Kuinka paljon spf on hyvä kaikille ihotyypeille?

On tärkeää käyttää aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on 30 tai enemmän, jotta se suojaa optimaalisesti auringon haitallisilta UV-säteiltä. SPF 30:a suositellaan käytettäväksi ihon sävystä riippumatta, sillä se tarjoaa hyvän tasapainon suojan ja tehon välillä.

Lisäksi tulee huomioida, että laajakirjoinen aurinkovoide on paras vaihtoehto suojaamaan ihoasi kaikenlaiselta UV-valolta – UVA- ja UVB-säteiltä.

Millainen aurinkovoide sopii kaikille ihotyypeille?

Jones sanoo, että hänellä on tapana suositella mineraaliaurinkosuojaa kaikille – ihotyypistä riippumatta. "Ainoa haittapuoli on, että useimmat mineraaliset aurinkosuojatuotteet jättävät valkoisen värin, koska sinkkioksidi ja titaanidioksidi ovat väriltään valkoisia.

Mikä SPF on paras rasvaiselle iholle?

Synopsis
5 parasta aurinkovoidetta rasvaiselle iholle Amazon hinta Arviot
Lotus Herbal sävytetty aurinkovoide SPF 40 Rs. 260 4,2/5
Dot & Key aurinkovoide SPF 50:llä Rs. 275 4/5
Aqualogica Glow + Dewy aurinkovoide SPF 50 Rs. 339 4,3/5
WOW Skin Science mattapintainen viimeistely Rs. 359 4/5
9. tammikuuta 2023

Onko SPF 50 hyvä sekaiholle?

Neutrogena Ultra Sheer DRY-TOUCH SUNBLOCK SPF 50+ Se ei tukke huokosia ja antaa ihon hengittää. Tämä on paras aurinkovoide sekaiholle , ja se on myös vedenpitävä, hienkestävä ja pitkäkestoinen.

Mistä tiedän SPF-ihoni?

Ihannetapauksessa mikä tahansa aurinkovoide, jonka aurinkosuojakerroin (SPF) on 15–25+, auttaa suojaamaan sinua päivittäiseltä auringolta. Jos kuitenkin oleskelet ulkona pidempään, valitse korkeampi SPF. Valitse myös aurinkovoide, joka ei ole tahmea tai rasvainen, sillä se ei hikoile ihoa liikaa.

Kuinka valitsen ihotyypille sopivan SPF:n?

Se mielessä:

  • Jos sinulla on rasvainen, akneen taipuvainen tai herkkä iho, valitse mineraali- ja/tai ei-komedogeeniset kaavat.
  • Jos sinulla on kuiva iho, etsi aurinkovoidetta, jossa on lisäaineita.
  • Jos sinulla on tumma iho, pysy kaukana mineraalisista aurinkovoideista.
  • Älä myöskään luota suihkeisiin tai puikkoihin ensimmäisessä käyttökerrassasi.

Mikä SPF on paras kasvoilleni?

American Academy of Dermatology suosittelee sellaisten aurinkovoimien valitsemista, joiden suojakerroin on vähintään 30 . Valitse aurinkovoide, joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

Onko aurinkovoide sama kaikille ihotyypeille?

On olemassa muutamia erilaisia ihotyyppejä, jotka on otettava huomioon, mutta auringolle altistuminen voi aiheuttaa tuhoa niistä jokaiselle . Tästä syystä osana terveellistä ihonhoitoa on välttämätöntä käyttää laajakirjoista aurinkovoidetta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sinun tulee myös valita ihotyyppisi mukainen.

Mitkä ovat 3 parasta aurinkovoidetta?

  • Paras aurinkovoide kokonaisuudessaan: Supergoop Play SPF 50.
  • Paras mineraalinen aurinkovoide: MDSolarSciences Mineral Moisture Defense SPF 50.
  • Paras aurinkovoide kasvoille: Coola Classic Face Sunscreen SPF 50.
  • Paras aurinkovoide herkälle iholle: EltaMD UV Clear Facial aurinkovoide SPF 46.

Mikä on paras SPF 30 vai 50?

SPF 30 päästää noin 3 prosenttia UVB-säteistä ihollesi. SPF 50 päästää noin 2 prosenttia näistä säteistä läpi. Se voi tuntua pieneltä erolta, kunnes huomaat, että SPF 30 päästää 50 prosenttia enemmän UV-säteilyä ihollesi .

Kuinka paljon SPF:ää tarvitaan kasvoille?

30

Yleensä sinun tulee käyttää SPF:ää 30 tai korkeampaa kasvoillesi. Mutta jos sinulla on herkkä, vaalea iho tai suvussasi on ollut ihosyöpää, sinun on ehkä mentävä vielä korkeammalle. On myös tärkeää huomata, että SPF ei suojaa UVA-säteiltä.

Onko 50 SPF paljon?

SPF 15 aurinkovoide estää 93 % UVB-säteilystä ja SPF 30 estää 97 %. Sen jälkeen ero suojauksessa on pieni. SPF 50 estää 98 % ja SPF 100 estää 99 % UVB-säteistä pääsemästä ihollesi.

Jätä kommentti