Minkä jakson donna lopettaa työskentelyn harveylle?

Donna Paulsen lopetti työskentelyn Harvey Spectrelle in the Suits -jaksossa Hitting Home, joka esitettiin vuonna 2015. Tämä jakso merkitsi yhden aikakauden loppua, sillä Donna oli Harveyn vankka assistentti koko esityksen ajan ja heidän suhteensa oli ollut yksi arvostetuimmista elementeistä. esityksestä.

Donnan ja Harveyn ainutlaatuinen ja tiivis side näkyi välittömästi ja se loi katsojiin yhteyden, joka kesti ohjelman viimeiseen jaksoon asti. Vaikka hänen lähtönsä oli surullinen ja tunteellinen, Donnan viisaus ja rohkeus päättivät heidän tarinansa ja antoivat sopivan lopetuksen hänen aikalleen Harveyn kanssa.

Miksi Harvey erotti Donnan?

Donna käsittelee Coastal Motorsin tapauksen laskeumaa ja saa potkut paniikkiin ja tuhoaa asiakirjan. Atlantic Cityssä ollessaan Harvey ja Mike päättävät jatkaa tapausta miehen kanssa, joka pelasi yrityksensä, koska Harveylla on historiaa asiakkaan Keith Hoytin (Peter Outerbridge) kanssa.

Miksi Donna jätti Harveyn?

Neljännen kauden lopussa työskenneltyään lähes 13 vuotta yhdessä, Donna jättää Harveyn assistentin tehtävän ja työskentelee nyt Louisille. Hän päätti tämän, koska hänen suhteensa Harveyn kanssa ei toimi hänelle. Louis sanoi hänelle myös keskustelussa, että Harvey ei tiedä kuinka onnekas hänellä on Donna.

Miksi Harvey rakastaa Donnaa?

Donna on Harveyn luotettu sihteeri, lähin ystävä ja uskottu. Hän on hänen oikea kätensä nainen, ja Harvey rakastaa ja luottaa häneen enemmän kuin kukaan muu. Hän luottaa häneen ja näkee hänet olemukselleen välttämättömänä . Kuten hän kertoi Jessicalle kauden 2 jaksossa 6, All In; Donna on korvaamaton.

Mikä oli Harveyn ja Donnan rituaali?

Suits tölkinavaajarituaali syntyi hyvin varhain esityksen aikana. Suitsin ensimmäisellä tuotantokaudella esiteltyyn Harveyn ja Donnan väliseen esoteeriseen juoksemiseen sisältyi tölkinavaaja ja kourallinen nauloja .

Mikä on Harvey Specterin arvioitu palkka?

Arvostetuille palveluyrityksille on tyypillistä veloittaa 3x tuntipalkka, joten Harveyn arvioitu tuntipalkka olisi 333 dollaria . Vuositasolla tämä antaa meille 666 000 dollaria.

Miksi Harvey oli vihainen, kun Donna suuteli häntä?

Harvey (Gabriel Macht) oli raivoissaan Donnaan ( Sarah Rafferty ), kun tämä suuteli häntä odottamatta, koska hän oli suhteessa Paulaan . Hänen ensimmäinen vaistonsa oli pyytää Paulaa muuttamaan luokseen, mutta hän kieltäytyi sanoen, ettei halunnut kiirehtiä asioita.

Kuka on Harvey Specterin paras rakkauskohde?

Donna Paulsen

Adams) ja Rachel Zane (Meghan Markle), joka on "Suits" -elokuvan ytimessä. Kuitenkin koko ohjelman yhdeksän kauden ajan tulinen romanssi Harvey Spectterin (Gabriel Macht) ja Donna Paulsenin (Sarah Rafferty) välillä oli ohjelman todellinen paras rakkaustarina.

Oliko Harvey aina rakastunut Donnaan?

Harveyn elämän rakkaus on Dana Scott. Tämä tehdään selväksi joka kerta, kun Scottie esiintyy, kaikki viiden vuodenajan ajan. Hän rakastaa Donnaa, mutta ei sillä tavalla . Flirttailusta alkanut (joka lopulta johti lyhytaikaiseen heittelyyn) on vuosien mittaan kehittynyt kiinteäksi ystävyydeksi.

Kuinka rikas Mike on puvuissa?

Hänen työskentelynsä aikana Mike Rossina sarjassa hänet oli ehdolla erilaisiin palkintoihin, mukaan lukien Screen Actors Guild Award -palkinto vuonna 2012. Adams jätti sarjan seitsemännen kauden jälkeen, koska hän uskoo, että hänen hahmonsa tarina on valmis. Hänen arvioitu nettovarallisuutensa vuonna 2022 on noin 10 miljoonaa dollaria .

Jätä kommentti