Voiko muu kuin Yhdysvaltain kansalainen ostaa s&p 500?

Siksi muut kuin Yhdysvaltojen kansalaiset, joilla on säännöllinen oleskeluoikeus Yhdysvalloissa, voivat sijoittaa S&P 500 -indeksiin. Heidän on kuitenkin avattava välitystili ja noudatettava Yhdysvaltain lain säännöksiä, raportointia ja verotusta koskevia vaatimuksia.

Ennen S&P 500 -indeksiin sijoittamista on viisasta perehtyä kotimaasi sääntöihin.

Kuinka muu kuin Yhdysvaltain kansalainen voi avata osaketilin?

Kyllä, ulkomaalainen voi avata yhdysvaltalaisen kaupankäyntitilin yhdysvaltalaisen online-osakevälittäjän kautta , mutta se vaatisi lisäasiakirjoja Yhdysvaltojen säädösten noudattamiseksi. Jotkut ylimääräisistä papereista sisältävät henkilöllisyystodistuksen, veroasiakirjat ja joskus viisumitiedot.

Voiko ulkomailla asuva Yhdysvaltain kansalainen sijoittaa osakkeisiin?

Koska ulkomaiset lainkäyttöalueet eivät voi säännellä sijoitusrahastoja, joita ei ole rekisteröity niiden lainkäyttöalueella, useimmat kieltävät ulkomaisten [mukaan lukien Yhdysvaltojen] sijoitusrahastojen myynnin omissa maissaan asuville asukkaille . Tämä sisältää Yhdysvaltojen ulkomaiset kansalaiset, jotka yrittävät ostaa sijoitusrahastoja takaisin Yhdysvaltoihin.

Voiko muu kuin Yhdysvaltain kansalainen käyttää Robinhoodia?

sinulla on laillinen asuinosoite Yhdysvalloissa 50 osavaltiossa tai Puerto Ricossa (saamme tehdä poikkeuksia ulkomaille sijoitettujen Yhdysvaltain sotilaiden osalta); ja. Ole Yhdysvaltain kansalainen, Yhdysvaltain pysyvä asukas tai sinulla on voimassa oleva Yhdysvaltain viisumi* .

Voiko muu kuin Yhdysvaltain kansalainen käyttää Fidelityä?

Ei. Valitettavasti emme avaa tilejä uusille asiakkaille, jotka asuvat Yhdysvaltojen ulkopuolella .

Voinko muuttaa Yhdysvaltoihin sijoittamalla?

USCIS hallinnoi EB-5-ohjelmaa. Tämän ohjelman puitteissa sijoittajat (ja heidän puolisonsa ja naimattomat alle 21-vuotiaat lapset) voivat hakea laillista pysyvää oleskelulupaa (tulee Green Cardin haltijaksi), jos he: tekevät tarvittavan sijoituksen kaupalliseen yritykseen Yhdysvalloissa; ja.

Voinko käyttää Vanguardia Euroopassa?

Vanguard on saatavilla vain yhdysvaltalaisille ja brittiläisille yksityissijoittajille . Jos et ole ammattimainen sijoittaja, et avaa henkilökohtaista tiliä missään muussa Euroopan maassa.

Miksi Robinhood ei ole saatavilla Euroopassa?

Ei, eurooppalaiset sijoittajat eivät voi käyttää VPN:ää Robinhood-tilin avaamiseen . Tilin avaamisen yhteydessä Robinhood vaatii erityisiä asiakirjoja, jotka todistavat, että olet Yhdysvaltain kansalainen.

Mitä välitystililleni tapahtuu, jos lähden Yhdysvalloista?

USA:n ulkomaalaisten välitystilirajoitukset vaihtelevat välitysyritysten välillä. Jotkut yritykset antavat asiakkaiden pitää olemassa olevan välitystilinsä, kun he ovat muuttaneet ulkomaille, mutta eivät salli asiakkaiden avata uutta välitystiliä, koska he asuvat ulkomailla .

Voivatko ulkomaalaiset käyttää Vanguardia?

Ehdottomasti voit . On olemassa muutamia tapoja: 1. Vanguard toimii itse asiassa monissa maissa ympäri maailmaa. Se toimii Isossa-Britanniassa, Australiassa, monissa Euroopan ja joissakin Aasian maissa ja muissa maissa.

Voinko sijoittaa Charles Schwabiin Euroopassa?

Voit sijoittaa kansainvälisiin osakkeisiin itse Schwab One ® -välitystilillä tai soittaa Global Investing Services -tiimiimme numeroon 800-992-4685 keskustellaksesi omistautuneen välittäjän kanssa ulkomaankaupasta.

Onko eToro vain Yhdysvaltain kansalaisille?

Sääntelysyistä emme voi tarjota palveluamme Yhdysvaltain kansalaisille, jotka asuvat Yhdysvaltojen ulkopuolella . Otamme vastaan asiakkaita, jotka asuvat Yhdysvalloissa. eToro on saatavilla lähes kaikissa osavaltioissa. Katso täältä, mitkä osavaltiot ovat tällä hetkellä tuettuja.

Voinko avata Charles Schwab -tilin, jos asun ulkomailla?

Helpoin tapa avata Schwab One International -tili on verkossa . Voit myös saada apua tilin avaamiseen soittamalla meille numeroon 1-415-667-7870 (Yhdysvaltojen ulkopuolella) tai 1-877-853-1802 (Yhdysvalloissa).

Mikä Euroopan maa on paras sijoittaa osakkeisiin?

Saksan BKT asukasta kohti vuonna 2020 oli korkea, 45 733 dollaria, ja se tarjoaa yhden Euroopan vakaimmista talouksista suurella historiallisella kasvuvauhdilla. Pörssissä noteeratut rahastot (ETF) edustavat eräitä suosituimmista tavoista sijoittaa Saksassa tarjoamalla monipuolista sijoitusta paikallisille yrityksille pörssien kautta.

Onko Charles Schwab saatavilla Euroopassa?

Charles Schwab Europe tarjoaa online-sijoitus- ja osakevälityspalveluita .

Voinko avata Etrade-tilin, jos asun Yhdysvaltojen ulkopuolella?

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella ja haluat avata tilin, sinun on lähetettävä paperiversio hakemuslomakkeesta ja lähetettävä kopio passistasi faksilla tai postitse .

Voitko käyttää Robinhoodia VPN:n kanssa?

Yhdistä VPN-palvelimeen missä tahansa sinulle sopivassa paikassa . Tee ensimmäinen talletuksesi ja nauti Robinhood-sovelluksesta!

Jätä kommentti