Onko donna ihastunut Harveyyn?

Hän ei kuitenkaan ole koskaan suoraan myöntänyt olevansa romanttinen ihastunut Harveyyn, ja he ylläpitävät tiukasti ammatillista suhdetta, vaikka heidän välillään olisi ilmeinen kemia. Heidän suhteensa voitaisiin nähdä eräänlaisena sanattomana ystävyytenä ja molemminpuolisena ihailuna, joka saattaa toisinaan rikkoa rajoja ja ylittää rajoja.

Heidän suhteensa luonne jää hieman epäselväksi, jolloin fanit jäävät fantasioimaan ja pohtimaan, voisiko pinnan alla olla jotain lisää. On todennäköistä, että Donna ei koskaan paljasta todellisia tunteitaan Harveya kohtaan, mutta se ei tarkoita, etteikö hän olisi ihastunut häneen.

Milloin Harvey rakastui Donnaan?

Vasta kaudella kahdeksan , että heistä tuli vihdoin pari. Harvey tajusi, että hän todella rakasti Donnaa, ja ryntää hänen kotiinsa tärkeän oikeudenkäynnin jälkeen tunnustaakseen tunteensa. Sarjan finaalissa kaksikko kihlautuu ja kävelee käytävää pitkin.

Kuka on Harvey Specterin rakkauskohde?

Kauden 8 finaalissa Harvey pystyy oivaltamaan tunteensa Donnaa kohtaan ja he suutelevat kaikella tukahtuneella tunteella ja tunteella. Sarja päättyy parin avioliittoon.

Onko Donnalla ja Harveylla menneisyyttä?

Paljastetaan, että Harvey ja Donna olivat todellakin seksuaalisesti tekemisissä menneisyydessä, vaikkakin hyvin lyhyesti .

Meneekö Harvey koskaan naimisiin Donnan kanssa?

Aiemmin tänä vuonna Sarah sanoi, ettei hän nähnyt suuria valkoisia häitä Harveyn ja Donnan korteissa. Silti finaalissa he päätyvät naimisiin . Tuliko se yllätyksenä? Rafferty: Kyllä, olin täysin yllättynyt.

Miksi Harvey valitsi Donnan?

Harvey luottaa Donnaan henkilökohtaisissa asioissa, joita hän ei kerro kenellekään muulle ihmiselle. Hän on yksi ainoista ihmisistä, joiden mielipiteestä hän välittää. Samaan aikaan hän yrittää kaikin tavoin suojella häntä, ennen kuin tämä edes tietää olevansa vaikeuksissa.

Miten Harvey päätyy Donnan kanssa?

Yllättävällä käänteellä tämä ei ollut finaalin ainoat häät. Kun kaikki odottivat kuulevansa Louisista ja Sheilasta, Harvey kosi impulsiivisesti ja romanttisesti Donnaa (Sarah Rafferty), ja he menivät heti naimisiin .

Missä jaksossa Harvey kertoo Donnalle rakastavansa häntä?

"Donna" ( kausi 7, jakso 10 )

Miksi Donna erosi Suitsista?

Neljännen kauden lopussa työskenneltyään lähes 13 vuotta yhdessä, Donna jättää Harveyn assistentin tehtävän ja työskentelee nyt Louisille. Hän päätti tämän, koska hänen suhteensa Harveyn kanssa ei toimi hänelle .

Mitä Harvey ja Donna tekevät tölkinavaajalla?

Ja vuosien mittaan hänen palkkansa lakkasi tulemasta hänen taskustaan. Harvey nappasi tarjoilijalta tölkinavaajan, ja Donna keksi rituaalin kermavaahdon korvaamiseksi – jota emme ole vieläkään nähneet. Päätettiinkö kameran ulkopuolella, mikä se oli?

Minkä jakson Harvey valitsee Donnan?

Kahdeksan kauden, 124 jakson ja lukemattomien jännitteisten hetkien jälkeen se vihdoin tapahtui. Ja sillä tarkoitamme ilmeisesti Darveyta. Yhdysvaltain lakidraaman kauden 8 finaalissa Donna (Sarah Rafferty) ja Harvey (Gabriel Macht) pääsivät lopulta sinne.

Nukkuuko Rachel Harvey Suitsin kanssa?

Rachel, kerron sinulle jotain, mitä en ole koskaan kertonut, että nukuin Harveyn kanssa . Rachel Zane: Voi luoja! Mutta sinä kerroit sen minulle

Itkeeko Harvey koskaan?

2 Harveyn paniikkikohtaukset, kun hän menetti Donnan Mutta kun hyökkäykset tulivat ja näimme kuinka työkyvyttömäksi hän tuli hyökkäyksen aikana, kyyneleet nousivat silmiimme. Joka kerta kun Harvey luuli paranevansa, hyökkäys iski häneen. Pelon ja empatian määrä Miken kasvoilla heijasti tarkkaa mielialaamme.

Minkä jakson Harvey potkut Donnan?

"Suits" Hitting Home (TV-jakso 2015) – IMDb.

Missä jaksossa Harvey suutelee Jessicaa?

Mutta tekijöiden on parannettava peliään paljon, jotta ne vastaisivat aiemmin asetettuja standardeja. Kymmenennen pommijakso oli jättänyt fanit kaikkien aikojen pahimpaan syrjään – Jessica (Gina Torres) joutui esteen ulkopuolelle ja Harvey ja Donna (Sarah Rafferty) sinetöivät "minun vain-täytyi tietää" -suudelman.

Miksi Donna on niin tärkeä puvuissa?

Hän pystyy ajattelemaan selkeästi, keskittymään ratkaisuihin ja saamaan työnsä valmiiksi usein ennen kuin Harvey on edes pyytänyt. Tämä proaktiivisuus ja kyky pysyä rauhallisena vastoinkäymisissä tekevät hänestä täydellisen yrityksen lakimiehille. Oppitunti: Jos jokin menee pieleen tai et ole varma mitä tehdä, keskeytä hetki.

Mikä on Harvey Specterin palkka?

Harvey tienaa vähintään 5,66 miljoonaa dollaria. Tämä koostuu $ 666 000 palkasta ja $ 5 MM+ bonuksesta. Per Slava Prisivko, kaudella 1, Harvey laskuttaa asiakkaita 1000 dollaria/tunti. Arvostetuille palveluyrityksille on tyypillistä veloittaa 3x tuntipalkka, joten Harveyn arvioitu tuntipalkka olisi 333 dollaria.

Jätä kommentti