Miten pääsen chatgpt 4:ään?

Kun olet luonut maksullisen tilisi ChatGPT+:ssa, pääset helposti ChatGPT-4-alustaan. Vieraile vain verkkosivustolla https://chat.openai.com/ ja kirjaudu sisään tilillesi. Kotisivulla voit käyttää useita vaihtoehtoja ja ominaisuuksia, mukaan lukien pääsy GPT-4:ään.

ChatGPT-4:n avulla voit olla vuorovaikutuksessa ja luoda luonnollista kieltä käyttämällä kehittynyttä tekoälyä.

Onko ChatGPT 4 saatavilla ilmaiseksi?

GPT-4 julkistettiin virallisesti 13. maaliskuuta, kuten Microsoft vahvisti etukäteen, vaikka tarkkaa päivää ei tiedetty. Toistaiseksi se on kuitenkin saatavilla vain maksullisessa ChatGPT Plus -tilauksessa .

Onko GPT-4 ilmainen vai maksullinen?

Se on käytettävissä ilmaiseksi, mutta käyttäjien on ehkä liityttävä jonotuslistalle. Pääsy voi tulla viikon kuluttua. OpenAI sanoo, että uusi GPT-4 on paljon tehokkaampi, tarkempi ja kehittyneempi. Sillä on jopa kyky kirjoittaa pitkiä elokuvakäsikirjoituksia.

Onko ChatGPT 4 saatavilla?

Vaikka tämä versio pysyy verkossa, GPT-4-niminen algoritmi on nyt saatavilla 20 dollarin kuukausitilauksella ChatGPT Plus -palveluun . Jos harkitset tilausta, tässä on mitä sinun tulee tietää ennen rekisteröitymistä ja esimerkkejä siitä, kuinka näiden kahden chatbotin tulokset eroavat.

Onko ChatGPT API ilmainen?

Chat GPT-4 API -hinnoittelu Käyttäjien on ostettava rahakkeita GPT-4:n käyttöä varten, ja niistä veloitetaan käytettyjen rahakkeiden lukumäärän mukaan . Voit tarkistaa hinnat OpenAI:n verkkosivuilta. 8K:n kontekstipituuksilla hinnoittelu alkaa 0,03 dollarista 1000 "kehotetta" kohden, noin 750 sanaa.

Käyttääkö ChatGPT GPT-4:ää?

Suuret kielimallit käyttävät syväoppimistekniikkaa tuottamaan tekstiä, joka näyttää ihmisen tuottamalta. ChatGPT on AI-chatbot-sovellus , joka käyttää GPT-3:n ja GPT-4:n kielimalleja, joiden kanssa ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa.

Onko GPT-3 ilmainen ikuisesti?

Päivitetty viimeksi 24. helmikuuta 2023 Näyttää siltä, että Chat GPT on toistaiseksi ilmainen . OpenAI julkaisi jopa lausunnon, jossa se vahvisti, että he "tarjoavat edelleen ilmaisen pääsyn" AI-chatbotille.

Kuinka paljon ChatGPT4 maksaa?

GPT-4:n hinta on 0,03 dollaria per 1 000 kehotemerkkiä ja 0,06 dollaria 1 000 suoritusmerkkiä kohden. Oletusnopeusrajat ovat 40 1 000 merkkiä minuutissa ja 200 pyyntöä minuutissa. Huomaa, että GPT-4:n kontekstin pituus on 8 192 merkkiä.

Kuinka käyttää ChatGPT:tä ilmaiseksi?

Pääset ChatGPT:hen menemällä osoitteeseen chat.OpenAI.com ja kirjautumalla sisään . Jos olet OpenAI:n verkkosivustolla, voit kirjautua sisään tilillesi, selata sitten alaspäin, kunnes näet ChatGTP:n sivun vasemmassa alakulmassa, ja napsauttamalla sitä aloittaaksesi chattailun.

Voinko käyttää GPT API:ta ilmaiseksi?

ChatGPT API sisältää sen hinnoittelun, joka maksaa noin 0,002 dollaria 1000 merkkiä kohden, noin 750 sanaa. Käyttäjät voivat saada ilmaisen 18 dollarin kokeiluhyvityksen OpenAI:n luomisen jälkeen . Kun ilmainen luottosi vanhenee, sinun on kuitenkin ostettava rahakkeita myöhempää käyttöä varten.

Ovatko ChatGPT-laajennukset ilmaisia?

