Tuleeko silkki hämähäkkijakeen poikki?

Silk esiintyy tulevassa Spider-Man-animaatiossa Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, joka tunnetaan myös nimellä Across the Spider-Verse. Tämä elokuva sijoittuu samaan universumiin kuin ensimmäinen Spider-Verse -elokuva, ja siinä on kaikkien tähtien näyttelijät rakastetuista Spider-Man-hahmoista.

Raporttien mukaan jatko-osa sisältää Gwen Stacyn, alias Spider-Gwen, ääninäyttelijänä Hailee Steinfeld, Spider-Womanin rinnalla, jonka ääninä on Issa Rae, ja Silkin, jota äänittää TBD. Fanit eivät halua missata tätä jännittävää seikkailua, joka tulee pian teattereihin!

Onko Silkille jatkoa?

Milloin Silk Trilogy -sarjan seuraava kirja julkaistaan? Silk Trilogy – sarjassa ei ole tulossa uutta kirjaa lähiaikoina . Viimeisin kirja Scandals (Book 3) julkaistiin toukokuussa 2010.

Mitä tapahtui Silk-kaudelle 4?

Tekijä Peter Moffat selittää, että hänen päätöksensä lopettaa oikeudellinen draama. Silk ei palaa neljänteen sarjaan . BBC Onen BAFTA-ehdokkuuden saanut draama, jonka pääosassa on Maxine Peake, päättyy kahden viimeisen jakson jälkeen, jotka esitetään 24. ja 31. maaliskuuta.

Saako Silk oman esityksensä?

Silk on palannut uudella rajoitetulla sarjalla Marvel Comicsissa, ja Hämähäkkisankari pyörittää omaa monitahoista tarinaansa tästä keväästä alkaen. Cindy Moon's Silk on uusin Hämähäkkisankari, joka saa oman monitahoisen Marvel-seikkailunsa täysin uudessa sarjassa.

Miksi Silk-sarja peruttiin?

Silk päättyi sarjaan 3, koska luoja Moffat ja päänäyttelijä Maxine Peake halusivat lopettaa kohokohtaan .

Onko silkki katsomisen arvoinen?

Silkin on oltava minulle yksi parhaista näkemistäni juridisista draamoista . Tässä oli kaikkea, rikosoikeudenkäynneistä ylä- ja alamäkiin, mitä luultavasti näkisi tosielämässä. Näyttelijänäyttelijät olivat fantastisia kauttaaltaan, ja Costello (Peak) oli ylevää.

Onko Silk Marvel-elokuvassa?

Elokuva. Cindy Moon esiintyy Marvel Cinematic Universe (MCU) -elokuvassa sijoittuvissa elokuvissa Tiffany Espensenin esittämänä: Hän esiintyy ensimmäisen kerran elokuvassa Spider-Man: Homecoming (2017) Peter Parkerin luokkatoverina ja decathlon-joukkueen jäsenenä.

Kuka on Harriet Silkissä?

Miranda Raison

Miranda Raison : Harriet Hammond.

Mitä tapahtui Martan vauvalle Silkissä?

Silk-sarjan ensimmäinen sarja päättyi Costelloon (Maxine Peake), joka vei silkkiä, mutta kesti vauvansa entisen asiakkaan pahoinpitelyn jälkeen . "Se oli vähän onnea", Moffat sanoo. Hän ei halunnut esittää Marthaa kamppailemassa äitiyden ja uran välillä.

Miksi silkki ei ole vegaanista?

Saamme usein yhden kysymyksen: "Onko silkki vegaani?" ja valitettavasti vastaus on ei. Koska silkki on valmistettu silkkiäistoukeista , sitä ei silti pidetä vegaanina, vaikka se olisi hyönteisen luontaisesti tuottamaa fibronia julmuusvapaassa silkissä.

Onko silkki Earth 616:ssa?

Cindy Moon (Maa-616), joka tunnetaan myös nimellä Silk , on Hämähäkkimies-hahmo, jonka puri sama hämähäkki, joka puri Peter Parkeria.

Mitä Silkin loppu tarkoittaa?

Mielestäni loppu on itse asiassa järkevä – Martha oli KAIKKI riippuvainen hänestä, Clive tarvitsi häntä, Billy tarvitsi häntä, Sean tarvitsi häntä – ja hänen isänsä ja äitinsä olivat myös tarvinneet häntä, mutta hän pakeni siitä ansasta vain viettääkseen loput. elämä huolehtii muista.

Mitä tapahtuu Clive in Silkille?

Clive Reader on kuvitteellinen Prosecution Barrister, joka kilpailee Martha Costellon kanssa yrittääkseen saada silkkiä. Häntä näyttelee Rupert Penry-Jones ja hän häviää Marthalle ensimmäisessä sarjassa, mutta myöhemmin hänestä tulee Queen's Council. Hän aikoo erota Shoe Lane Chambersista ja muodostaa uuden .

Mitä Billylle tapahtuu Silkissä?

Mainos. Kuten oikeudellisen draaman Silk fanit tietävät, Billy Lamb, päävirkailija, jota näyttelee Neil Stuke, totesi toisessa sarjassa terminaalisen eturauhassyövän .

Jätä kommentti