Minä päivänä lokakuun junalakot ovat?

Lokakuun junalakot aiheuttavat merkittäviä häiriöitä matkustajille kaikkialla Englannissa. East Midlands Railwaylla ja Great Western Railwaylla torstaina 6. lokakuuta ja perjantaina 7. lokakuuta matkustaville tulee viivästyksiä, peruutuksia ja häiriöitä.

Lisäksi lauantaina 8. lokakuuta RMT-ammattiliiton kolmas valtakunnallinen lakko on muotoiltu pilaamaan vapaa-ajan harrastusten suunnitelmat. Tästä syystä matkustajien on erittäin suositeltavaa tarkistaa matkansa tila ennen sitoumuksen tekemistä.

Kuinka kauan junalakko kestää?

Milloin junalakot loppuvat? Ellei ammattiliittojen ja rautatieyritysten välillä saada aikaan sopimusta palkasta, työturvallisuudesta ja työehdoista, lakot saattavat jatkua loppuvuoden 2023 ajan .

Tuleeko junalakko 19. joulukuuta?

Ensimmäiset lakot alkavat tiistaista 13. joulukuuta keskiviikkoon 14. joulukuuta. Toinen on perjantaista 16. joulukuuta lauantaihin 17. joulukuuta. Joulukuun viimeiset junalakkopäivät ovat 24. joulukuuta klo 18 (jouluaatto) klo 05.59 27. joulukuuta (pyhäpäivä).

Tuleeko junalakko 26. marraskuuta?

Joo. Seuraava lakko on lauantaina 26.11.2022 , ja Aslef on ryhtynyt toimiin. Se vaikuttaa junayhtiöihin kaikkialla Britanniassa ja vaikuttaa merkittävästi niiden palveluihin.

Onko junalakko 3. ja 4. joulukuuta?

Milloin lakot ovat? Yli 40 000 Rautatie-, Merenkulku- ja Liikenneliiton jäsentä Network Railissa ja 14 junaliikenteessä lakkaavat 13., 14., 16. ja 17. joulukuuta sekä 3., 4., 6. ja 7. tammikuuta .

Minä päivänä junalakot ovat marraskuussa?

Marraskuun 17. päivänä he ilmoittivat, että lakko, joka on määrä tapahtua Lontoon maanteillä 26. marraskuuta, keskeytetään, mutta 11 junaoperaattorilla työskentelevät jäsenet, mukaan lukien Avanti West Coast, LNER ja Chiltern Rialways, jäävät edelleen pois.

Kulkevatko junat 7. marraskuuta?

Huomaa, että matkasi voi häiriintyä. Päivitys [4.11.2022]: Valtakunnalliset junalakot lauantaina 5., maanantaina 7. ja keskiviikkona 9. marraskuuta on nyt peruttu . On kuitenkin todennäköistä, että palveluissa tulee edelleen viiveitä, etenkin alkuviikon aikana.

Vieläkö joulukuun junalakot jatkuvat?

15.12.2022 Rautateiden henkilökunta on ilmoittanut uudesta lakosta joulukuussa 2023 ja tammikuussa 2023 pitkään jatkuneessa kiistassa palkoista ja ehdoista. Näinä päivinä on odotettavissa laajaa matkustushäiriötä eri puolilla maata. Päivämäärät ovat: tiistai 13. – keskiviikko 14. joulukuuta 2022.

Onko rautateiden lakko peruttu 7. marraskuuta?

Maanantaina 7. marraskuuta ei ole enää junalakkoja. Network Rail on kuitenkin varoittanut, että häiriötä on edelleen odotettavissa.

Onko marraskuun junalakko peruttu?

Junalakot peruttu: marraskuun 2022 RMT-lakko keskeytetty – toimiiko junaliikenne? Rautatiepäälliköt sanoivat, että palvelut ovat edelleen "erittäin häiriintyneitä" etenkin lauantaina ja maanantaina, vaikka junalakot on keskeytetty.

Tuleeko junalakko 27. joulukuuta?

