Voinko viedä koirani transavia-lennolle?

Varmistaaksesi lemmikkisi terveen ja mukavan lennon, kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

• Lemmikkisi on pystyttävä seisomaan ja makaamaan telineessä ja kääntymään ympäri.

• Lemmikkisi kuljetus ei saa tunkeutua muiden matkustajien tilaan matkustamossa.

• Koska matkustamon lämpötila voi joskus olla melko alhainen, on parasta peittää teline huovalla.

• Kaikki turvallisuusvaatimukset on täytettävä.

• Kaikilla Transavian lennoilla eläimet on aina tuotava matkustamoon. Emme hyväksy eläimiä kirjattavina matkatavaroina tai rahdina.

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää lemmikkisi kanssa matkustamisesta.

Miten voin matkustaa koirani kanssa?

Lentoyhtiöstä riippuen lemmikkisi saattaa pystyä matkustamaan lennollasi joko matkustamossa tai rahtitilassa . Vahvista tämä etukäteen lentoyhtiöltäsi. Lentoyhtiöillä, jotka sallivat lemmikkien matkustamisen , matkustamoon saavat matkustaa vain pienet koirat ja kissat, jotka mahtuvat istuimen alle oleviin erityisiin kantolaukkuihin.

Ottaako Ryanair koiria?

Valitettavasti Ryanair ei kuljeta lennoillamme eläimiä lukuun ottamatta opas- ja avustajakoiria tietyillä reiteillä . Lisätietoja opas- ja avustajakoirista saat napsauttamalla alla.

Salliiko Emirates lemmikkieläimet mökissä?

Emirates ei salli muiden lemmikkien matkustamista lentokoneensa matkustamossa paitsi sokeiden opaskoirien . Tarvitsetko lentoyhtiön mukaista lemmikkieläinkuljettajaa?

Voivatko koirat mennä lentokoneen matkustamoon?

Lemmikkisäiliösi on oltava tarpeeksi pieni mahtuakseen istuimen alle estämättä kenenkään tietä lentokoneen pääkäytävälle . Lemmikkieläinkontti on säilytettävä kunnolla ennen kuin viimeinen matkustajan sisääntuloovi suljetaan, jotta lentokone voi poistua portista.

Sallivatko lentoyhtiöt lemmikkieläimet sylissä?

Kantajia koskevat vaatimukset voivat vaihdella lentoyhtiöstä toiseen, mutta koirien tulee pystyä seisomaan luonnollisesti ja kääntymään sen sisällä koskettamatta sivuja tai yläosaa. Voiko kissa tai koira istua sylissäni? Ei. Lemmikkieläinten on pysyttävä lentoyhtiössä koko kotimaan lennon ajan edessäsi olevan istuimen alla.

Hyväksyykö easyJet koirat?

Lemmikkieläimet matkustamossa easyJet ei salli minkääntyyppisten elävien eläinten lentää lentokoneensa matkustamossa . Palvelueläimet voivat matkustaa valituilla lennoilla. Käsittelijöitä kehotetaan ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun ennen varauksen tekemistä.

Voinko lentää koirani Espanjaan?

Voit ottaa lemmikin mukaasi, kunhan täytät kaikki lain vaatimukset ja sinulla on tarvittavat asiakirjat. Eläinlääkäripassi koirien ja kissojen kanssa matkustamiseen lemmikkeinä . Et tarvitse erityistä eläinlääkärintodistusta matkustaaksesi Espanjan sisällä; sinulla on vain oltava eläimen virallinen terveyskortti mukanasi.

Voinko tuoda koirani Suomeen?

Voit tuoda lemmikkisi Suomeen hyväksytyn maahantulopaikan kautta . Jos eläinten tuonti on kaupallista, niille tehdään eläinlääkinnällinen rajatarkastus siinä EU-maassa, johon ne saapuvat ensimmäisen kerran.

Voiko lemmikkini kävellä lentokentällä?

Älä koskaan aseta lemmikkiä röntgentunneliin. Turvatarkastuksen röntgenkuvaa käytetään vain matkustajien henkilökohtaisen omaisuuden ja käsimatkatavaroiden tarkastamiseen. Jos mahdollista, kanna lemmikkiä seulontaprosessin aikana. Vaihtoehtoisesti lemmikki voi käydä läpi seulontaprosessin, jos omistajalla on lemmikki hihnassa .

Sallivatko Yhdistyneen kuningaskunnan lentoyhtiöt koirat?

Mitkä Yhdistyneen kuningaskunnan lentoyhtiöt sallivat lemmikkieläimet matkustamossa? Kolme tärkeintä lentoyhtiötä, jotka sallivat lemmikkieläimet matkustamossa, ovat: KLM, Lufthansa ja TUI . Tämä koskee vain erittäin pieniä lemmikkejä, jotka painavat alle 8 kg ja jotka olisi varattava suoraan lentoyhtiön kautta ilman Fetchapetin kaltaisen lemmikkivientiyrityksen apua.

Salliiko easyJet lemmikkieläimet matkustamoon?

Lemmikit. Eläimet eivät ole sallittuja lennoillamme, lukuun ottamatta hyväksyttyjä rekisteröityjä opas- ja avustajakoiria . Katso myös palvelukoirapolitiikkamme: Erityisapu.

Ovatko koirat sallittuja Eurostarissa?

Lemmikkieläinten kuljettamiseen liittyy useita näkökohtia ja seurauksia, ja asiakkaidemme, miehistömme ja eläinten mukavuuden ja turvallisuuden vuoksi emme hyväksy lemmikkejä palveluihimme . Eurostar ei ole rekisteröity lemmikkieläinten kuljettajaksi, joten emme valitettavasti voi tehdä poikkeuksia.

Voitko asua ulkomailla koiran kanssa?

Kun muutat lemmikkisi kanssa toiseen maahan, sinun on toimitettava kirjaa lemmikkisi rokotuksista . Raivotauti ja muut perusrokotukset, kuten DHLPP, ovat pakollisia koirille kansainvälisen matkan aikana. Jos siirrät lemmikkikissaasi, hän tarvitsee raivotauti- ja FVRCP-rokotteita.

Miten saan EU:n lemmikkipassin?

Voit hankkia koirallesi, kissallesi tai frettillesi eurooppalaisen lemmikkipassin miltä tahansa valtuutetulta eläinlääkäriltä (jolle toimivaltaiset viranomaiset ovat antaneet lemmikkipassien myöntämisen). Lemmikkipassi on voimassa niin kauan kuin lemmikkisi raivotautirokotus on voimassa.

Kuinka kauan lemmikit voivat olla lennolla?

Voit matkustaa lemmikin kanssa useimmilla lennoilla enintään 12 tuntia tai lennoilla valituista paikoista / kohteisiin: 48 vierekkäisen Yhdysvaltojen sisällä. Yhdysvallat ja Kanada* Alaska.

Jätä kommentti