Mitä tapahtui isoveli 2:n christalle?

Raporttien mukaan Stegall oli matkalla perheväkivallasta selviytyneiden turvakotiin, kun poliisi pysäytti hänet ja otti hänet kiinni. Stegallin entinen aviomies oli yrittänyt palvella häntä lähestymiskiellolla, kun hän huomasi hänet turvakodissa. Stegall kuljetettiin vankilaan, ja häntä syytettiin lähestymiskiellon rikkomisesta.

Usean tunnin pidätyksen jälkeen hänet vapautettiin takuita vastaan. Hänen kohtalonsa on vielä määrittämättä.

Mitä tapahtui Big Brother 2:n Justinille?

Justin karkotettiin talosta 10. päivänä, koska hän piti veistä Krista Stegallin kaulassa ja uhkasi muita talon vieraita . Karkotettuna talonvieraana häntä ei kutsuttu takaisin osallistumaan lopulliseen äänestykseen.

Menivätkö Big Brotherin Mike ja Krista naimisiin?

Mike "Boogie" Malin ja Krista Stegall – Kausi 2 Boogie oli Kristalle ylenpalttinen! Live-finaalin aikana hän kosi häntä ja hän sanoi kyllä. Se ei kuitenkaan kestänyt, ja hän keskeytti sen pian sen jälkeen.

Miksi Justin erotettiin bb2:sta?

Justin Sebik, kausi 2 – karkotettu Useiden uhkailujen jälkeen fyysisellä hyökkäämisellä muihin pelaajiin ja talon omaisuuden tuhoamiseen , Justin Sebikin aika Big Brotherissa päättyi, kun hän uhkasi toista pelaajaa, Krista Stegallia, veitsellä.

Seurustelevatko Hayden ja Kristen?

Hayden Moss ja Kristen Bitting eivät onnistuneet pitämään esiintymisensä salassa Big Brother 12 -elokuvan aikana. Kun heidät virallisesti syrjäytettiin, Kristenin epävakaa suhde Rachel Reillyn kanssa lähetti pariskunnan häädöön yhdessä.

Ovatko Krista ja Mike Boogie edelleen yhdessä?

Mike "Boogie" Malin & Krista Segall Tila tänään: Hetkessä katsojat eivät nähneet tulevaa, Mike päätti kosia näyttelijälleen vuonna 2001. Krista kuitenkin päätti lopulta katkaista kihlauksen muutamaa kuukautta myöhemmin, kun kamerat menivät pois.

Onko Big Brother 2:n Kent vielä elossa?

Lähetä Big Brother Kent yhdessä muiden Big Brother 2:n talovieraiden Autumn Dalyn, Nicole Nilson Schaffrichin ja Hardy Ames-Hillin kanssa esiintyi osassa Big Brother 3:n ensimmäisen viikon aikana. Kent kuoli 62-vuotiaana 24. joulukuuta 2017. sydänkohtauksen takia .

Mikä Big Brother -tähti kuoli?

1 Miriam Rivera (Big Brother Australia, kausi 4) Hän oli myös ensimmäinen tosi-tähti Meksikossa, joka oli avoimesti transsukupuolinen. Vaikka hän ei koskaan kilpaillut Big Brother -talossa, Miriam esiintyi showssa erityisen vieraana. Vuonna 2019 tähti kuoli yhtäkkiä 38-vuotiaana.

Miksi Nick jätti Big Brotherin?

34 päivän kuluttua muut asukkaat paljastivat hänet vihdoin saatuaan tuottajilta vihjeen . He kohtasivat hänet hänen käytöksestään ja paljastivat myös hänen yrityksensä manipuloida muiden talotovereiden ääniä viikoittaisessa häätöprosessissa Big Brotherin sääntöjen vastaisesti. Ohjelman tuottajat pyysivät häntä poistumaan.

Missä on Big Brother 2:n Shannon?