" Junat alkavat uudelleen vasta niin myöhään kuin keskipäivällä 27. päivänä . Ymmärrämme, että tämä tekee elämästä vaikeaa monille, ja kehotamme sinua tekemään vaihtoehtoisia järjestelyjä, jos sinun täytyy matkustaa. "Valitettavasti junissa voidaan tehdä myöhästymismuutoksia myös lakkottomana päivänä kansallisen ylityökiellon vuoksi.

Onko junalakot peruttu?

RMT ei ole toistaiseksi suunnitellut uusia rautatielakkoja .

Onko junalakko 3. marraskuuta?

Lisää junalakkoja on ilmoitettu 3. ja 5. marraskuuta , tällä kertaa junaliikenteen harjoittajia. RMT ryhtyy lakkoon, johon osallistuu 14 junaliikenteen harjoittajaa, mukaan lukien Great Western Railway, Avanti West Coast ja South Western Railway , koska palkoista, ehdoista ja työturvallisuudesta ei ole tarjottu, ammattiliitto sanoo.

Onko junalakko 4. marraskuuta?

Rautatie-, meri- ja liikenneliitto RMT on vahvistanut jäsentensä lakkoon 5., 7. ja 9. marraskuuta. RMT on myös ilmoittanut Avanti West Coast -junajohtajien lakosta 6. marraskuuta, minkä odotetaan tuovan lisää häiriöitä. Jotkut TSSA – liiton jäsenet lakkoilevat myös 4. marraskuuta .

Milloin kansalliset rautatielakot ovat?

Työtaistelutoiminta

  • Keskiviikko 31. toukokuuta (ASLEF-liiton toiminta)
  • Perjantai 2. kesäkuuta (RMT-ammattiliiton toiminta)
  • Lauantai 3. kesäkuuta (ASLEF-liiton toiminta)

Tuleeko junalakko 19. marraskuuta?

Sekä lauantaina 19. että maanantaina 21. marraskuuta RMT:n jäsenet Network Railin opastuskeskuksessa lähellä Didcot Parkwayta ovat lakossa .

Kulkevatko junat jouluaattona?

Joten milloin junat todella kulkevat joulun aikaan? Junaliikenne kulkee normaalisti, mutta saattaa päättyä hieman aikaisemmin jouluaattona . Lakkojen vuoksi tänä jouluaattona kannattaa matkustaa vain, jos se on ehdottoman välttämätöntä. Junaliikenne ei kulje joulupäivänä.

Ovatko rautateiden lakon päivämäärät muuttuneet?

Näin tehdessään he ovat ilmoittaneet uudesta lakkopäivästä, joka on asetettu 13. toukokuuta 2023, ja se tulee vain tunteja sen jälkeen, kun ASLEF, junankuljettajien ammattiliitto , ilmoitti uudesta lakosta.

Onko 5. marraskuuta junalakko peruttu?

TSSA ilmoitti peruuttavansa suunnitellut junalakot 5., 7., 8. ja 9. marraskuuta saatuaan kutsun "intensiivisiin neuvotteluihin" Rail Delivery Groupilta. TSSA:n jäsenten oli määrä ryhtyä lakkoon viidessä eri rautatieyhtiössä eri päivinä kauden aikana.

Ovatko junat lakossa sunnuntaina 27. marraskuuta?

Ensimmäiset palvelut sunnuntaina 27.11., alkavat normaalia myöhemmin 24 tunnin lakon seurauksena. Greater Anglian toimitusjohtaja Jamie Burles sanoi: "Olemme erittäin pahoillamme, että meidän on jälleen kerran neuvottava ihmisiä välttämään matkustamista junissamme, mutta kuljettajamme lakossa meillä ei ole muuta vaihtoehtoa.

Kuinka kauan junalakkojen on annettava varoitusaika?

14 päivää'

Kuinka paljon varoitusta annat lakosta? Ammattiliitot ovat velvollisia ilmoittamaan meille vähintään 14 päivää etukäteen kaikista lakoista.

Jätä kommentti