Mitä g3p1 tarkoittaa lääketieteellisesti?

G3P1 on lääketieteellinen termi, jota käytetään kuvaamaan naisen nykyistä lisääntymisterveyden tilaa. Tässä tapauksessa G3P1 tarkoittaa, että nainen on kolmannen kerran raskaana ja on synnyttänyt kerran aiemmin. Tämä voi koskea myös naisia, joilla on ollut keskenmeno tai raskauden keskeytys ennen 24 viikkoa.

Mitä G2 P1 tarkoittaa raskauden aikana?

Älä huoli, G2 P1 on lääketieteellinen lyhenne sanalle gravida 2 para 1, nopea tapa selittää kuinka monta raskautta ja synnytystä nainen on ollut.

Mitä G3P2 0 2 tarkoittaa?

Nainen, jolla on ollut 3 raskautta ja 2 elävänä syntynyttä, on Gravida 3, Para 2 (tai G3P2)

Mitä g3p2012 tarkoittaa?

G3P2002 = nainen on raskaana kolmannella lapsellaan ja hänellä on kaksi elävää täysi-aikaista lasta . G6P2124 = nainen on raskaana kuudennessa raskaudessaan . Hänellä oli 2 aborttia tai keskenmenoa, ja eloonjääneisiin lapsiin kuuluu 2 täysiaikaista raskautta ja yksi premi, joka selvisi.

Mitä g3p1 1 tarkoittaa?

Potilas on tällä hetkellä raskaana, hänellä oli yksi aikaisempi synnytys ja yksi keskenmeno = G3 P1+1 (+1 tarkoittaa raskautta, jota ei ole siirretty 24+0:aan). Potilas ei ole tällä hetkellä raskaana, oli elävänä ja kuolleena (sikiön kuolema 24+0 jälkeen) = G2 P2.

Mitä g4 p2 tarkoittaa?

G = painovoima = raskauksien lukumäärä. (a) = raskauksien lukumäärä. P = pariteetti = kunkin raskauden tulos. (b) = kestäneiden raskauksien lukumäärä (>37 viikkoa) (c) = ennenaikaisten raskauksien määrä (elinkelpoisuus 36 viikon ajan)

Mitä yleislääkärin numerot tarkoittavat?

G-painovoima = raskauksien määrä, mukaan lukien kaikki nykyiset raskaudet (riippumatta nykyisestä raskausiästä) T-termi synnytykset = 37+ viikkoon kestäneiden raskauksien määrä. P-Keskosynnykset = Syntyneiden lukumäärä 20-37 viikon välillä. A-Abortit/keskonmenot = keskenmenoon tai keskenmenoon päättyneiden raskauksien määrä.

Mikä on G raskaushistoriassa?

GTPAL:ssa G tarkoittaa gravidaa . Tämä on kuinka monta kertaa henkilö on tullut raskaaksi, mukaan lukien kaikki nykyiset raskaudet. Tarkemmin sanottuna se sisältää raskauksien kokonaismäärän, ei synnytyksiä, riippumatta raskauden iästä tai raskauden lopputuloksesta.

Mitä G ja P tarkoittavat raskauden aikana?

Gravitaatio määritellään kuinka monta kertaa nainen on ollut raskaana. Pariteetti määritellään kuinka monta kertaa hän on synnyttänyt sikiön, jonka raskausaika on vähintään 24 viikkoa, riippumatta siitä, onko lapsi syntynyt elävänä vai kuolleena.

Mikä on G4P2-raskaus?

G/P. Nainen, joka on raskaana kaksosilla, jolla on kaksi muuta lasta ja joka on aiemmin keskeytynyt kuuden viikon kuluttua, katsotaan G4P2:ksi, koska hän on ollut raskaana yhteensä neljä kertaa ja synnyttänyt 20 viikkoa kahdesti. Gravida tarkoittaa raskaana.

Mikä on g3 p2 raskauden aikana?

ESIMERKKI: OB-potilastaulukossa saatat nähdä lyhenteet: gravida 3, kohta 2. Tämä tarkoittaa kolmea raskautta, kahta elävänä syntynyttä syntymää . OB-potilaasta, joka on tällä hetkellä raskaana kolmannella vauvallaan, tulee Gravida 3, Para 3 synnytyksen jälkeen.

Mitä tarkoitamme G3P1011:llä?

® G3P1011 – nainen, joka on tällä hetkellä raskaana, oli yksi täysiaikainen synnytys ja yksi abortti tai . keskenmeno ja yksi elävä lapsi . ® G2P1002- nainen, joka on tällä hetkellä raskaana. ja sai kaksoset ensimmäisessä raskaudessaan.

Jätä kommentti