Onko 22. joulukuuta junalakko?

Rautatielakot ovat yleistymässä, kun ammattiliitot ovat eri mieltä rautatieyhtiöiden kanssa palkoista ja työehdoista. Joulukuun 22. päivänä matkustaville on todennäköistä, että matkat kokevat häiriöitä, koska eri ammattiliitot ovat suunnitelleet pitkiä työtaistelutoimia joulun ajaksi.

Lakon on määrä alkaa jouluaattona klo 18.00 alkaen 29.12.2021 ja sitten taas 3.-7.1.2021. Eurostar aikoo lakkoa myös 22. ja 23. joulukuuta. Matkustajia kehotetaan tarkistamaan liikenteenharjoittajilta lisätietoja siitä, miten suunniteltu työtaistelu voi vaikuttaa heidän matkoihinsa.

Onko junalakko 26. joulukuuta?

Useimmat junat eivät kuitenkaan kulje 25. ja 26. joulukuuta, mutta ne, jotka haluavat matkustaa rautateitse tapaamaan rakkaansa joulupäivän molemmin puolin, kärsivät. Muut ulosmarssit järjestetään 3., 4., 6. ja 7. tammikuuta 2023.

Kuka lakkoilee 23. joulukuuta?

Milloin on seuraava Royal Mail -lakko? CWU on suunnitellut 10 päivän lakon, ja sen 115 000 jäsentä on järjestänyt ulosmarssin. Seuraavat päivämäärät ovat kun Royal Mail iskee jälleen: Perjantai 23. joulukuuta.

Tuleeko junalakko 28. joulukuuta?

Onko tänään junalakkoja ? Keskiviikkona 28. joulukuuta ei ole valtakunnallisia rautatielakkoja, mutta tietyillä radoilla on kuitenkin pienempiä toimia. Keskiviikkona 28. joulukuuta tai torstaina 29. joulukuuta ei ole West Midlands Railwayn ja London Northwestern Railwayn palveluita TSSA:n järjestämän lakon vuoksi.

Minä päivinä jouluna junalakot ovat?

RMT on myös kutsunut toimintaan, jossa yli 40 000 rautatietyöntekijää 14 suurella operaattorilla käveli ulos tiistaina 13. joulukuuta ja keskiviikkona 14. joulukuuta. Ne ovat myös silmiinpistäviä perjantaina 16. joulukuuta ja lauantaina 17. joulukuuta . Jatkotoimia on seuraavina päivinä tammikuussa 2023: tiistai 3. tammikuuta.

Onko tapaninpäivänä junalakkoja?

Useimmat junat eivät kuitenkaan kulje joulupäivänä ja tapaninpäivänä , mutta ne, jotka ehkä toivoivat matkustavansa junalla 25. ja 26. päivänä, vaikuttavat. Seuraavat ulosmarssit järjestetään sitten 3., 4., 6. ja 7. tammikuuta 2023.

Onko 27. joulukuuta junalakko?

Lakko jatkuu 27. päivänä klo 6.00 asti, mikä johtaa palvelujen alkamiseen myöhemmin, tyypillisesti klo 9.00-12.00. Rail Delivery Groupin tiedottaja sanoi: "RMT:n halukkuus häiritä ihmisten matkasuunnitelmia ensimmäisenä jouluna kolmeen vuoteen ilman Covid-rajoituksia on syvä pettymys.

Kulkevatko junat 24. joulukuuta?

Suosittelemme matkustamaan ennen puoltapäivää lauantaina 24. joulukuuta. Junat pysähtyvät ja verkko suljetaan paljon tavallista aikaisemmin. 24. joulukuuta lippuja voi sen sijaan käyttää joko 21., 22., 23. joulukuuta tai torstaihin 29. joulukuuta 2022 saakka.

Onko junalakot peruttu?

RMT ei ole toistaiseksi suunnitellut uusia rautatielakkoja .

Miksi junalakkoja tapahtuu niin paljon?

Kiistat koskevat rautatietyöntekijöiden palkkaa, työoloja ja työturvallisuutta . Ammattiliitot vaativat työntekijöiden palkkaa heijastamaan nousevan inflaation aiheuttamia korkeampia elinkustannuksia. Network Rail sanoo kuitenkin voivansa tarjota korkeampaa palkkaa vasta sen jälkeen, kun rautatiejärjestelmän uudistamisesta on sovittu.

Kulkevatko junat 17. joulukuuta 22?

Tänä päivänä suunnitellun RMT-työtaistelun vuoksi käytössä on ERITTÄIN RAJOITETTU aikataulu , joka rakentuu seuraavasti: 1 juna per tunti Marylebone – asemat Oxford Parkwaylle (ja päinvastoin).

Onko Lontoossa kaikki kiinni jouluna?

Jos vierailet jouluna, ota huomioon, että joulupäivänä ei ole julkista liikennettä ollenkaan. Lisäksi kaikki kaupat ja useimmat ravintolat ovat kiinni . On kuitenkin maaginen aika vierailla kaupungissa, sillä voit vaeltaa lähes autioilla kaduilla ja nähdä Lontoon tavalla, jota et todennäköisesti koskaan näe enää.

Saanko hyvityksen, jos junat lakkoavat?

Kyllä, sinulla on oikeus hyvitykseen National Rail Conditions of Matkustusehtojen ehdon 30.1 mukaisesti (PDF, 1,1 Mt). Jos olet ostanut lipun ja junasi on peruutettu, myöhästynyt tai siirtynyt uudelleen lakon vuoksi, olet oikeutettu hyvitykseen tai matkan muutokseen.

Saavatko opettajat palkkaa, jos he iskevät lakkoon Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Saavatko opettajat palkkaa, kun he menevät lakkoon? Ei, opettajat menettävät yhden päivän palkan jokaisesta lakosta . Päiväpalkan vähentäminen on esitetty hallituksen ohjeessa lakon hoitamisesta kouluissa.

Jätä kommentti