Mistä kinkistä geminit pitävät?

Kaksoset ovat luonnostaan syntyneitä asiantuntijoita kumppaninsa kehon tutkimisessa, joten he pitävät myös sellaisista asioista, kuten kevyestä orjuudesta, piiskauksesta ja roolipeleistä. Kaksoset nauttivat myös alistumisesta ja antavat kumppaninsa ottaa johdon. He pitävät myös romantiikasta, joten älä unohda tuoda romanttisia eleitä makuuhuoneeseen.

Kaksoset rakastavat myös puhua uusista fantasioista ja kokeilla uusia asentoja. Kaiken kaikkiaan Kaksoset nauttivat vaihtelusta makuuhuoneessa ja haluavat pitää asiat tuoreena ja jännittävänä.

Tykkääkö Kaksoset halata?

04/13 Kaksoset Älä odota, että Kaksoset kiertelevät kumppaninsa ympärillä, vaikka he olisivat nukkuneet. He pitävät halailusta ja jopa pienistä suudelmista, mutta kun heidän silmänsä tummuvat unesta, ne pimenevät täysin molemmin puolin.

Ovatko Kaksoset äänekkäitä sängyssä?

Kaksosten puhelias, aina muuttuva persoonallisuus on makuuhuoneen etupuolella ja keskellä. He ovat äänekkäitä ja haluavat usein jakaa toiveensa ääneen . He saattavat myös haluta pitää tai kuulla seksikkäitä ääniä (esim. voihkiminen, hengittäminen korvaan).

Mitkä horoskooppimerkit pitävät seksistä?

Jotkut horoskooppimerkit päihittävät loput, kun kyse on kerrotusta seksistä. Kauris ja Oinas eivät tuhlaa aikaa kysymällä, haluatko tulla kuumaksi ja raskaaksi. Syöpä ja Kalat puolestaan voit odottaa pidempää seurustelujaksoa. Heiltä kestää jonkin aikaa, ennen kuin he pääsevät mukavasti keskustelemaan makuuhuoneen pyrkimyksistä.

Mikä saa Kaksoset syttymään?

Kaksoset ovat kommunikoijia, ja heitä kiinnostavat ihmiset, jotka puhuvat heille selkeästi ja suoraan. Kaksoset eivät reagoi hyvin kumppaneille, jotka pelaavat vaikeasti saatavia. Mielipelit ja käänteinen psykologia saattavat toimia muiden horoskooppimerkkien miesten houkuttelemiseksi, mutta Kaksoset näkevät aina niiden läpi.

Ovatko Kaksoset luonnostaan flirttailevia?

Kaksosten tiedetään olevan sosiaalisia olentoja, jotka ovat erittäin flirttailevia . Suurimman osan ajasta se ei ole heille edes tietoista ponnistelua, ja he jäävät huomaamatta flirttailustaan, koska he ovat niin aidosti kiehtovia toisen ihmisen kauneudesta.

Menettävätkö Kaksoset kiinnostuksensa nopeasti?

Selvitetään 5 horoskooppimerkkiä, jotka menettävät kiinnostuksensa nopeasti verrattuna muihin parisuhteessa oleviin: Kaksoset: Kaksosilla on yleensä lyhyt huomioväli . Luultavasti syy siihen, miksi he eivät pysty pitämään kumppaniaan pitkään kiinni.

Mitkä ovat Kaksosten heikko kohta?

Heidän vahvuutensa on, että he ovat mukautumiskykyisiä, ulospäinsuuntautuneita ja älykkäitä – Kaksosen kanssa ei ole koskaan tylsää hetkeä. Heidän heikkoutensa on kuitenkin se, että he ovat päättämättömiä, impulsiivisia, epäluotettavia ja uteliaisia – ole varovainen kertoessasi Kaksosille syvimmät synkimmät salaisuutesi.

Kuinka Kaksoset nukkuvat?

Uskotaan, että Kaksosilla on sekavain uniaikataulu. He voivat nukkua nopeasta 2 tunnista pitkiin 12 tuntiin . Heidän nukkumistottumukset eivät ole säännöllisesti samat joka yö. Tälle tähtimerkille on parasta pitää kiinni onnellisista välineistä ja yrittää saada 6 tuntia unta joka yö.

Mikä on Kaksosten suosikkiasento sängyssä?

Kaksoset: Doggy Style Vaikka ne ovat tunnetuimpia kaksinaisuudestaan – mikä voi olla myös hyödyllinen makuuhuoneessa – nämä ilmamerkit ovat myös melko energisiä. Koiramainen tyyli antaa heille mahdollisuuden käyttää osan siitä kiihkeästä energiasta, joka yleensä kanavoidaan heidän jokapäiväiseen elämäänsä.

Mikä on Kaksosten synkin salaisuus?

