Mikä on c, jonka yläpuolella on aksentti?

Bosnian, Kroatian, Montenegron ja Serbian latinalaisissa aakkosissa Ć käytetään edustamaan samaa ääntä kuin puolan kielessä. Joissakin aakkosissa sitä käytetään myös edustamaan äänetöntä hammaslääketieteellistä affrikaattia, joka on samanlainen kuin äänetön englantilainen T.

Puolan kielessä sitä käytetään edustamaan ääntä [t͡ɕ], joka on äänetön alveolo-palatalaalinen affrikaatti, kuten sanassa "ćwierć" (kvartaali). Sitä käytetään myös joissakin romanin kielen muodoissa palataalisen lateraalisen frikatiivin [ʎ] yhteydessä.

Mikä aksentti saa C:n kuulostamaan CH:lta?

Boucek (oikea aksentti katso alla olevaa kuvaa) lausutaan BOO-CHECK, koska diakriittinen merkki "c"-kirjaimen päällä saa tämän kuulostamaan englannin kielestä CH.

Mikä on C aksenttimerkillä?

Ç

Ç tai ç (C-cedilla) on latinalainen kirjain, jota käytetään albanian, azerbaidžanin, manxin, tataarin, turkin, turkmenin, kurdin, kazakstanin ja romaanisissa aakkosissa . Tätä kirjainta käyttävät romaaniset kielet ovat katalaani, ranska, giuliani, siluri, länsimainen ja portugali muunnos C-kirjaimesta, jossa on cedilla.

Miten teet hienon C:n?

Windowsissa pidä ALT-näppäintä painettuna ja kirjoita numeronäppäimistöllä 0199 (Ç) tai 0231 (ç) . Kirjoita HTML:ään & (et-merkki), kirjain (kuten C tai c) ja sitten kirjaimet cedil, jota seuraa puolipiste (;).

Mikä on kyrillinen C?

Ohjeet
Kyrillinen slaavilainen Englanti
© j y, i
х h kh
ц c ts
ч č ch

Mikä on C, jonka yläpuolella on kaksi pistettä?

Ċ käytetään joskus nykyaikaisissa tieteellisissä muinaisen englannin tekstikirjoissa edustamaan [tʃ], erottamaan se c:stä, joka lausutaan [k]:na, joka muuten kirjoitetaan samalla tavalla. Sen soinnillinen vastine on Ġ.

Mikä on C:n Alt-koodi?

On helppo tehdä kirjain akuutti-, aalto- tai umlaut-aksentilla käyttämällä näppäimistön ALT-pikanäppäimiä. Tässä on luettelo eniten käytetyistä kansainvälisistä ALT-koodien aksenteista.
ALT-näppäinkoodipikanäppäimet ja symbolien tekeminen näppäimistöllä.
Alt-koodit Symboli Kuvaus
Alt 0228 ä umlauti
Alt 0231 ç c cedilla
Alt 0232 è e hauta
Alt 0233 é e akuutti
13. elokuuta 2013

Mikä on C:n nimi?

Cedilla on symboli, joka on kirjoitettu c-kirjaimen alle ranskaksi, portugaliksi ja joillakin muilla kielillä osoittamaan, että ääntät sen kirjaimella "s" pikemminkin kuin kirjaimella "k". ' Se on kirjoitettu ç.

Miten teet kuplivan C:n?

Kuinka piirtää kuplakirjain C

  • Aloita piirtämällä ympyrä.
  • Lisää toinen ympyrä heti ensimmäisen alapuolelle.
  • Nyt sinun on piirrettävä kaareva viiva yhdistääksesi kuplakirjaimen ääriviivat.
  • Yhdistä kuplakirjaimen sisäpuoli toisella kaarevalla viivalla.
  • Tajusit sen!

Mitä ohjaus +alt + C tekee?

Alt+C on pikanäppäin, jota käytetään usein suosikkien katseluun Internet Explorerissa . Alt+C-pikanäppäimen käyttäminen.

Mikä on C-tyypin kiharat?

4C-tekstuurit ovat samanlaisia kuin 4B-tekstuurit, mutta tiiviisti kiertyneet säikeet ovat hauraampia ja niissä on erittäin tiukka siksak-kuvio, joka on joskus huomaamaton silmälle . Tämä hiustyyppi kokee eniten kutistumista – noin 75 prosenttia tai enemmän – kuin muut tekstuurit.

Mikä on pieni C-symboli?

" © " tai sana "Tekijänoikeus" tai lyhenne "Copr."; tekijänoikeudella suojatun teoksen ensimmäisen julkaisun vuosi; ja. tekijänoikeuden haltijan tunnistetiedot joko nimellä, lyhenteellä tai muulla nimikkeellä, jolla ne yleisesti tunnetaan.

Jätä kommentti