Pitäisikö sinun pienentää ohuita sormuksia?

On tärkeää harkita kokoa ohuita sormuksia ostettaessa. Ohuille sormuksille mitoittaessa on suositeltavaa tilata 1/4 kokoa pienempi sormus kuin oikea sormuskoko, koska se voi tuntua todellista kokoa suuremmalta, vaikka se mittaisi oikein.

Jos kuitenkin aiot pinota enemmän kuin kaksi sormusta yhteen, on suositeltavaa tilata sormus todellisessa koossa. Koosta riippumatta ohuet sormukset voivat lisätä kauniin lisäyksen mihin tahansa ilmeeseen.

Mikä tekee renkaasta tiukemman?

Pienentääksesi sormuksestasi käyttämällä mitoitushelmiä , kultaseppä yksinkertaisesti lisää kaksi pientä metallipalloa sormuksen sisäpuolen takaosaan. Mitoitushelmet ovat taloudellinen tapa pienentää sormuksen kokoa. Ne sopivat täydellisesti sormuksen pienentämiseen puoleen kokoon ja pitävät sormuksen pystyssä sormessa.

Onko 1,5 mm:n nauha liian ohut?

Emme suosittele valitsemaan leveyttä alle 1,5 mm . Vaikka ohuemmat nauhat voivat näyttää kauniilta, ne kuluvat ja voivat jopa halkeilla ajan myötä. Ohuemmat nauhat ovat myös alttiimpia taipumalle ja menettävät pyöreän muotonsa.

Onko parempi määrittää renkaan koko suuremmaksi vai pienemmäksi?

Jos olet eri kokojen välillä, on yleensä parasta pienentää kokoa suuremmaksi kuin pienemmäksi , koska on helpompi säätää liian isoa rengasta kuin liian pientä. Voit jopa siirtyä edestakaisin kahden koon välillä; esimerkiksi kätesi voivat turvota kuumina päivinä, jolloin sormuksestasi tulee hieman suurempi.

Kuinka tiukasti renkaan tulee istua?

Nyrkkisääntö: Oikein sopivan renkaan tulee liukua rystysi yli pienellä kitkalla ja istua tiukasti sormessa, mutta ei liian tiukasti . Sinun pitäisi tuntea vastustusta ja sinun on käytettävä hieman ylimääräistä voimaa irrottaaksesi renkaan taaksepäin rystysi yli.

Mistä tietää, onko sormus liian iso?

Sormuksesi on todennäköisesti liian suuri, jos:

  • Se pyörii jatkuvasti sormesi tyvestä eikä pysy pystyssä.
  • Olet huolissasi, että se lentää, kun liikut liian nopeasti tai heilauttelet rannettasi.
  • Se liukuu helposti pois käsiä pestäessä tai suihkussa.

Onko tiukka sormus sopiva?

Älä käytä liian tiukkoja sormuksia . Joskus näemme potilaita, jotka eivät ole poistaneet sormuksia vuosikymmeniin, ja he ovat niin tiukasti kiinni sormessa, että meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin leikata sormus pois. Tämä asettaa sormesi suuremmalle riskille onnettomuuden sattuessa, koska sormus ei pääse liukumaan pois helposti.

Onko parempi olla tiukempi vai löysempi rengas?

Hyvä peukalosääntö on kuitenkin, että sormuksen tulee olla riittävän tiukka, jotta se ei putoa helposti, mutta riittävän löysä, jotta voit silti liikuttaa sormeasi mukavasti . Jos sinulla on vaikeuksia liikuttaa sormiasi, se on todennäköisesti liian tiukka.

Pitäisikö sormuksen pyöriä sormessa?

Sormus lipsahtaa sormeen voi olla merkki siitä, että sormus on liian suuri. Tämä on ongelma, joka koskee niin monia ihmisiä – kuulemme tämän usein. Pyydä ammattimainen kokoarvio arvostetulta kultasepiltä. Sijoita pieniin kustannuksiin sormuksen koon muuttamiseen tämän ongelman helpottamiseksi.

Ovatko sormet isommat aamulla?

Sormet ovat yleensä isommat aamulla, kun olet kuuma tai olet viime aikoina nauttinut paljon suolaa tai alkoholia . Ne kutistuvat, kun olet kylmä tai uisi kylmässä vedessä. Ne ovat suurempia kesällä ja pienempiä talvella. Sormet voivat turvota paljon, kun nukut tai lennät.

Jätä kommentti