Mitä 🌝 🌝 🌝 tarkoittaa?

Sitä käytetään myös ilmaisemaan iloisella tuulella olemista, ihailua jotain tai rakkaudellista pakkomiellettä johonkin tai johonkin. Joissakin yhteisöissä sitä käytetään usein ilmaisemaan hyväksyntää jotain tai jotakuta kohtaan.

Mitä 😮 💨 tarkoittaa tyttöslangista?

Käytetään edustamaan helpotusta, uupumusta tai pettymyksen tai tyytymättömyyden huokausta.

Mitä 😏 tarkoittaa?

🔤 Merkitys. Kuten sen virallinen nimi paljastaa, 😏 Smirking Face edustaa virnistyksen ilmettä . Sitä käytetään kommunikoimaan monenlaisista tunteista, mukaan lukien omahyväisyys, itseluottamus, itsetunto, ilkivalta, röyhkeä huumori ja yleinen tyytyväisyys.

Mitä 🤤 tarkoittaa mieheltä?

🤤 Kuolaavien kasvojen emoji Tätä emojia käytetään välittämään sellaista himoa ja kaipausta sekä päiväunia – vähemmän seksikästä kuolaamisen aikaa. Tyhminä pidettyjä ihmisiä pilkataan joskus löysäksi ja löysäksi, joten emoji myös joskus tottuu kutsumaan jotakuta tai jotain "idioottimaiseksi".

Mitä 😫 tarkoittaa pojalta?

Vaikka se on tarkoitettu edustamaan väsymystä, se välittää yleensä erilaisia turhautumisen ja surun asteita ja sävyjä sekä jännitystä ja kiintymystä, ikään kuin se ei vain kestäisi kuinka suuri joku tai jokin on. Ulkonäöltään ja merkitykseltään samanlainen kuin 😩 Weary Face, mutta rypistyneillä silmillä.

Mikä tämä 😶 🌫 emoji on?

😶‍🌫️ Face in Clouds -emoji Sillä on monenlaisia käyttötarkoituksia, kuten pilvinen tai sumuinen sää, tupakointi ja erilaiset mielentilat tai persoonallisuuden piirteet, kuten syrjäisyys, hajamielisyys, ujo tai hämmentynyt tunne (metaforisesti). "pilvinen" tai "sumuinen" tai "pää pilvissä").

Mitä 😯 💨 tarkoittaa tytöltä?

Keltaiset kasvot, joissa on pienet, avoimet silmät, kohotetut kulmakarvat ja pieni, avoin suu, ikään kuin ne olisivat hiljentyneet huolen tai korjauksen vuoksi. Merkitys vaihtelee suuresti, mutta sen ilmaisua pidetään yleensä yllätyksenä, hämmennyksenä tai lievänä jännityksenä .

Mikä tämä emoji on 😩?

Emoji Merkitys Keltaiset kasvot, joilla on kiinni silmät, rypistyneet kulmakarvat ja leveä, avoin otsarypistys, ikään kuin olisivat järkyttyneet luovuttamiseen asti. Yleensä näytetään ylähampailla ja joskus kielellä. Voi välittää erilaisia turhautumisen, surun, huvin ja kiintymyksen tunteita. Usein leikkisä sävy.

Mitä 🥵 tarkoittaa tytöltä?

🥵 (kuumat kasvot) emoji tarkoittaa, että jollain on kuuma tai hän pitää toista erittäin viehättävänä . Se voi myös tarkoittaa, että joku on janoinen tai stressaantunut. Käytä hymiötä yksinään tai yhdistä se hymiöiden, kuten 🌡️ (lämpömittari) kanssa näyttääksesi, että olet kuuma, 💧 (pisara), jos olet janoinen, tai 🔥 (tuli), jos flirttailet.

Mitä 👃 tarkoittaa tekstiviesteissä?

Emojin merkitys Ihmisen nenä . Voidaan käyttää ilmaisemaan hajua tai jotain, joka haisee.

Mitä 🍇 tarkoittaa mieheltä?

1. 🍇 emoji edustaa toisinaan miehen sukupuolielimiä . Tätä emojia ei todellakaan käytetä seksimaailmassa kovin usein, mutta se voi edustaa tiettyä miehen ruumiinosaa oikeassa kontekstissa.

Mitä 🍑 tarkoittaa pojalta?

Yhdessä 🍆:n kanssa 🍑 on yksi yleisimmistä sexting-emojista. Voit lähettää kumppanillesi yhden 🍑 sanomaan "Tunnen oloni seksikkääksi" tai yhdistää sen muiden tunnettujen seksiemojien kanssa.

Mitä tämä kasvo tarkoittaa 🌚?

🌚 New Moon Face Kuvaa kuuta yleensä tumma levy, jossa on hieman hymyilevä ihmisen kasvot ja nenä. Katso myös 🌑 Uusikuu. Voidaan käyttää kuvaamaan kuuta yleisemmin. Yleisesti pidetty pelottavana, sitä käytetään varjostamaan (ilmaista paheksuntaa) tai välittämään erilaisia vihjailevia tai ironisia tunteita .

Mitä 🍒 tarkoittaa pojalta?

🍒 tarkoittaa, että olet sitoutuneessa suhteessa, koska emojissa on kaksi kirsikkaa, joiden varret yhdistävät toisiinsa. Se voi tarkoittaa myös "kaksosia" tai "parhaita ystäviä". "Olivat kihloissa! 💍🍒" "Huuta parhaalleni, hän on aidoin 🍒"

Mitä 💦 tarkoittaa pojalta?

🧠 — Suuseksi . 💦 – siemensyöksy. 👅 — Voi viitata seksuaaliseen aktiivisuuteen, erityisesti suuseksiin.

Mitä 🥒 tarkoittaa tekstiviesteissä?

Kuka käyttää 🥒 Kurkku-emojia? Sosiaalisen median viestit, joissa on salaatteja, sushisämpylöitä ja seksikkäitä kuvia, ovat kaikki paikkoja, joista saatat löytää kurkku-emojin. Tekstiviesteissä se on yhtä suosittu kuin munakoiso miehen sukuelinten edustamisessa.

Mitä 👉 😩 👈 tarkoittaa?

ujo

Suurin osa ihmisistä on samaa mieltä siitä, että se tarkoittaa " ujoa ". Ihan kuin pyörittelet sormiasi yhteen hermostuneena. Emojit voidaan usein yhdistää myös emojiin, mikä lisää hermostuneisuutta. Emoji-sarjaa voidaan käyttää, jos aiot kysyä joltakin pehmeän mutta vaarallisen kysymyksen tai jos tunnet itsesi vain ujoksi.

Mitä 🍆 tarkoittaa TikTokissa?

No, sillä ei ole mitään tekemistä mielen tai älykkyyden kanssa, se on varma… Aivoemoji, jonka näet kaikkialla TikTokissa, on itse asiassa koodi suuseksille .

Mitä boi tarkoittaa?

Mitä boi tarkoittaa Boi on pojan vaihtoehtoinen kirjoitusasu, jota käytetään kuvaamaan poikia, kyllä, mutta myös miehiä, tyttöjä, naisia ja asioita, jotka eivät ole edes ihmisiä

Jätä kommentti