Ymmärtävätkö kissat kun itken?

Vaikka kissat eivät ymmärrä itkusi tarkkaa tunnetta, ne voivat ymmärtää, että jokin ei ole aivan oikein tilanteessa, ja voivat vastata siihen etsimällä lohtua ja halauksia varmistaakseen, että kaikki on kunnossa.

Koska kissat käyttävät tunteitaan elääkseen hetkessä, ne saattavat ymmärtää itkusi aiheuttaman ahdistuksen ja yrittää lohduttaa sinua.

Voivatko kissat aistia, kun olet surullinen tai itket?

Kissoilla on kyky aistia omistajansa tunteita . Joten kissoilla on kyky tuntea aina, kun niiden omistaja on surullinen. Surun lisäksi kotikissat voivat myös tuntea aina, kun niiden omistaja on vaihtanut mielialaa ja tunteita.

Tuntuuko kissalta pahalta, kun itket?

Kissat pystyvät aistimaan surua tavalla, joka yhdistää ihmisen surun visuaaliset ja kuuloiset signaalit, kuten kulmien rypistäminen ja välinpitämätön ääni, siihen, miten niitä käsitellään tai niitä kohdellaan aina, kun heidän ihminen on surullinen.

Onko kissani surullinen, jos annan sen pois?

Kun kissa menettää seuralaisen, eläimen tai ihmisen, se varmasti suree ja reagoi elämässään tapahtuviin muutoksiin . Kissat muuttavat käyttäytymistään surraessaan aivan kuten ihmisetkin: Ne voivat tulla masentuneiksi ja välinpitämättömiksi. Heillä saattaa olla vähentynyt ruokahalu ja heillä voi olla leikkimistä.

Tietävätkö kissat, että suutelet niitä?

Useimmat kissat eivät ymmärrä, että ihmisten suudelmat ovat merkki kiintymyksestä . Kissa varmasti ilmoittaa, nauttiiko se suudelmasta vai ei. Paras tapa osoittaa kissallesi, että rakastat sitä, on antaa sille leluja, herkkuja ja paljon henkilökohtaisesti.

Tietääkö kissani, että olen hänen omistajansa?

Kissat oppivat tunnistamaan omistajansa äänen, ja riippumatta siitä, käyttävätkö ne Kölniä, heidän ihonsa lähettää selkeän tuoksun. On myytti, että kissat eivät tunnista omistajiaan tai välitä heistä, koska ne voivat muodostaa vahvoja emotionaalisia siteitä ihmisystäviensä kanssa. Heidän tunnistamisensa ja ymmärtämisensä eroaa meidän.

Luulevatko kissat meidän olevan heidän vanhempiaan?

Kissat näkevät meidät vanhempina He itse asiassa näkevät meidät vanhempina. Vuoden 2019 tutkimus paljasti, että kissoilla on sama kiintymys omistajiinsa kuin vauvat osoittavat vanhemmilleen. Tutkimuksessa mukana olleet kissanpennut käyttäytyivät ahdistuneina, kun heidän hoitajansa lähtivät, ja iloisina ja turvallisina palattuaan.

Luulevatko kissat, että olemme heidän äitejään?

Ei, kissasi ei todellakaan usko, että olet se äitikissa, joka sen synnytti . Mutta kissat osoittavat meille kiintymystä ja kunnioitusta, joka on hyvin samanlaista kuin tapa, jolla ne kohtelevat äitikissaansa. Ja tämä suloinen tosiasia lentää kasvojen jokaisen, joka ajattelee, että kissojen "syrjäinen" persoonallisuus tarkoittaa, että he eivät välitä meistä.

Kuinka traumaattista on kissalle vaihtaa omistajaa?

Uudelleenasuminen on äärimmäisen stressaavaa kaikille osapuolille (kissalle ja ihmiselle), ja se tulee ottaa erittäin vakavasti . Joissakin tilanteissa se on ystävällisintä, vaikka se olisi vaikeaa, mutta en missään tapauksessa ehdota, että se olisi ensimmäinen valinta kaikissa tilanteissa.

Miksi kissat joutuvat kasvoillesi nukkuessasi?

"Kokemukseni on ollut, että kissat, jotka tuntevat olonsa hyvin läheisiksi ja viihtyvät ihmisen kanssa, halailevat tämän henkilön päätä vasten nukkuessaan", hän selittää.

Jätä kommentti