Missä Mystic Festival 2023 on?

Meillä on ilo ilmoittaa, että Mystic Festival 2023 järjestetään Gdansk Stoczniassa, Puolassa 7.-10. kesäkuuta 2023. Mystic Festival on kesän ylivoimainen ulkoilmamusiikkielämys! Nauti jännittävästä valikoimasta musiikkia ja esityksiä eri puolilta maailmaa yhdessä värikkäässä ja eloisassa paikassa.

Ainutlaatuisilla ja monipuolisilla paikoillaan, sekä luonnonkauniissa että kulttuurisissa ilmapiirissä, Mystic Festival on yksi ikonisimmista musiikkifestivaaleista Euroopassa. Vieraile verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja jännittävistä nähtävyyksistä!

Kuinka paljon Essence Festival maksaa?

Kuinka paljon Essence Festival -lippu maksaa? Kolmen päivän yleiset sisäänpääsypaketit Essence Festival 2023 -tapahtumaan alkavat 215 dollarista . Tarkista viralliselta verkkosivustolta vuoden 2023 kokoonpano ja lippujen hinnat.

Milloin ja missä Essence Festival 2023 järjestetään?

Hiphop on keskeisellä sijalla tämän kesän Essence-kulttuurifestivaaleilla, kun tapahtuma juhlistaa genren 50-vuotisjuhlavuotta Lauryn Hillin, Megan Thee Stallionin ja Jermaine Duprin esityksillä. Nelipäiväinen festivaali järjestetään 30.6.-3.7.2023 New Orleansissa .

Missä Big Sky -festivaali 2023 on?

Siika

Under the Big Sky Festival on jakanut vuoden 2023 artistivalikoimansa tämän vuoden kolmipäiväiseen viikonlopputapahtumaan, joka sijaitsee 350 hehtaarin Big Mountain Ranch -alueella Whitefishin ulkopuolella Montissa . Tämän tulevan musiikkitapahtuman on määrä tapahtua 14.-16. heinäkuuta.

Missä Cactus Festival sijaitsee?

Brugge

40. kaktusfestivaali 7., 8. ja 9. heinäkuuta 2023 Bruggen Minnewater Parkissa . Koko ohjelma ja lisätiedot www.cactusfestival.be.

Voivatko miehet mennä Essence Festiin?

Kaverit, meillä on tilaa juuri sinulle. Vuonna 2022 upouutena juhlimme iloasi ESSENCE In His Zone™: Men's Experience -tapahtumassa koko viikonlopun .

Mikä on Suomen suurin festivaali?

Helsinki Festival on Suomen suurin taidefestivaali , jonka ohjelmassa on konsertteja ja tapahtumia klassisesta ja nykymusiikista indie rockiin, hip hopiin, jazziin ja maailmanmusiikkiin.

Kuka esiintyy Essence-musiikkifestivaaleilla 2023?

Essence juhlistaa hiphopin 50-vuotispäivää iltakonserttisarjalla. Aiemman ilmoituksemme mukaan festivaalin pääesiintyjiä ovat mm. Lauryn Hill, jolla on erityinen esitys, joka juhlii The Miseducation of Lauryn Hill -albumin 25-vuotispäivää, sekä Missy Elliot ja Megan Thee Stallion .

Kuinka usein ozora-festivaali on?

Historiaa ja kasvua. Festivaali on järjestetty tilalla Ozorassa lähellä pientä Dádpusztan kylää joka vuosi vuodesta 2004 lähtien paitsi vuosina 2020 ja 2021, jolloin se peruttiin Covid-19-pandemian vuoksi.

Missä Snow Bomb -festivaali 2023 on?

Mayrhofen

Kukaan ei osaa apres-skiä kuten eurooppalaiset, mikä tarkoittaa, että Snowbombing on huippuluokan musiikkifestivaali. Itävallassa sijaitseva Mayrhofenin lomakohde isännöi koko viikon lumilautailua, elektronista musiikkia ja juhlimista Alpeilla. Katso Snowbombing-julistehistoria täältä!

Missä Broccoli City Festival sijaitsee?

RFK-stadion

Broccoli City Festival on kaksipäiväinen hip-hop-festivaali, joka järjestetään RFK Stadiumilla Washington DC:ssä ja jossa on noin 30 000 juhlaa. Katso Broccoli City Festivalin julistehistoria täältä!

Mikä Flow Festival Suomessa on?

Flow Festival 2023 juhlitaan Helsingin ydinkeskustassa 11.-13.8 . Flow Festivalin ohjelma on tarkoin harkittu ja poimittu yhdistelmä pop- ja indien kirkkaimmista tähdistä, DJ- ja klubimusiikin suurimmista nimistä sekä laajasta kokeellisen taiteen ja musiikin kokoelmasta.

Missä Fusion Festival järjestetään?

Fusion Festival / Tapahtumapaikat

Missä Snowglobe 2023 on?

Tämä vuosittainen heitto on kolmipäiväinen tapahtuma, jota isännöidään South Lake Tahoessa kausiluonteisesti lepäävillä Community Playfieldillä lähellä Lake Tahoe Community Collegen kampusta.

Missä Golden Sky -festivaali sijaitsee?

Sacramento

50 000 fania vastaanottaneen uskomattoman avausvuoden jälkeen GoldenSky Country Music Festival palaa Sacramentoon vuonna 2023 massiivisella kokoonpanolla, jota johtaa Eric Church, Sacramenton oma Jon Pardi, Maren Morris ja Parker McCollum.

Jätä kommentti