Useimmat, elleivät kaikki, ChatGPT-laajennukset ovat toivottavasti saatavilla ilmaiseksi . Tämä voi olla tehokas ratkaisu yksityishenkilöille ja yrityksille, joilla ei ole budjettia tai kykyä rakentaa omia chatbotteja.

Mikä on ChatGPT:n ilmaisen käytön raja?

Onko Chat GPT Unlimited? Kyllä, ChatGPT on rajoittamaton käyttö ja ilmainen käyttö niin kauan kuin voit käyttää sitä . Tätä voi rajoittaa kysyntä – esimerkiksi silloin, kun sovellus on täynnä – ja vasteajat saattavat hidastua. Sovelluksen käytölle ei kuitenkaan näytä olevan kovaa rajoitusta.

Maksaako ChatGPT API rahaa?

ChatGPT API:n hinta on 0,002 dollaria 1 000 tunnukselta tai 750 sanalta . Joten voit maksaa vain vaaditun määrän sanoja. Vaikka ChatGPT Plus -tilaus sisältää kuukausittaisen suunnitelman 20 dollarilla.

Korvaako GPT-4 ohjelmoijat?

Tekoäly voi hyvinkin korvata useita junioritason kehitystehtäviä, mutta tietojenkäsittelytieteen tutkijat ja kehittäjät kertovat emolevylle, että GPT-4 lisää todennäköisemmin tuottavuutta ja siitä tulee kehittäjien työkalu, ei niiden täydellinen korvike .

Voinko keskustella GPT-3:n kanssa?

Voinko keskustella GPT-3 AI:n kanssa? Kyllä, voit keskustella GPT-3 AI:n kanssa . GPT-3 AI:lla rakennettu chatbot pystyy ymmärtämään ja luomaan ihmisen kaltaisia vastauksia kyselyihisi.

Kuinka paljon GPT-4 maksaa?

Malleillemme, joiden kontekstin pituus on 8 kpl (esim. gpt-4 ja gpt-4-0314 ), hinta on: 0,03 $/1 000 kehotteita . 0,06 dollaria / 1 000 näytemerkkiä.

Kuka omistaa ChatGPT:n?

ChatGPT on OpenAI:n kehittämä tekoäly (AI) -chatbot, joka julkaistiin marraskuussa 2022. Se on rakennettu OpenAI:n suurten kielimallien (LLM) GPT-3.5- ja GPT-4-perheiden päälle ja sitä on hienosäädetty (lähestymistapa siirtämään oppimista) käyttämällä sekä ohjattua että vahvistavaa oppimistekniikkaa.

Onko GPT:lle ilmaista vaihtoehtoa?

Bloom voidaan ladata ilmaiseksi Hugging Facesta, ja sen sanotaan olevan GPT-3:n tasolla tarkkuuden – ja myös myrkyllisyyden – suhteen. Keskeinen ero GPT-3:sta on voimakkaampi keskittyminen kieliin, jotka ovat kaukana muuten hallitsevasta englannin kielestä.

Voinko käyttää chatbotia ilmaiseksi?

Voit luoda ilmaisen chatbotin luomalla Tidio-tilin . Saat rajoittamattoman pääsyn chatbot-editoriin. Ilmainen suunnitelma on kaikkien käyttäjien saatavilla. Voit testata chat-bottia sydämesi kyllyydestä ja keskustella rajattomasti niin kauan kuin bottia käyttää alle 100 ihmistä kuukaudessa.

Voinko käyttää OpenAI:ta ilmaiseksi?

OpenAI Playgroundin käyttö on ilmaista, mutta sillä on aikarajoitus . Tarkemmin sanottuna voit saada 18 dollarin hyvitystä, kun rekisteröidyt OpenAI:han. Jos käytät kalleinta mallia, tekoäly voi tuottaa sinulle noin 650 000 sanaa. Ilmaiset krediitit vanhenevat kolmen kuukauden kuluttua.

Kuinka saada kaikki lisäosat ilmaiseksi?

Joten olemme koonneet luettelon aidoista verkkosivustoista, jotka tarjoavat täysin ilmaisia VST-laajennuksia ja -välineitä.

  • Plugins 4 ilmaiseksi. Plugins 4 Free tarjoaa laajan valikoiman tehosteita ja instrumenttilaajennuksia.
  • Liitos.
  • Plugin Boutique.
  • Makuuhuoneen tuottajien blogi.
  • Landr.
  • Hip Hop Tekijät.
  • Äänilaajennukset ilmaiseksi.
  • Ilmaiset VST-laajennukset.

Jätä kommentti