Onko parempi tehdä hiuksesi märät vai kuivat?

Siksi on parempi tehdä hiukset, kun ne ovat kuivat. Tämä pätee erityisesti hiusten selvittämiseen, koska märät hiukset repeytyvät ja repeytyvät todennäköisemmin, kun yrität saada irti oksaista ja sotkuista. Lämpömuotoiluvälineitä tulee käyttää myös kuiviin hiuksiin, sillä märät hiukset voivat kirjaimellisesti höyrystyä kuumuuteen yhdistettynä ja aiheuttaa vahinkoa.

Kuiville hiuksille on paljon vähemmän todennäköistä, että ne vaurioituvat samalla tavalla, ja ne ovat paljon paremmin hallittavissa.

Onko terveellisempää kuivata hiukset vai antaa niiden kuivua luonnollisesti?

Kuulostaa ilmakuivauksen tapaukselta, mutta ymmärrä tämä: Tutkimuksessa havaittiin, että vaikka kuivausrummun lämpö voi aiheuttaa enemmän vahinkoa kuin sen käyttämättä jättäminen, hiustenkuivaajan käyttäminen oikealla etäisyydellä ja oikealla lämpötilalla voi itse asiassa aiheuttaa vähemmän vahinkoa kuin sen kuivaaminen. hiukset ilmakuivaksi . Tämä johtuu siitä, että kun hiukset joutuvat kosketuksiin veden kanssa, ne turpoavat.

Onko parempi antaa hiusten kuivua luonnollisesti vai pyyhkeellä?

Hiusten pyyhekuivaus on tärkeää veden poistamiseksi, jotta hiukset kuivuvat nopeammin. Väärä tekniikka voi kuitenkin aiheuttaa ylimääräistä pörröisyyttä, sotkua ja turvotusta. Oikeita tapoja ilmakuivaa hiukset ovat hellävaraiset kuivaustekniikat . On parasta käyttää pyyhettäsi veden puristamiseen hiuksistasi.

Onko oikein antaa hiusten kuivua itsestään?

Hiusten kuivaaminen ilmassa ei ole luonnostaan vahingollista , mutta jos haluat tehdä sen kunnolla, sinun kannattaa todennäköisesti keskustella stylistin kanssa tai tehdä vielä enemmän tutkimusta hiustyypeistäsi . Jotain niin yksinkertaista kuin hiusten kuivaamisen pitäisi olla helppoa ja stressitöntä.

Onko parempi kuivata hiuksesi märinä vai kuivina?

Ihannetapauksessa hiuksesi tulisi olla vähintään 50 % kuivia, ennen kuin kurkotat fööniä tai kuumaa harjaa. Tämä auttaa sinua saavuttamaan saman kampauksen pienemmällä lämmöllä ja kuivumisajalla. Voit nopeuttaa tätä prosessia käyttämällä mikrokuitupyyhkettä (tai pyyheturbaania) ylimääräisen veden imemiseen.

Pitäisikö sinun harjata märät hiukset?

Märkät ja kosteudella täytetyt hiukset ovat hauraampia kuin kuivat hiukset, mikä voi johtaa katkeamiseen harjattaessa. Sellaisenaan on suositeltavaa harjata hiukset kuivassa tilassa (opastus-selvityskiharat). Tämä voi tarkoittaa, että hiusten annetaan kuivua suihkun jälkeen ennen kuin aloitat hiussäikeiden kampaamisen.

Pitäisikö minun antaa hiusteni kuivua ilman harjaamista?

Niin vaikeaa kuin se onkin, viimeinen askel matkallasi kohti täydellisesti ilmakuivattuja hiuksia on antaa sen olla . Tämä tarkoittaa, että säikeiden koskettamista, raapimista, harjaamista tai sormella pyörittämistä ei saa. Näin tekemällä vain karhennat hiusten kynsinauhoja, mikä käytännössä tekee tyhjäksi kaiken tähän asti tekemäsi kovan työn.

Onko haitallista jättää hiukset kuivumaan ilmaan?

Joten vaikka suora, liiallinen lämpö voi vahingoittaa hiussäikeiden pintaosaa, ilmakuivaus voi aiheuttaa trauman tälle sisäkerrokselle . Kun solukalvokompleksikerros turpoaa, se voi heikentää hiuksia ajan myötä, selittää tohtori Longsworth. Se voi myös aiheuttaa jotain, jota kutsutaan hygraal-uupumukseksi.

Onko hyvä antaa hiusten rasvoittua?

Öljy itsessään ei ole haitallista hiuksille – itse asiassa se tekee hiuksista kiiltävät, terveet ja vahvat, mutta liiallinen öljymäärä voi aiheuttaa kertymistä, joka jättää hiukset velttoiksi ja liian liukkaiksi.

Miksi on huono nukkua märillä hiuksilla?

Bakteerit, hilse ja muut ongelmat Bakteerit viihtyvät lämpimässä, kosteassa ympäristössä, aivan kuten tyynyssä ja päänahassa, kun menet nukkumaan märillä hiuksilla. Tämä tarjoaa ihanteellisen ympäristön bakteerien kasvulle, mikä voi puolestaan johtaa kerääntymiseen, tulehdukseen ja punotukseen.

Voitko mennä sänkyyn märillä hiuksilla?

" Määrillä hiuksilla nukkumaan menoa ei usein suositella, koska se rajoittaa muotoiluvaihtoehtojasi useimmissa tapauksissa aamulla ", Stenson jakaa. "Kosteiden hiusten liottaminen voi johtaa ei-toivottuihin homeisiin ja homeeseen tyynyissäsi." Saviano on samaa mieltä ja lisää, että märillä hiuksilla nukkuminen voi vahingoittaa hiusten kynsinauhoja ja aiheuttaa pysyviä vaurioita.

Jätä kommentti