Onko 3. joulukuuta suunnitteilla junalakkoja?

Rautatie-, meri- ja liikenneliiton (RMT) jäsenet ovat järjestäneet kahdeksan päivän lakon joulukuun puolivälissä ja lopussa sekä tammikuun alussa pitkään jatkuneen kiistan vuoksi rautatieturvallisuudesta ja työoloista. Tähän sisältyy suunniteltu lakko 3. joulukuuta. The

fi/onko-junalakko-peruttu>lakko koskee Network Railin työntekijöitä sekä 14 eri liikennöivän yrityksen henkilökuntaa ja aiheuttaa sellaisenaan merkittäviä häiriöitä junaliikenteelle eri puolilla maata. RMT on ilmaissut pahoittelunsa toimenpiteen tarpeellisuudesta ja pyytäneet asianomaisia yrityksiä pääsemään sopimukseen.

Lakko alkaa 13. joulukuuta.

Minä päivänä metro- ja junalakot ovat?

Touko- ja kesäkuussa on neljä päivää lakkoa, jotka vaikuttavat valtakunnalliseen junaverkkoon. Ole hyvä ja seuraa uutisia ja ota huomioon, että matkasi voi häiriintyä. Rautatietyöntekijöiden on määrä pitää lakko perjantaina 12. toukokuuta, lauantaina 13. toukokuuta, keskiviikkona 31. toukokuuta ja lauantaina 3. kesäkuuta .

Onko junalakko 13. joulukuuta?

Oletko matkalla tänä joulukuussa tai tammikuussa? Suunniteltujen lakkojen vuoksi jotkin junapalvelut perutaan vakavasti, supistetaan ja katkeavat seuraavina päivinä: Tiistaina 13.12.2022 ja keskiviikkona 14.12.2022.

Onko junalakko 18. joulukuuta?

Lisäksi rautateillä on ylityökielto 18.12.-2.1. välisenä aikana , mikä vaikuttaa liikennöivien palvelujen määrään. Avanti West Coastin henkilökunta lakkoo sunnuntaina 11. joulukuuta ja maanantaina 12. joulukuuta alueellisissa toimissa.

Mihin päivämääriin rautatielakot ovat tammikuussa?

Päivän 3, 4, 5*, 6 ja 7. tammikuuta lippuja voi käyttää lippuun merkittyä päivää edeltävänä päivänä tai tiistaihin 10. tammikuuta saakka. * Vain junaliikenteen harjoittajille, joihin lakko vaikuttaa tänä päivänä. Alueellinen tai junayhtiökohtainen lakko toteutettiin: sunnuntaihin 8.1.2023 asti (RMT-ammattiliiton toiminta)

Tuleeko junalakko 24. joulukuuta?

Rautatiealan ammattiliitot ovat ilmoittaneet lakoista ja työtaistelutoimista joulukuussa ja tammikuussa, jotka vaikuttavat junaliikenteeseen lauantaista 24.12.2022 sunnuntaihin 8.1.2023 asti .

Tuleeko junalakkoja lisää ennen joulua?

Onko joulukuussa lisää junalakkoja ? Kyllä . Joulun aikana tapahtuvan lakon lisäksi järjestetään neljä erillistä 48 tunnin ulosmarssia tammikuun 2023 välisenä aikana.

Onko 27. joulukuuta junalakko?

RMT-ammattiliitto on paljastanut, että yli 40 000 työntekijää Network Railissa ja 14 junaliikenteessä järjestävät sarjan 48 tunnin pituisia ulosajoja. Työtaistelu tapahtui tärkeimmän joulun aikana, ja jäsenet kävelivät ulos 24. joulukuuta klo 18.00 ja 27. joulukuuta klo 7.00 .

Tuleeko junalakko 23. joulukuuta?

East Midlandsin rautateillä on myös Uniten järjestämä paikallinen lakko perjantaina 23. joulukuuta ja lauantaina 24. joulukuuta . Tämä lakko koskee rautateitä ylläpitäviä työntekijöitä, kuten opastimia ja kunnossapitotyöntekijöitä. RMT:n pääsihteeri Mick Lynch sanoi, että näillä lakoilla on "minimaalinen" vaikutus jouluun.

Tuleeko junalakko 22. joulukuuta?

Lisää junalakkoja järjestetään jouluaattona kello 18.00 alkaen 29. joulukuuta ja 3.-7. tammikuuta. Eurostar-lakot järjestetään 22. ja 23. joulukuuta.

Ovatko junat lakossa 17. joulukuuta?

Transport Palkamiesyhdistys (TSSA) järjestää myös lakkoja 17. joulukuuta , minkä odotetaan aiheuttavan "joulujunakaaoksen". Nämä rautatielakot ovat vastaus siihen, että hallitus "estää kaikki parannukset rautatieyhtiöiden työntekijöiden tarjouksiin".

Mitkä ovat junalakkojen uudet päivämäärät?

Päätös työtaistelutoimista seurasi sitä, että ammattiliitto hylkäsi 16 junayhtiön palkkatarjouksen. Aslefin ilmoittamat päivämäärät olivat perjantai 12. toukokuuta, keskiviikko 31. toukokuuta ja lauantai 3. kesäkuuta – jälkimmäinen jalkapallon cupin finaalin ja Epsom Derbyn päivänä.

Mitkä ovat junalakkojen päivämäärät marraskuussa?

Alun perin lakon oli määrä tapahtua 3. marraskuuta, mutta päätös lykätä sitä, koska se oli ristiriidassa Lontoon unikkopäivän valituksen kanssa. Lakkotoiminta on nyt siirretty 5., 7. ja 9. marraskuuta, mikä vaikuttaa useampiin palveluihin.

Onko junalakko 28. tai 29. joulukuuta?

Sadat TSSA:n jäsenet kolmesta junaoperaattorista ryhtyvät lakkoon 26. ja 29. joulukuuta, millä odotetaan olevan vakavia vaikutuksia rautatieliikenteeseen, erityisesti Midlandsissa ja Lounaisosassa.

Miksi junat perutaan 24. joulukuuta?

Indian Railways peruutti junien tänään luettelo, 24. joulukuuta IRCTC hyvitys: Indian Railways on täysin peruuttanut 243 junaa tänään, 24. joulukuuta, sumun, huonon näkyvyyden ja muista syistä johtuen . Tämä sisältää Chandigarhista Amritsarin risteykseen (CDG-ASR SUPERFAST) ja New Delhin (NDLS) Kanpur Centraliin (NDLS-CNB SHATABDI).

Jätä kommentti