Onko junalakko 4. marraskuuta?

Tämänhetkisten lakkotietojen perusteella näyttää siltä, että 4. marraskuuta on jonkin verran rautatiehäiriöitä TSSA-ammattiliiton jäsenten lakon vuoksi. Matkustajia kehotetaan seuraamaan tilannetta sen kehittyessä ja tarkistamaan viimeisimmät tiedot junaliikenteen harjoittajan verkkosivuilta palvelupäivityksistä.

Onko junalakko 3. marraskuuta?

Lisää junalakkoja on ilmoitettu 3. ja 5. marraskuuta , tällä kertaa junaliikenteen harjoittajia. RMT ryhtyy lakkoon, johon osallistuu 14 junaliikenteen harjoittajaa, mukaan lukien Great Western Railway, Avanti West Coast ja South Western Railway, koska palkoista, ehdoista ja työturvallisuudesta ei ole tarjottu, ammattiliitto sanoo.

Onko junalakko 5. marraskuuta?

Laajoilla toimenpiteillä suunnilleen 80 prosenttia rataverkosta oli tarkoitus pysäyttää lauantaina 5., maanantaina 7. ja keskiviikkona 9. marraskuuta. Network Rail on kuitenkin sanonut, että palveluissa on edelleen merkittäviä häiriöitä viikonloppuna, koska toiminta perutaan "erittäin myöhään".

Onko junalakko 4. joulukuuta?

Sunnuntai-iltana 4. joulukuuta RMT hylkäsi junaliikenteen harjoittajien viimeisen palkkatarjouksen, joten seisokki jatkuu todennäköisenä . Se on suurin jatkuva työtaistelu rautateillä sitten vuoden 1989.

Onko junalakko 5. lokakuuta?

Keskiviikkona 5. lokakuuta joillakin rautatieverkoston alueilla on häiriöitä työtaistelutoimien vuoksi, ja mukana ovat seuraavat rautatieliikenteen harjoittajat: Avanti West Coast, Chiltern, CrossCountry, East Midlands Trains, Greater Anglia (mukaan lukien Stansted Express), Great Western, Hull Trains, LNER, London Overground,

Milloin junalakot ovat marraskuussa?

Se totesi, että neuvottelut jatkuvat marraskuussa marraskuussa annetuista lisälakoista, jotka koskivat tiettyjä rautatieyhtiöitä seuraavina päivinä:

  • Avanti West Coast: lauantai 5. marraskuuta, keskiviikko 9. marraskuuta.
  • C2C: tiistai 8. marraskuuta.
  • East Midlands Railway: lauantai 5. marraskuuta.
  • Lounaisrautatie: keskiviikkona 9. marraskuuta.

Onko junalakko menossa 3. marraskuuta?

Rail Strike Action -päivitys: Torstai 3. marraskuuta Siirretty keskiviikkoon 9. marraskuuta – Circle 2 -menestys.

Milloin joulukuun junalakot ovat?

15.12.2022 Rautateiden henkilökunta on ilmoittanut uudesta lakosta joulukuussa 2023 ja tammikuussa 2023 pitkään jatkuneessa kiistassa palkoista ja ehdoista. Näinä päivinä on odotettavissa laajaa matkustushäiriötä eri puolilla maata. Päivämäärät ovat: tiistai 13. – keskiviikko 14. joulukuuta 2022.

Ovatko junat lakossa 5. joulukuuta?

Ensimmäiset lakot alkavat tiistaista 13. joulukuuta keskiviikkoon 14. joulukuuta . Toinen on perjantaista 16. joulukuuta lauantaihin 17. joulukuuta. Joulukuun viimeiset junalakkopäivät ovat 24. joulukuuta klo 18 (jouluaatto) klo 05.59 27. joulukuuta (pyhäpäivä).

Kuka lakkoilee 9. marraskuuta?

Keskiviikko 9. marraskuuta ( valtakunnalliset rautatielakot ) Kansalliset rautatielakot ovat käynnissä. Suurin osa TfL:n palveluista, mukaan lukien suurin osa Tubesta, toimii edelleen. Bakerloo- ja District-metrolinjoilla, London Overground- ja Elizabeth-linjoilla on kuitenkin odotettavissa joitain häiriöitä.

Minä päivänä joulujunalakot ovat?

Mitkä ovat rautatielakkojen päivämäärät joulukuussa 2022?

  • Perjantaina 16. joulukuuta ja lauantaina 17. joulukuuta useimmat junamatkat Britanniassa keskeytyvät tai perutaan kokonaan.
  • Unite union lakkoilee perjantaina 23. joulukuuta ja lauantaina 24. joulukuuta, ja se vaikuttaa vain East Midlandsin rautatieliikenteeseen.

Mitkä 14 junayhtiötä iskevät?

RMT:n kiistoihin osallistuneet 14 operaattoria ovat olleet Chiltern Railways, Cross Country Trains, Greater Anglia, LNER, East Midlands Railway, c2c, Great Western Railway, Northern Trains, South Eastern, South Western Railway, Transpennine Express, Avanti West Coast, West Midlands Junat, GTR (mukaan lukien Gatwick Express).

Jätä kommentti