Shannon Dragoo Kauden 2 aikana Shannon oli yleensä töykeä monille talon vieraille, hankaamalla wc:tä yhdellä heidän hammasharjallaan ja vihjaten, että toinen oli ylipainoinen. Nyt hän työskentelee ensihoitajana Floridassa ja on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta.

Onko Nicole Big Brother 2:sta edelleen miehensä kanssa?

Mini Bio. Nicole Nilson Schaffrich syntyi 3. helmikuuta 1970 Pontiacissa, Michiganissa, Yhdysvalloissa. Hän on kirjailija ja tuottaja, joka tunnetaan teoksista Reality Dish (2003) ja Big Brother (2000). Hän on ollut naimisissa Jeff Schaffrichin kanssa 13. huhtikuuta 2001 lähtien .

Mitä Mike Boogie tekee nyt?

Sen sijaan hän viettää aikansa käsitelläkseen lukuisia syytteitään sekä vuoden 2020 pidätyksestään Vegasissa että tapauksestaan, joka koskee Williä . Syyllisyytensä seurauksena Mike tuomittiin kahden vuoden koeajalle sekä kolmeksi päiväksi Los Angelesin piirikunnan vankilaan.

Miksi Boogie vainosi Williä?

Tämä oli järkyttävää monille Big Brother -faneille ja alumneille, sillä Boogie ja Will olivat aina olleet faneille dynaaminen duo. Tarinan mukaan Boogie oli väitetysti kiusannut Williä tekemään muita tosi-esityksiä hänen kanssaan duona, mutta Will keskittyi enemmän lääkärin uraansa .

Onko Big Brother väärennös vai käsikirjoitettu?

Joo. se on käsikirjoittamaton tosi-tv-ohjelma, jossa 16 talon vierasta on eristetty taloon/kesätaloon kolmeksi kuukaudeksi (elleivät he ole ennakkovaltaan. siinä tapauksessa he menevät kotiin. kun tuomariston arvosana osuu 11 henkilön kohdalla, kaikki häätetyt menevät paikka nimeltä jury house).

Kuka omistaa nyt Big Brotherin?

15. elokuuta 2021 mennessä Big Brotherilla on ollut 504 tuotantokautta yli 62 franchising-maassa ja -alueella. Ohjelman englanninkielisiin versioihin viitataan usein sen nimikirjaimilla "BB".
Big Brother (franchising)
Isoveli
Luonut John de Mol Jr.
Alkuperäinen työ Big Brother (Alankomaat)
Omistaja Banijay
Vuosia 1999 – tähän päivään

Kuka jätti Big Brotherin mielenterveyden vuoksi?

Paloma kertoi, että pelistä lähteminen "oli vaikea päätös, mutta se oli oikea päätös, enkä katuisi sitä ollenkaan." Päivä sen jälkeen, kun hän lähti kotoa, hänet vietiin psykiatrille, koska "dopamiinitasot nousivat". Hän sai lääkitystä, "joka oli fantastinen", ja hän hoiti joitain niistä

Onko kukaan Big Brotherista mennyt naimisiin?

Jeff Schroeder ja Jordan Lloyd Vuonna 2014 Schroeder kosi rakkaansa Big Brotherin erikoisjakson aikana, ja pari vihdoin solmivat solmun maaliskuussa 2016. Nykyään Lloyd ja Schroeder ovat edelleen onnellisesti naimisissa ja heillä on kaksi poikaa.

Ovatko Boogie ja Will edelleen ystäviä?

Nyt Boogie maksaa rikoksistaan jonkin aikaa. Tämä on sydäntäsärkevä uutinen Big Brother -faneille, mutta on hyvin ymmärrettävää, miksi Will Kirby päätti soittaa tuon puhelun. Valitettavasti heidän Chilltown-ystävyytensä päättyy erittäin happamaan sävyyn , mutta Mike Boogie oli vastuussa sen työntämisestä tähän paikkaan.

Jätä kommentti