Miksi tarvitsemme kärsimystä?

Kärsimys voi myös rohkaista meitä ymmärtämään todellisuuden, että tämä maailma ei ole kotimme, ja etsimään suurempaa iankaikkista arvoa (Kolossalaisille 3:2-4). Keskitymme myös muiden kärsivien tarpeisiin, ja kärsimyksemme voivat herkistää meidät muiden tarpeisiin.

Kärsimys pakottaa meidät myös luottamaan Jumalan voimaan ja kehittämään läheistä suhdetta hänen kanssaan (2. Kor. 12:7-10). Kokemalla kärsimystä voimme saada ymmärrystä ja tietoa Luojastamme, joka on ainoa, joka voi todella tuoda meille tyytyväisyyttä (Jesaja 51:12).

Miksi kärsimys ei ole valinta?

Kärsimys on valinta, jota emme ole tietoisia tehneemme . Voimme päättää olla kärsimättä vain, jos voimme tiedostaa, että päätämme kärsiä, ja kun voimme päättää olla kärsimättä. Useimmille ihmisille valinta olla kärsimättä ei ole vaihtoehto. Mieti läheisen menettämisen aiheuttamaa kärsimystä.

Onko kivun tunteminen valinta?

Siksi, jos pystymme säilyttämään kärsimyksemme hallinnassamme ponnisteluillamme, voimme säilyttää toivomme. Todellisuudessa emme pelkää kipua, vaan pelkäämme sitä mielikuvaa, jonka loimme itsellemme ja lopulta käännämme kipumme pitkäksi. – kestävää kärsimystä. " Kipu on ilmeistä, kärsimys on valinta.

Miten päätän olla kärsimättä?

Vinkkejä kärsimyksen lievittämiseen

  • Sitoudu itsellesi hyväksymään tietyn tilanteen todellisuus. Yritä olla tuomitsematta itseäsi siitä, että et pysty hyväksymään todellisuuttasi.
  • Keskity uudelleen hyväksymiseen.
  • Tee oma lista asioista, jotka haluat hyväksyä.
  • Purkaa tilanne.
  • Keskity nykyhetkeen.
  • Älä yritä hyväksyä tuomioita.

Kuka sanoi, että kärsimys on valinta?

Haruki Murakami

Kärsiminen on vapaaehtoista." Tämä lainaus on annettu Dalai Laman, Haruki Murakamin ja M. Kathleen Casey . Ensimmäisen tämän viisauden jakavan henkilön tunnistaminen on vähemmän tärkeää kuin tämän yksinkertaisen mantran ytimessä olevan inspiroivan kimpun tunnistaminen. Menestys elämässä ja liiketoiminnassa vaatii keskittymistä ja kovaa työtä.

Aiheuttaako ihminen oman kärsimyksensä?

Me olemme kärsimyksemme luojia . Hyvä uutinen on: Me olemme kärsimyksemme luojia. Voimme lopettaa oman kärsimyksemme ymmärtämällä syyn siihen, mikä saa meidät kärsimään, ja ryhtymällä sitten toimiin, olipa kyseessä sitten sisäisen vuoropuhelumme muuttaminen tai asioiden tekeminen toisin.

Voimmeko elää ilman surua?

Mitä enemmän surua, sitä suurempi onnellisuus. Ilman surua onnella ei ole merkitystä . Ironista kyllä, emotionaalisen surun pelko rajoittaa usein ihmisen kykyä kokea onnen korkeuksia. Monet ihmiset elävät koko elämänsä keskivyöhykkeellä.

Onko mahdollista olla onnellinen ilman kärsimystä?

Onni on mahdollista juuri nyt, tänään – mutta onnea ei voi olla ilman kärsimystä . Jotkut ihmiset ajattelevat, että ollakseen onnellisia heidän on vältettävä kaikkea kärsimystä, ja siksi he ovat jatkuvasti valppaina, jatkuvasti huolissaan. He päätyvät uhraamaan kaiken spontaanisuutensa, vapautensa ja ilonsa.

Miksi ihmiset kärsivät niin paljon?

Olemme kehittyneet kärsimään tietyissä olosuhteissa (esim. ruoan, veden, ilman, lämmön, sosiaalisen hylkäämisen, läheisten menettäminen ). Kärsimämme motivoi meitä muuttamaan käyttäytymistämme, jos mahdollista, tavoilla, jotka parantavat selviytymismahdollisuuksiamme.

Onko kärsimys elämälle välttämätöntä?

Kun ymmärrämme, että kärsimys on olennainen osa elämäämme ja että kipulla on muitakin etuja, kuten viisauden ja myötätunnon kehittäminen, hyväksymme kärsimyksemme paremmin. Ja kun todella hyväksymme surun ja surun väistämättöminä, kärsimme itse asiassa vähemmän.

Kuinka elää ilman kipua?

Keskity kipuun sijoittamalla kaikki huomiosi siihen kehon osaan, jossa kipu näyttää olevan . Älä käytä sanaa kipu, koska ymmärrät sen merkityksen tehdessäsi tätä. Älä anna arviosi siitä, mitä kipu on, vaikuttaa huomioisi. Ilmaise rakkautta ja kiitollisuutta sitä kehon osaa kohtaan, johon kipu vaikuttaa.

Voiko mieli hallita kipua?

Vain tietyntyyppistä kipua voidaan hallita mielelläsi "Mutta kroonista kipua ja kipua ilman lähdettä voidaan hallita ajatuksellasi. Kivun ja ajatustesi välillä on suuri emotionaalinen side, ja muuttamalla ajatuksiasi voit muuttaa kipua." CDC arvioi, että 20,4 % yhdysvaltalaisista aikuisista kärsii kroonisesta kivusta.

Onko mahdollista lopettaa kärsimys?

Kolmas jalo totuus – nirodha Kolmas jalo totuus on tietää, että kärsimys voi päättyä . Buddhalaisten on ymmärrettävä, että on olemassa tapa lopettaa kärsimys ja siirtyä pois siitä, koska näin tekemällä he voivat päästä lähemmäs valaistumisen saavuttamista.

Onko kipu vain päässäsi?

Mutta totuus on, että kipu rakentuu kokonaan aivoissa . Tämä ei tarkoita, että tuskasi olisi vähemmän todellista – se on vain sitä, että aivosi luovat kirjaimellisesti sen, mitä kehosi tuntee, ja kroonisen kivun tapauksissa aivosi auttavat säilyttämään sen.

Onko kärsimys osa rakkautta?

Kristinusko opettaa myös, että rakastaminen on kärsimistä – kärsimistä muiden puolesta ja muiden kanssa, esimerkkinä ristiinnaulittu Kristus, joka ojensi kätensä ja kuoli rakkauden tähden. Jumalan vastaus kärsimyksiimme on kärsiä kanssamme ristillä ja herättää se kärsimys uuteen elämään.

Jätä kommentti