Miksi rihanna lopetti musiikkiuransa?

On epäselvää, miksi Rihanna lopulta päätti lopettaa musiikkiuransa, vaikka hän onkin viitannut haluavansa oikean luovan ympäristön täysin toteutetun tuotteen luomiseksi. Edellisessä haastattelussa hän sanoi, etten aio jäädä tekemään jotain, josta en ole enää intohimoinen. Haluan vain tehdä musiikkia ja tehdä videoita.

Ja tarvitsen oikean taustamusiikin visuaalisesti. En voi vain mennä kuvaamaan videota puhuessani. On mahdollista, että oikean tuotantotiimin löytäminen musiikin äänen ja visuaalien luomiseen ei ollut hänen hallinnassaan, minkä vuoksi hän lopetti alan, kunnes halutut ehdot täyttyivät.

Minkä kappaleen Rihanna hylkäsi?

Rihanna Almost Went For " We Can't Stop " Rihanna välitti "We Can't Stop" heti kuultuaan "Pour It Up", joten Miley otti kappaleen sijaan.

Mikä on Rihannan oikea nimi?

Rihanna, Robyn Rihanna Fentyn nimi , (syntynyt 20. helmikuuta 1988, St.

Milloin Rihanna viimeksi julkaisi musiikkia?

Rihanna julkaisi kahdeksannen ja uusimman studioalbuminsa "Anti" 28. tammikuuta 2016 . Seitsemän vuoden aikana hän on julkaissut kolme kappaletta elokuvan soundtrackille ja yhdeksän ominaisuutta. Kaikki 12 kappaletta on listattu alla kronologisessa järjestyksessä. Kuuntele tärkeä Rihannan soittolista täältä.

Onko Rihanna lopettanut musiikin?

Rihanna vahvistaa, ettei hän ole lopettanut musiikin tekemistä . Fanien pitkästä odotuksesta huolimatta Rihanna toisti Vogue-haastattelussaan, että viivästykset eivät tarkoita, että hän olisi lopettanut musiikin. ”Musiikki on kuin koodin puhumista maailmalle, mistä he sen saavat.

Miksi Rihanna ei saa palkkaa Super Bowlista?

Rihanna ei saanut palkkaa esiintymisestä vuoden 2023 Super Bowlissa. Lainatakseni NFL:n tiedottajaa, joka keskusteli myyntipisteen kanssa muutama vuosi sitten: "Emme maksa artisteille. Me katamme kulut ja tuotantokustannukset .

Mikä on Rihannan menestynein albumi?

Anteeksi äänettömästi: Rihannan myydyimmät albumit, ranking

  • 8 Anti.
  • 7 Auringon musiikki.
  • 6 R-luokitus.
  • 5 Ei anteeksi.
  • 4 Talk That Talk.
  • 3 Tyttö kuten minä.
  • 2 Kovaääninen.
  • 1 Hyvä tyttö mennyt huonoksi.

Minkä arvoinen Rihanna on?

Rihannan nettovarallisuus on 1,4 miljardia dollaria , joten hän on Forbes-lehden mukaan rikkain muusikko ja toiseksi rikkain naisviihdyttäjä Oprahin jälkeen, jonka omaisuus on 2,5 miljardia dollaria. Vaikka musiikki teki Rihannasta kuuluisan, hänen Fenty -kauneuslinjansa on vienyt hänen rikkautensa stratosfääriin.

Mikä on Rihannan myydyin kappale?

RAKASTAN TAPAASI VALEHDELLA
Rihannan virallinen Top 40 suurinta kappaletta:
POS TITLE KAAVION HUIPPU
1 RAKASTAN TAPAASI VALEHDELLA 2
2 ME LÖYSIMME RAKKAUDEN 1
3 TÄTÄ TARPEEN TULISIT 2
4 TEHDÄ TYÖTÄ 2
10. helmikuuta 2023

Kuka on kaikkien aikojen rikkain naislaulaja?

Rihanna

Rihanna – 1,4 miljardia dollaria Robyn Rihanna Fenty tai Rihanna, kuten me kaikki hänet tunnemme, on maailman rikkain naislaulaja. Vaikka tarkkoja lukuja ei tiedetä, kiertueiden, albumien, digitaalisen streamin, rojaltien ja muiden välillä Rihanna on todennäköisesti kerännyt noin 350 miljoonaa dollaria pelkästään musiikkiuransa aikana.

Miten Rihanna rikastui niin nopeasti?

Hänestä tuli Amerikan nuorin itsetehty naismiljardööri vuonna 2022. Suuri osa Rihannan varallisuudesta on laskettu hänen menestyksekkäälle meikkiyritykselleen Fenty Beautylle, jonka hän omistaa yhdessä ranskalaisen luksuskaupan LVMH:n kanssa .

Kumpi on rikkaampi Beyonce vai Rihanna?

Kumpi on rikkaampi Beyonce vai Rihanna? Ei sillä, että se olisi kilpailu, mutta ilmeisesti ihmiset ovat uteliaita siitä, kumpi on enemmän rahaa: Rihanna vai Beyonce? Celebrity Net Worthin lukujen perusteella Rihanna on paljon edellä miljardin dollarin imperiumillaan verrattuna Beyoncen 500 miljoonaan dollariin.

Tapasivatko Rihanna ja Drake?

Hän on jakanut elämänsä useiden kuuluisien miesten kanssa vuosien varrella, mukaan lukien kivinen suhde laulaja Chris Brownin kanssa ja korkean profiilin romanssi räppäri Draken kanssa .

Ovatko ASAP Rocky ja Rihanna naimisissa?

He eivät ole julkisesti kihloissa tai naimisissa .

Jätä kommentti