Kaksoset ovat tunnettuja siitä, että he eroavat kumppaneistaan typerien asioiden takia . Heitä pidetään matalia olentoina, koska ihmiset kokevat eroavansa ilman painavaa syytä. Heidän mukaansa he ovat kuitenkin saattaneet erota, jos heidän kumppaninsa ei ole lähettänyt tekstiviestiä tai soittanut takaisin.

Mitkä horoskooppimerkit ovat kuumia?

Ei ole yllättävää, että Skorpionit ja Leijonat ovat seksikkäimpien horoskooppimerkkien listan kärjessä. He ovat molemmat itsevarmoja, intohimoisia ja itsevarmoja. Skorpionit ovat salaperäisiä seksihuomiollaan, kun taas leijonat ovat flirttailevampia ja viehättävämpiä. Molemmilla näillä horoskooppimerkeillä on ominaisuuksia, jotka voivat olla ihmisille suuri käänne.

Pitävätkö Kaksoset parempana yötä vai päivää?

Energiatasosi, päiväohjelmasi ja taipumuksesi uhmata normia voidaan kaikki ennustaa astrologialla. Koska niillä on taipumus toimia täysin erillisellä tasolla, Oinaan, Kaksosten, Neitsyen, Jousimiehen tai Kalan merkkiin syntyneet ihmiset ovat huomattavasti todennäköisemmin yökyöpeliä .

Mitkä horoskoopit ovat karkeita sängyssä?

Tässä esittelemme sinulle 4 horoskooppimerkkiä, jotka pitävät raa'asta sängyssä kumppaniensa kanssa.

 • Oinas. Oinaalle seksi (kuten kaikki muu) on intohimoa ja heidän rohkeiden, seikkailunhaluisten impulssiensa seuraamista.
 • Skorpioni. Skorpionin makuuhuoneessa mikään ei ole kiellettyä kenenkään hänet tuntevan mukaan.
 • Leo.
 • Vesimies.

Mikä horoskooppi flirttailee paljon?

Vaaka on epäilemättä flirttailevin horoskooppimerkki , jota he ihailevat. Kuten Härkä, myös Vaakaa hallitsee Venus, joka istuttaa heihin flirttailun. Toisin kuin Härkä, Vaakan flirttaustaidot tulevat esiin vasta, kun he ovat ihastuneet johonkin.

Mitkä horoskoopit ovat herkkiä?

Skorpioneilla on paljon seksuaalista energiaa, joten koskettaminen on hyvin ilmeistä. Tämä horoskooppi ilmaisee rakkautta koskettamalla kättäsi kevyellä aistillisella laidunnuksella. He käyttävät koko kehoaan eri tavoin kertoakseen sinulle, että he ovat sinuun ihastuneita.

Mitkä merkit voivat flirttailla?

Joten, tässä tuomme sinulle 4 horoskooppimerkkiä , jotka ovat aivan kauheita flirttailussa.

 • Kauris. Ei ole niin kuin et olisi älykäs ja nokkela tai et osaa keskustella järkevästi jonkun kanssa.
 • Vesimies. Vesimies-ihmiset ovat kauheita flirttailemaan, ja he tietävät sen hyvin.
 • Syöpä.
 • Härkä.

Mikä on Kaksosten syvin pelko?

Kaksoset: Gamofobia tai sitoutumisen pelko Sinun on vaikea pitää kiinni yhdestä asiasta, olet todennäköisesti jo kyllästynyt lukemaan tätä. Joskus uteliaisuutesi saa sinusta parhaan, minkä vuoksi sinun on niin vaikeaa sitoutua.

Mitkä horoskoopit ovat hiljaisia sängyssä?

3 horoskooppimerkkiä, jotka ovat yleensä hieman ujoja makuuhuoneessa, koska mukavuus on avainasemassa

 • Syöpä (21.6.–22.7.) Laura Austin/Stocksy. Lempeän Syövän täytyy tuntea olonsa täysin mukavaksi ennen kuin hän hyppää lakanoiden väliin jonkun kanssa.
 • Härkä (20.4.–20.5.) Jovo Jovanovic/Stocksy.
 • Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Mikä horoskooppi nukkuu paljon?

Kalat . He ovat horoskoopin haaveilijoita, joten ei ole yllättävää, että Kalat tarvitsevat unta eniten.

Mitä ei pitäisi sanoa Kaksosille?

7 parasta asiaa, joita EI saa sanoa kaksosille

 • Miksi puhut niin paljon?
 • Miksi et ole koskaan tosissasi?
 • Miksi olet ilkeä?
 • Pystytkö keskittymään?
 • Oletko varma, että selviät tästä?
 • Valehteletko?
 • Oletko taas muuttanut mieltäsi?

Jätä kommentti