Miksi ihmiset pelaavat mielenpelejä rakkaudessa?

Mielipelit, kuten vaikeasti saatavien pelaaminen, kuuman ja kylmän pelaaminen ja tunneetäisyyden luominen, ovat kaikki taktiikoita, joita ihmiset yrittävät hallita suhteen lopputulosta ja saada jonkinlaista valtaa toiseen ihmiseen.

Nämä pelit esiintyvät usein harhaanjohtavana yrityksenä suojella itsetuntoaan välttämällä kaikenlaista emotionaalista haavoittuvuutta. Ihmiset tuntevat usein tarvitsevansa tietyn tason emotionaalista etäisyyttä ja kontrollia, koska he pelkäävät mahdollista hylkäämistä altistumisesta toiselle henkilölle.

Viime kädessä näitä pelejä ohjaa halu manipuloida ja testata toisen henkilön tunteita, jotta peliä pelaava henkilö voi tuntea olonsa turvallisemmaksi suhteessa.

Miksi nainen pelaa vaikeasti saada?

Hän tuntee olonsa luultavasti epävarmaksi ympärilläsi ja yrittää saada itsensä tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi pelaamalla vaikeaa saada. Joidenkin naisten on tehtävä tämä tunteakseen olonsa luottavaiseksi kaverien seurassa. Hän haluaa vain nähdä, kuinka kiinnostunut hänestä todella olet. Hän haluaa nähdä, menetätkö kiinnostuksesi, jos hän lakkaa osoittamasta kiinnostusta sinua kohtaan.

Miksi tyttö pelaa kanssasi?

Todennäköisesti hän pelaa jotain peliä kanssasi. Ja on todennäköistä, että hän tekee sen kahdesta syystä: 1. Hän pitää sinusta eikä halua menettää sinua ; tai 2. Hän pitää huomiosta, jonka annat hänelle, eikä hän halua menettää sitä.

Kuinka toimia ajatusleikkejä pelaavan naisen kanssa?

Ota askel taaksepäin kyseisestä henkilöstä, jos hän jatkuvasti manipuloi ja yrittää pelata mielipelejä . Älä puhu tai vietä aikaa tämän henkilön kanssa, ellet todella tarvitse. Voit sanoa: "En arvosta tapaa, jolla puhut minulle ja hylkäät tunteeni.

Miksi tytöt flirttailevat?

Pitäminen jostain Yleisin vastaus kysymykseen "miksi ihmiset flirttailevat" on vetovoima. Ihmiset flirttailevat usein yrittäessään houkutella kumppania . He saattavat jopa flirttailla alitajuisesti , kun he ovat ihastuneet johonkin.

Tarkoittaako peli flirttailua?

Peli, treffitermeissä tarkoittaa toisen vastakkaista sukupuolta olevan henkilön vetovoiman kääntämistä itseäsi kohtaan intohimoiseksi haluksi ja näiden toiveiden täyttämistä tekemällä palveluksia toisilleen .

Leikkivätkö epävarmat tytöt vaikea saada?

Vaikeasti saavutettavan pelaaminen itsepuolustukseksi Tutkimuksessa todettiin, että naiset ja ihmiset, joilla on epävarma-välttelevä kiintymystyyli, leikkivät todennäköisemmin vaikeasti löydettäviä parisuhteissa , kun taas miehet ja ihmiset, joilla on epävarma-ambivalenttinen kiintymystyyli, ovat ne, jotka todennäköisemmin jahtaavat niitä, jotka pelaavat vaikeasti saatavia.

Kuinka voittaa tyttö, joka pelaa kovaa?

5 temppua, joita jokainen kaveri voi käyttää pelatakseen "Hard To Get" -peliä ja voittaakseen hänet

 • (1) Älä anna hänelle hänen haluamaansa huomiota. Kyllä, tietenkin, hän haluaa huomiota sinulta.
 • (2) Pyydä hänet ponnistelemaan.
 • (3) Anna hänelle mahdollisuus ikävöidä sinua.
 • (4) Rakenna seksuaalista jännitystä, mutta pakota hänet odottamaan seksiä.
 • (5) Käytä mysteerielementtiä.

Mikä saa naisen jahtaamaan miestä?

Ei ole mikään salaisuus, että luottamus on tärkein asia, jonka kaikki naiset haluavat mieheltä. Joten jos aiot saada naisen huomaamaan sinut ja lopulta saada hänet jahtaamaan sinua, sinun on näytettävä hänelle, että olet itsevarma mies, jonka naiset haluavat. Voit osoittaa naiselle luottamusta ennen kuin tapaat hänet vahvalla, itsevarmalla kehonkielellä.

Mistä tiedät, kun tyttö leikkii sinua?

 • Hän pitää aina kiinni suunnitelmista.
 • Hän flirttailee jatkuvasti muiden miesten kanssa.
 • Et ole koskaan käynyt Hänen luonaan.
 • Hän ei ota kuvia kanssasi.
 • Hän ei anna sinun tavata ystäviään tai perhettään.
 • Olet alias hänen puhelimessaan.
 • Hän ei koskaan vietä yötä.
 • Hän ei koskaan viittaa sinuun poikaystäväkseen.

Onko houkuttelevaa pelata vaikeasti hankittavaa?

Rochesterin yliopiston tuore tutkimus päättelee, että kyllä, kova pelaaminen lisää potentiaalisen puolison haluttavuutta . Ehkä se on epävarmuuden jännitys, joka liittyy sellaisen henkilön jahtaamiseen, jonka emme ole varmoja olevan kiinnostuneita meistä.

Johtavatko tytöt poikia?

Tässä on joitain yleisiä syitä, joiden vuoksi tyttö johtaa miestä: – Hän on saattanut äskettäin lopettaa pitkäaikaisen suhteen toisen miehen kanssa . Hän on edelleen toipumassa ja haluaa antaa itselleen enemmän aikaa ennen kuin aloittaa uuden suhteen. Joskus voi kestää vuosi tai enemmän, ennen kuin joku jatkaa täysin eron jälkeen.

Kuinka saada hänet hulluksi sinuun?

Pelaa Hard To Get Mene treffeille hänen kanssaan, anna hänet uskomaan, että pidät hänestä todella ja ota sitten muutama askel taaksepäin muutamaksi päiväksi. Viesti häntä. Anna hänen miettiä, mitä sinä oikein teet. Hän tulee ympäriinsä ja yrittää selvittää, mitä sinulle tapahtuu.

Miten voit voittaa myrkyllisen ihmisen omassa pelissä?

Kuinka voittaa narsisti heidän omassa pelissään

 • Tunnista ja tunnusta väärinkäyttö. Suhteessa narsistiin on usein normaalin julkisivu.
 • Älä alistu heidän tasolleen. Narsistit viihtyvät draamassa.
 • Älä reagoi heidän väärinkäyttöön. Reaktiosi on juuri sitä mitä he haluavat.
 • Pysy tietoisena tarpeistasi ja tunteistasi.

Onko leikkisä flirttailu pettämistä?

Monissa tapauksissa flirttailu on pettämistä, kun kumppanisi ei hyväksy sitä tai toimintasi voivat olla suhteen tai kumppanisi vastaisia . Jos olet sitoutuneessa romanttisessa suhteessa, voit valita rakkauden. Valinta välttää tekemästä asioita, joiden tiedät vahingoittavan kumppaniasi, on tapa tehdä tämä.

Jätä kommentti