Ovatko veri ja hunaja sopimattomia?

Blood and Honey ei todellakaan sovi nuoremmille katsojille, ja se voi jopa olla sopimatonta aikuisille katsojille. Elokuva on täynnä graafista väkivaltaa, kiroilua ja alastomuutta – jotka kaikki lisäävät sen sopimattomuutta. Tämä on kaukana söpöstä ja suloisesta Nalle Puhista, jonka me kaikki tunnemme ja rakastamme.

Mitä tulee viihdearvoon, Blood and Honeysta ei löydy paljon. Se näyttää olevan tarkoitettu parodiaksi klassisesta Nalle Puh -tarinasta, mutta se menee täysin ohi. Vanhempia tulee varoittaa, että tämä elokuva ei sovellu kaiken ikäisille lapsille.

Tapahtuuko Nalle Puh: verta ja hunajaa?

Mikä on Nalle Puh: Blood and Honey -elokuvan julkaisupäivä? Ne, jotka halusivat nähdä Nalle Puhin ja Porsaan murhaavan riehumisen, saivat uteliaisuuden tyydytetyksi, kun Nalle Puh: Veri ja hunaja pääsi lopulta DVD:lle, VOD:lle ja valikoituihin teattereihin keskiviikkona 15. helmikuuta 2023 . .

Milloin voin ostaa Nalle Puh -verta ja hunajaa?

Nalle Puh: Blood and Honey on julkaissut aivan erityisen Blu-ray-julkaisun 5. huhtikuuta , joka sisältää sekä fyysisiä että levyllä olevia lisäominaisuuksia.

Kuka julkaisee Nalle Puh: verta ja hunajaa?

Ohjaaja Rhys Frake-Waterfieldin elokuva Nalle Puh: Blood and Honey sai yhdeksän päivän teatterijulkaisun Yhdysvalloissa jo helmikuussa, ja nyt se on saanut digitaalisen julkaisun! Nalle Puh: Blood and Honey on vuokrattavissa tai ostettavissa Amazonin Prime Videossa TÄSTÄ LINKISTÄ.

Onko tiikeri veressä ja hunajassa?

Kuten monet Nalle Puh -sarjan parissa kasvaneet katsojat saattavat tietää, kaikki Nalle Puh -hahmot eivät näy elokuvassa Tiikerinä, Kangana, Eeyorena ja muina Nalle Puh -sarjassa, mutta eivät . elokuvassa Nalle Puh: Blood and Honey .

Tuleeko Nalle Puh: Blood and Honey Netflixiin?

Nalle Puh: verta ja hunajaa Netflixissä? Valitettavasti Nalle Puh: Blood and Honey ei ole suoratoistettavissa Netflixissä . Romanttinen komedia ei sisälly Netflix-elokuvien valikoimaan, joka sisältää suuren määrän rom-com-videoita, joissa esiintyy joitain suosikkinäyttelijöistämme ja -näyttelijöistämme.

Onko Nalle Puh: verta ja hunajaa lapsille?

Vanhempien on tiedettävä, että Nalle Puh: Veri ja hunaja on erittäin verinen, pienen budjetin kauhuelokuva, joka hyödyntää sitä tosiasiaa, että AA Milnen alkuperäinen vuoden 1926 lastenkirja on nyt julkisessa käytössä (eli hahmot eivät ole enää tekijänoikeudella suojattu).

Onko Nalle Puh verta ja hunajaa HBO Maxissa?

Suoratoistojättiläisellä on valtava valikoima televisio-ohjelmia ja elokuvia, mutta se ei sisällä "Winnie The Pooh Blood And Honey". Suosittelemme lukijoitamme katsomaan muita synkkiä fantasiaelokuvia, kuten The Witcher: Nightmare of the Wolf. '

Mistä voin katsoa uuden Nalle Puh: Blood and Honey?

Nalle Puh: Veri ja hunaja, kauhuelokuva, jonka pääosissa ovat Nikolai Leon, Maria Taylor ja Craig David Dowsett, on nyt suoratoistavissa. Katso se Prime Videossa Roku-laitteellasi.

Kuinka kauan Nalle Puh verta ja hunajaa kestää?

Nalle Puh: Veri ja hunaja -elokuvan 84 minuutin käyntiaika on sekä liian lyhyt että liian pitkä oikeuttamaan sen olemassaoloa. Toisaalta näyttää siltä, että Frake-Waterfield kamppaili tehdäkseen elokuvan konseptista.

Onko pöllö veressä ja hunajassa?

Elokuva aloittaa sarjakuvaesityksen nuoresta Christopher Robinista, joka vietti lapsuuttaan leikkiessään outojen "risteytysten" Puhin, Pöllön, Kanin, Eeyoren ja Porsaan kanssa syvässä Hundred Acre Woodissa.

Onko Christopher Robin veressä ja hunajassa?

Se seuraa Puhia ja Porsasta, joista on tullut villejä ja verenhimoisia murhaajia, kun he terrorisoivat ryhmää nuoria yliopistonaisia ja Christopher Robinia , kun tämä palaa Hundred Acre Woodiin monta vuotta myöhemmin lähdettyään yliopistosta.

Syökö Nalle Puh vain hunajaa?

Nalle Puhin ruokavalio ei ole suuri salaisuus: hän pitää hunajasta ja paljon siitä.

Jätä kommentti