Mikä on kallein koira 1,6 miljoonaa?

Punainen tiibetinmastiffi, nimeltään Big Splash, on lähes kolme jalkaa pitkä ja painaa vankat 200 kiloa. NY Postin mukaan varakas liikemies osti kaksivuotiaan pojan luksuslemmikkimessuilta Koillis-Kiinassa.

Edellinen yhden koiran ennätys oli kulkukoiran tiibetinmastiffilla, jonka johtava kiinalainen liikenainen osti 1,5 miljoonalla dollarilla vuonna 2011.

Tiibetinmastiffit, joita pidetään yhtenä maailman harvinaisimmista koirista, ovat myyneet säännöllisesti sadoilla tuhansilla dollareilla ja toisinaan kuusinumeroisilla koirilla. Big Splash -kaupan myötä rotu ei ole vain rikkonut kalleimman koiran ennätystä, vaan sitä pidetään nyt myös yhtenä Kiinan ylellisimmistä ja arvostetuimmista omaisuuksista.

Mikä koira myytiin 1,5 miljoonalla?

Iso Splash

Vuonna 2011 11 kuukauden ikäinen " Big Splash" -niminen pentu myytiin 1,5 miljoonalla dollarilla NBC-uutisten mukaan, jotka kertoivat, että eläin oli tuolloin kallein myyty koira. Kalliin pennun ostaja haluaa raportin mukaan kasvattaa mastiffeja itse.

Mikä on rikkain hinta koira?

  • 25. tammikuuta 2023. 19 kalleinta koirarotua.
  • Alaskan malamuutti. Tämä suuri koirarotu kasvatettiin alun perin voimansa ja kestävyytensä vuoksi kuljettamaan raskasta rahtia rekikoiraksi ja koiraksi.
  • Newfoundland.
  • Akita.
  • samojedi.
  • Rottweiler.
  • Australian karjakoira.
  • Englanninbulldoggi.

Mikä koira myytiin 1,2 miljoonalla?

Valtava tiibetinmastiffinpentu on myyty lähes 1,2 miljoonalla punnalla, mikä rikkoi aiemman maailman kalleimman koiran ennätyksen. Kiinalainen kiinteistökehittäjä maksoi eilen 12 miljoonaa yuania kultaharjaisesta yksivuotiaasta luksuslemmikkimessuilla Hangzhoussa itäisessä Zhejiangin maakunnassa.

Mikä on kallein koira 1,5 miljoonaa?

punainen tiibetinmastiffi

Kiinalainen liikemies on maksanut 1,5 miljoonaa dollaria 11 kuukauden ikäisestä punaisesta tiibetinmastiffista , mikä tekee siitä maailman kalleimman koiran. Pohjois-Kiinasta kotoisin oleva hiiliparoni Yang antoi koiralle nimen Hong Dong, joka tarkoittaa englanniksi "Big Splash".

Mikä on 1 kallein koira?

Maailman kalleimman koiran ykkössijalle tulee Siperiasta kotoisin oleva samojedi . Harvinainen rotu tunnetaan ystävällisyydestään , rakastavasta ja innokkaasta asenteestaan ja hymyilevistä kasvoistaan.

Mikä koira on 400 miljoonan arvoinen?

Gunther III

Tapaa Gunther VI : Saksanpaimenkoira, jonka nettovarallisuus on yli 400 miljoonaa dollaria. Kreivitär Korlotta Liebensteinilla ei ollut lapsia tai lähisukulaisia, joten hän jätti omaisuutensa koiralleen Gunther III:lle. Kun Gunther III kuoli, omaisuus siirtyi hänen jälkeläisilleen. Nyt Gunther VI on nyt maailman rikkain koira.

Mikä koira on miljonääri?

Gunther VI on saksalainen paimenkoira, jonka nettovarallisuus on 400 miljoonaa dollaria. Se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta Gunther on isoisänsä Gunther III:n omaisuuden perillinen, myös saksalainen paimen, jonka omisti salaperäinen saksalainen kreivitär Karlotta Leibenstein.

Mikä koira myytiin 1,9 miljoonalla dollarilla?

Tiibetinmastiffin pentu

Kiinteistökehittäjän kerrotaan maksaneen "12 miljoonaa yuania (1,9 miljoonaa dollaria)" kultaisesta tiibetinmastiffipennusta tiistaina, AFP kertoo Qianjiang Evening Newsin kautta.

Mikä koira jätti 5 miljoonaa dollaria?

Toistaaksesi tämän videon sinun on otettava JavaScript käyttöön selaimessasi. Bordercollie Lululle jäi 5 miljoonaa dollaria (3,6 miljoonaa puntaa), kun hänen omistajansa kuoli viime vuonna. Bill Dorris jätti koiran ystävänsä Martha Burtonin huostaan. Testamentissa todetaan, että Burtonille on korvattava Lulun kohtuulliset kuukausikulut.

Jätä kommentti