Mikä on 30-vuotias puuma?

30-vuotias Cougar on kolmekymppinen nainen, joka on täynnä luottamusta ja turvassa seksuaalisuudessaan. Hän on nainen, joka on omaksunut oman voimansa ja haluaa nauttia elämästä. Hän nauttii elämästä ja rakastaa seurustella nuorempien miesten kanssa.

Hän on tyytyväinen ikäänsä ja pyrkii näyttämään ja tuntemaan olonsa parhaalta; hän rakastaa saamaansa huomiota eikä pelkää nauraa, ottaa riskejä ja tutkia uusia seikkailuja. 30-vuotiailla puumilla on monenlaisia kokemuksia, ja he etsivät elämälleen uusia ja jännittäviä ihmissuhteita.

Minkä ikäisiä puumat pitävät parempana?

Huolimatta Mooren yrityksestä käyttää termejä vaihtokelpoisina, pumaa pidetään laajalti alle 40-vuotiaana naisena, joka suosii nuorempia miehiä, kun taas puuma-merkkiä käytetään 40- ja 50-vuotiaissa naisissa, jotka etsivät nuorempia, vähintään 10 vuotta nuorempia ja nuorempia miehiä . usein puolet heidän ikäistään.

Mikä on vanhan puuman nimi?

Ikä 30-39: Puma . Ikä 40-49: Puuma. Ikä 50-59: Jaguar. Ikä 60-68: Pantteri. Ikä 69: Pussycat.

Mikä on puma ja puuma?

"Pumaa" käytetään yleensä viittaamaan latinalaisamerikkalaisiin kissoihin, kun taas "puuma" on pohjoisamerikkalainen termi , mutta ero on epäselvä. Saatat siis löytää itsesi puhuvan vuoristoleijonoista, puumoista, pumista, Floridan panttereista, katamounteista tai jopa leoneista – mutta muista: ne ovat kaikki yhtä hienoja kissoja.

Mikä on puuman vastakohta?

Uusi sanaehdotus. [puuman vastakohta] Keski-ikäinen mies, joka etsii seksuaalisia tai romanttisia suhteita paljon nuorempien naisten kanssa.

Voitko olla puuma 30-vuotiaana?

Urban Dictionary -lehden mukaan, jossa luetellaan monet puuman määritelmät, jotka ovat liian epämiellyttäviä tulostettavaksi, puuman nainen on yleensä vähintään 35-vuotias – ja aina metsästämässä –, kun taas monet Hollywood- ja tabloid-kuvaukset asettavat naiset 40-, 50-vuotiaisiin ja jopa 60-luku.

Mikä on puuman miespuolisen version nimi?

manther

Manther on miespuolinen versio puumasta tai keski-ikäisestä naisesta, jolla on nuorempia miehiä. Mantherit ovat vanhempia miehiä, jotka tavoittelevat heitä huomattavasti nuorempia kumppaneita.

Minkä ikäinen Jaguar-nainen on?

Termi, joka kuvaa vähintään 50-vuotiasta naista , joka seurustelee huomattavasti nuorempien miesten kanssa; samanlainen kuin puumat, jotka ovat 30–50-vuotiaita; löytyy yleensä klubista, joka etsii nuorempia miehiä.

Mikä on puma seurustelussa?

PUMA on termi, jota käytetään kuvaamaan 30-vuotiasta naista, joka pitää treffeistä tai seksisuhteista nuorempien miesten kanssa. Sanaa PUMA ei yleensä käytetä halventavalla tavalla. Itse asiassa siinä on konnotaatio siitä, että nainen on seksikäs, joskin hieman saalistava.

Voiko puuma olla pantteri?

Puuma on iso kissa, joka tunnetaan monilla nimillä, mukaan lukien pantteri, vuorileijona, puma ja jopa 80 muuta , mutta nämä ovat kaikki samaa lajia, Puma concolor.

Kuinka seurustella puuman kanssa?

  • Ole itsevarma. Tämä ei ole aika olla ujo.
  • Vältä tarroja. Älä viittaa häneen "puumana". Monet naiset pitävät termiä edelleen loukkaavana.
  • Ohita ikäero. Sanot vain selvän asian, ja hän tietää hyvin olevansa vanhempi.
  • Ota rauhallisesti.
  • Ole itsevarma.
  • Vältä tarroja.
  • Ohita ikäero.
  • Ota rauhallisesti.

Onko puma ja puuma sama asia?

Vuorileijona, joka tunnetaan myös nimellä puuma, puma, pantteri tai katamount , on suuri kissalaji, joka on kotoisin Amerikasta. Vuorileijonat ovat suuria, ruskeita kissoja.

Kuinka vanha puma on?

Kun pumat ovat perustaneet kotialueen, voivat elää luonnossa jopa 12-13 vuotta .

Jätä kommentti