Miltä näyttävät ajattomat häät?

Valitse häävärit, kuten vaimeat neutraalit, poskipunasävyt ja messinkiyksityiskohdat, jotta saat päivästäsi ajattoman ilmeen. Älä unohda valita mekkoa, jossa on ajattomia elementtejä, kuten illuusiohihat, lepattavat hameet ja lakaistavat junat. Ja pidä häälaulusi samana; loppujen lopuksi klassikot kestävät ikuisesti.

Etsi ennen kaikkea yksityiskohtia, jotka eivät ole päivämäärää, kuten videomateriaalia unohtumattomasta päivästäsi, hääkuvia, jotka voit välittää eteenpäin, ja käsintehty vieraskirja, jossa on viestejä, jotka kestävät eliniän. Luo ajattomat häät, jotka yhdistävät jokaisen erityisen hetken.

Mitkä ovat kolme tyyppiä häissä?

Erilaiset hääseremoniat

 • Uskonnollinen hääseremonia. Esimerkiksi paikallisessa seurakunnassasi.
 • Kansalaishääseremonia. Rekisterinpitäjän suorittaa joko paikallisessa maistraatissa tai luvan saaneessa paikassa.
 • Humanistinen, uskontojen välinen siunaus, ei-laillinen hääseremonia.

Mitkä ovat 4 hääasioita?

Kuuluisa hääresepti juontaa juurensa vanhan englannin riimistä " Something Olde, Something New, Something Borrowed, Something Blue, A Sixpence in your Shoe ". Näitä esineitä pidettiin tarpeellisina morsiamen sisällyttää hääpukuihinsa tai kantaa mukanaan hääpäivänä uskoen, että he

Miltä näytät tyylikkäältä häissä?

Iltapuvut sopivat parhaiten tähän. Miehillä tämä tarkoittaa tyypillisesti tummaa smokkia, valkoista paitaa, koordinoivaa rusettia, cummerbundia ja henkselit (valinnainen) , Corry sanoo. Mekkokengät, kuten oxfordit, sopivat. Naiset voivat käyttää joko pitkää mekkoa tai tyylikästä cocktailmekkoa.

Mistä tietää, ovatko häät muodolliset?

"Virallisiin häihin voi kuulua takki ja solmio tai perinteinen puku ", hän ehdottaa. "Tyylikäs mekko tai kiva housupuku olisi myös sopiva."

Mitkä ovat 5 hääasioita?

Perinne perustuu vanhaan englantilaiseen riimiin, joka juontaa juurensa 1800-luvun Lancashiresta. Se kuvailee esineitä morsiamen hääpäivänä: " jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua, jotain sinistä, kuusi penniä kengässä ."

Mikä tekee häistä ylellisen?

Luksushäät ovat häät , joissa koko tapahtuma hoidetaan ammattimaisella , ylellisellä ja laadukkaalla palvelulla . Ylellisten häiden tavoitteena on tarjota kokemus, joka saa vieraat tuntemaan olonsa erityiseksi ja juhlituksi glamourin, eleganssin ja poikkeuksellisen tyylin perijänä.

Mikä on yleensä häiden kallein osa?

Useimpien häiden kalleimmat osat ovat vastaanottopaikkaan liittyvät kulut , mukaan lukien materiaalien vuokraus, mukaan lukien pöydät ja tuolit, sekä ruoan tai alkoholin tarjoilu.

Kuinka näyttää kalliilta häissä?

Noudata heidän vinkkejä pysyäksesi budjetissasi ja näytät silti niin upealta suurena päivänäsi.

 • Oikean istuvuuden saaminen.
 • Lisävarusteilla leikkiminen.
 • Vältä kirkasta valkoista.
 • Valitse hyvät materiaalit.
 • Lisää painikkeita.
 • Hiukset + meikki.
 • Tutustu paikallisiin putiikkeihin.
 • Oletko valmis lisäämään morsiamen inspiraatiota?

Mitä pidetään tyylikkäänä tyylinä?

Tyylikkäästi pukeutuminen vaatii hieman vaatimattomuutta – ei paljaita toppeja, paljasta dekoltee-aluetta tai minihameita . Pääntie on tyypillisesti kaulus, venepääntie, pyöreä kaula tai V-pääntie. Joillekin lajikkeille voit kokeilla myös neliömäisiä, suojus- ja kauhakauloja.

Mikä saa naisen näyttämään tyylikkäältä?

Jos yrität olla tyylikäs, aloita pukemalla klassisia vaatteita, kuten polvipituisia hameita ja räätälöityjä nappeilla varustettuja paitoja, ja valitsemalla vaatteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista kankaista, kuten silkistä ja satiinista . Ei koskaan liian laukkuinen, ei koskaan liian tiukka; tyylikkään naisen vaatteet näyttävät siltä kuin ne olisi tehty juuri hänelle sopivaksi.

Jätä kommentti