Onko roblox huono 5-vuotiaille?

Roblox on käyttäjälle hauska online-pelialusta, ja vaikka se tarjoaa runsaasti oppimispotentiaalia, se ei sovellu alle 13-vuotiaille lapsille. Saattaa olla houkuttelevaa päästää 5-vuotiaan mukaan peliin, mutta siinä on mahdollisia vaaroja. liialliseen altistumiseen mille tahansa verkkoympäristölle.

Vaikka nuoremmat lapset voivat pelata Robloxia, jos vanhempien valvonta ja turvallisuusasetukset ovat käytössä, sitä ei suositella. Ympäristö on liian arvaamaton, ja monilla ihmisillä, sekä nuorilla että vanhoilla, ei ole riittävää luotettavuutta leikkiä pienten lasten kanssa.

Paras tapa pitää 5-vuotias lapsesi turvassa Robloxia pelatessaan on puhua hänelle verkkoturvallisuudesta ja seurata, mitä he selailevat tai vierailevat.

Mikä on 9-vuotiaiden ikäluokitus Robloxissa?

Roblox-ikärajat Nämä kategoriat ovat: kaiken ikäiset: sisältö sopii kaikille, joilla on vain lievää väkivaltaa tai pieniä määriä epärealistista verta. 9+: sisältö sopii kaikille 9-vuotiaille ja sitä vanhemmille, joilla on enemmän lievää väkivaltaa tai suuria määriä epärealistista verta .

Pitäisikö 7-vuotiaan pelata Robloxia?

Vanhempien ei tarvitse olla huolissaan. Vaikka tämän pelin pelaamiselle ei ole ikärajaa, Roblox tarjoaa "turvallisen" valikon alle 13-vuotiaille lapsille. Roblox on tällä hetkellä yksi suosituimmista pelialustoista.

Voitko pelata Robloxia, jos olet 9?

Sisältö sopii yleensä 9-vuotiaille ja sitä vanhemmille . Saattaa sisältää usein lievää väkivaltaa ja/tai runsaasti epärealistista verta.

Pitäisikö 11-vuotiaan pelata Robloxia?

Robloxilla on PEGI-ikäluokitus 7+ . Tämä tarkoittaa, että se on hyväksytty 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille voi pelata. Jos 12-vuotias lapsesi pyytää sinulta lupaa tai apua Roblox-tilin luomiseen, suosittelemme, että määrität lapsilukon ja seuraat lapsesi toimintaa.

Onko Roblox G luokiteltu?

Kaikki Roblox-pelit eivät ole G-luokitusta . Avoin ikäryhmä vanhempien luvalla – Roblox on online-peli, jossa on "avoin ikäjakauma". Tämä sallii jopa 13-vuotiaiden pelaajien pelata, mutta ehdottaa, että lapset pyytävät vanhemmilta lupaa ennen rekisteröitymistä.

Mikä on Roblox n A -luokitus?

Ei käytössä: Ikäsuositusta ei ole asetettu . Käsitelty ikään kuin ne olisi luokiteltu yli 13-vuotiaille. Vastaa RP:tä.

Mikä ikä sopii TikTokille?

13+

Mikä on TikTok? TikTok on videonjakoalusta, jossa voit katsella ja luoda videoita sekä suoratoistoa. Sovelluksen ikäraja on 13+ .

Sopiiko meidän keskuudessamme 8-vuotiaille?

Pitäisikö lasten leikkiä keskuudessamme? Meidän keskuudessa on mukaansatempaava ja sosiaalinen peli, ja se voi olla lapsille hauska tapa pitää yhteyttä ystäviin. Apple Store ehdottaa, että Without Us sopii yhdeksänvuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille harvoin esiintyvän sarjakuvamaisen väkivallan ja kauhuteeman vuoksi.

Voiko 18 pelata Robloxia?

Roblox tarjoaa kaiken ikäisille käyttäjille mahdollisuuden seurustella ja pelata kokemuksia muiden yhteisön jäsenten kanssa.

Voivatko 40-vuotiaat pelata Robloxia?

Roblox on tarkoitettu kaiken ikäisille ihmisille, ja sinun tulee pelata sitä, jos haluat. Aikuisuudella ei ole väliä, pidä hauskaa. Jos pelkäät sosiaalista painetta, koska olet aikuinen pelaamassa Robloxia, mitä tahansa, vihaajat vihaavat, nauti siitä.

Voiko 30-vuotias pelata Robloxia?

Voiko 26-vuotias pelata Robloxia? Avoin ikäryhmä vanhempien luvalla – Roblox on online-peli, jossa on "avoin ikäjakauma". Tämä sallii jopa 13-vuotiaiden pelaajien pelata, mutta ehdottaa, että lapset pyytävät vanhemmilta lupaa ennen rekisteröitymistä.

Jätä kommentti