tärkein C laboratoriotimantissa?

Nämä ovat tärkeitä elementtejä, jotka sinun on todella tiedettävä ostaessasi laboratoriossa kasvatettua timanttia.

 • Leikata. Leikkaus on tärkein viidestä C:stä.
 • Väri. Täydellinen timantti, ilman epäpuhtauksia ja vikoja, on täysin väritön.
 • Selkeys.
 • Karaatti paino.

Mikä on timantti 4cs:n paras arvo?

G-väriä pidetään hinta-laatusuhteeltaan parhaana timanttivärinä. Ja jos asennat timantin keltakultaiseen asetukseen ja aiot säästää lisää – voit laskea vielä yhden väriluokan H. Timantin selkeysluokka viittaa sulkeumien ulkonäköön timantissa tai sen päällä.

Mitä uhrata timanttia ostaessa?

4 C's: Missä tehdä kompromisseja

 • Timanttileikkaus.
 • Diamond Clarity.
 • Väri: Timantin väriluokka on asia, josta monet ihmiset poikkeavat toisistaan, kun se tulee kompromissikohdaksi.
 • Timantti Carat Paino.

Kumpi on tärkeämpää timantin väri vai kirkkaus?

Selkeys on tärkeämpää muodoissa, kuten smaragdi, prinsessa ja asscher. Väri on tärkeä tyynylle, säteilevälle, päärynälle ja soikealle . Yleisesti ottaen, niin kauan kuin valitset silmät puhtaan timantin, timanttisi näyttää edelleen kauniilta selkeyden kannalta.

Mikä kirjain on kirkkain timantti?

GIA:n timanttien väriluokitusasteikko on alan standardi. Asteikko alkaa D- kirjaimella , joka edustaa väritöntä, ja jatkuu värin lisääntyessä kirjaimeen Z tai vaaleankeltaiseen tai ruskeaan.

Mikä timantti on arvokkain?

pyöreä timantti

Koska pyöreän timantin uskotaan olevan arvokkain verrattuna muihin muotoihin, sille annetaan melkein aina korkeampi hinta kuin millekään muulle muodolle, jolla on samanlainen selkeys, väri ja karaattipaino. Tämä saa monet ihmettelemään, miksi pyöreät timantit ovat kalliimpia?

Onko platina parempi kuin valkoinen kulta?

Platina ei ole kultaa parempi ; se on kalliimpaa, mutta melkein samanlainen kuin valkoinen kulta. Platinakorut eivät ole välttämättömiä, koska sekä 18K että 14K ovat tarpeeksi kestäviä päivittäiseen käyttöön. Lisäksi platina naarmuuntuu nopeammin ja vaatii enemmän hoitoa kulumisen aikana. Valkokultalla on klassinen ulkonäkö ja se on upea metalliseos.

Mikä on suosituin timanttilaatu?

VS1

Mikä timanttikirkkaus on suosituin? Asiakkaidemme suosituin timanttikirkkauslaatu on VS1, jota seuraa tiiviisti VVS2 . Nämä timanttikirkkauslaadut tarjoavat suurimman arvon, koska ne maksavat vähemmän kuin harvinaiset arvosanat, kuten virheetön ja sisäisesti virheetön, mutta tarjoavat silti silmät puhtaan ulkonäön.

Mikä väri timantissa antaa eniten kiiltoa?

värittömiä timantteja

Koska timantit heijastavat valkoista valoa, värittömät timantit tuottavat parasta kimaltelua ja tulta. Itse asiassa, mitä enemmän väriä timantilla on, sitä vähemmän todennäköisesti se heijastaa valkoista valoa. Ja sen seurauksena tuottaa vähemmän kiiltoa. D-värinen timantti on korkealaatuisin ja tarjoaa suurimman kimalteen.

Mikä timantin kirkkaus on paras?

Virheetön (FL)

Mikä on paras timantin kirkkaus? Paras timanttien kirkkausluokitus on Flawless (FL) . Nämä ovat maailman harvinaisimpia timantteja; alle 0,05 % kaikista timanteista on virheettömiä tai sisäisesti virheettömiä.

Onko VS1 vai VS2 parempi?

VS1-timantissa on hieman vähemmän ja pienempiä sulkeumia kuin VS2-timantissa. Toisin sanoen VS1-timantti on hieman parempi kuin VS2-timantti .

Mikä on huonoin laatuinen timantti?

I3 timantin kirkkaus

I3-timantin kirkkaus edustaa alhaisinta saatavilla olevaa timanttikirkkausluokkaa.

Mikä on parhaasta huonoimpaan timantin kirkkaus?

GIA Clarity Scale (parhaalta huonoimpaan):

 • Virheetön (FL)
 • Sisäisesti virheetön (IF)
 • Erittäin hyvin vähän mukana 1 (VVS1)
 • Erittäin hyvin vähän mukana 2 (VVS2)
 • Erittäin vähän mukana 1 (VS1)
 • Erittäin vähän mukana 2 (VS2)
 • Hieman mukana 1 (SI1)
 • Hieman mukana 2 (SI2)

Jätä kommentti