Onko chatgpt ja gpt-3 sama?

Valitettavasti Chat GPT ja GPT-3 eivät ole sama asia, vaikka molemmat käyttävät kieli- ja tekoälymalleja tekstin luomiseen.

Vaikka GPT-3 oli merkittävä läpimurto luonnollisen kielen käsittelyssä ja suurin saatavilla oleva kielimalli, Chat GPT on suunniteltu vähemmän tehokkaaksi, eikä se pysty lukemaan luottamuksellista materiaalia tai luomaan vastauksia keskustelun ulkopuolella.

GPT-3:n ominaisuudet ulottuvat tekstin luomiseen, tunteiden analysointiin ja yhteenvetoon, kun taas Chat GPT pystyy vain lukemaan, ymmärtämään ja keskustelemaan.

Kuinka puhun chatissa GPT:ssä?

Voit saada minkä tahansa vastauksen AI Chat GPT:stä yksinkertaisesti esittämällä kyselysi Chat Box @ chat.openai.com -palvelussa . Ihmiset voivat kirjautua sisään Chat GPT:hen sähköpostiosoitteen tai matkapuhelinnumeron avulla ja aloittaa sitten portaalin käytön. Voit esittää kyselyn ja saada vastauksen sekunneissa, mikä on erittäin luotettava.

Voinko käyttää ChatGPT:tä WhatsAppissa?

OpenAI:n uuden GPT-4-kielimallin lanseerauksen myötä kiinnostus on vain lisääntynyt. Monille ChatGPT on kuitenkin edelleen unelma Whatsapp-käyttäjille. Se on kuitenkin nyt vihdoin todellisuutta, koska voit käyttää AI-bottia Whatsappissa ilman monimutkaisia vaiheita .

Voinko käyttää ChatGPT 3:a ilmaiseksi?

Kyllä, voit käyttää ChatGPT:tä ilmaiseksi – toistaiseksi. Koska luonnollisen kielen käsittelymalli on vielä tutkimus- ja "oppimis"-esikatseluvaiheessa, ihmiset voivat käyttää sitä ilmaiseksi; Tarvitset vain rekisteröitymisen ilmaiselle OpenAI-tilille, vaikka on mahdollisuus päivittää maksulliseen jäsenyyteen.

Onko ChatGPT edelleen ilmainen?

Sen on tehnyt OpenAI, joka tunnetaan tekstistä kuvaksi -generaattorin DALL-E:n kehittäjänä, ja se on tällä hetkellä kaikkien vapaasti testattavissa . Tässä on mitä ChatGPT on, kuinka sitä käytetään ja kuinka se voi muuttaa Internetin tulevaisuutta.

Onko ChatGPT ilmainen rajoittamaton?

Helmikuussa, noin kahden kuukauden rajoittamattoman ilmaisen käytön jälkeen, OpenAI ilmoitti suunnitelmistaan ansaita rahaa viraalisen AI-chatbotin, ChatGPT:n, avulla. Käyttäjät voivat edelleen käyttää chatbotia ilmaiseksi, mutta ne, jotka maksavat kuukausittaisen "ChatGPT Plus" -tilauksen, voivat kokeilla ChatGPT:n päivitettyä versiota, joka toimii GPT-4:llä.

Voinko käyttää ChatGPT:tä kaupallisesti?

Kyllä, Chat GPT on ilmainen kaupalliseen käyttöön .

Mikä on paras ChatGPT-sovellus?

Suosituimmat sovellukset Androidille ja iOS:lle

 • ChatGPT 3 Androidille.
 • ChatGod Androidille.
 • Aico AI Chat Androidille.
 • Wisdom Ai – AI-avustajasi iOS:lle.
 • Write For Me – Chat AI Chatbot iOS:lle.
 • Wiz AI Chat Bot Writing Helper iOS:lle.
 • Frank: AI Chat Assistant iOS:lle.
 • Chatsonic.

Onko ChatGPT:llä iPhone-sovellus?

AI Chat Plus GPT-sovelluksella on saatavilla iOS-laitteille: iPhone ja iPad . Tämä sovellus käyttää uusinta virallista ja julkista API:ta OpenAI & GPT GPT-3 Technologiesilta. Huomautus: Open AI ja sen palvelu ChatGPT App ei tue tätä sovellusta tai liity siihen.

Kuinka puhun OpenAI:lle?

Kun olet avannut tilin, voit käyttää OpenAI:n sovelluksia, mukaan lukien DALL-E ja ChatGPT. Käyttöliittymä on yksinkertainen pikaviestisovellus. Aivan kuten pikaviestit ystävän kanssa, kirjoita kysymykset tai komennot tekstiruutuun , niin ChatGPT vastaa ahkerasti.

Onko ChatGPT:n käyttö OK?

ChatGPT-riskit Hyökkääjät voivat käyttää Chat GPT:tä huijatakseen sinua ja tietokonettasi . Huijarit voivat esimerkiksi käyttää Chat GPT:tä luodakseen nopeasti roskapostia ja tietojenkalasteluviestejä.

Voinko käyttää ChatGPT-sisältöä verkkosivustollani?

ChatGPT on kuitenkin luonnollinen kielenkäsittelymalli , joka pystyy luomaan ihmisen kaltaista tekstiä, joten sitä voitaisiin mahdollisesti käyttää sisällön automaattiseen luomiseen verkkosivustoille .

Kuinka yhdistän GPT-keskusteluni WhatsAppiin?

Kohokohdat

 • Napsauta "lataa zip".
 • Avaa pääte ja valitse "WhatsApp-gpt-main" -tiedosto.
 • Suorita "server.py"-ohjelma päätteestä.
 • Kirjoita "On" ja jatka napsauttamalla.
 • Kirjoita "python server.py".
 • Yhteystietonumerosi määritetään nyt automaattisesti OpenAI-chat-sivulle.

Kuinka paljon ChatGPT maksaa?

20 dollaria kuukaudessa

ChatGPT Plus on ChatGPT:n "Pro"-vaihtoehto, joka maksaa 20 dollaria kuukaudessa . Se on myös ainoa tapa käyttää uutta ChatGPT-4:ää. Lanseerauksestaan lähtien ChatGPT on tarjonnut käyttäjilleen runsaasti toimintoja, auttamalla koodaajia, keksimään tarinoita ja jopa kirjoittamaan läksyjä opiskelijoille.

Mikä on oikea ChatGPT-sovellus?

Erityisesti totuus on, että Androidille tai iOS:lle ei ole tällä hetkellä saatavilla virallista ChatGPT-sovellusta . Voit käyttää sitä vain luomalla ilmaisen tilin osoitteessa chat.openai.com.

Voitko käyttää ChatGPT:tä sosiaalisessa mediassa?

ChatGPT voi olla hyödyllinen sosiaalisen median julkaisujen luomisessa, koska se voi luoda ihmismäistä tekstiä, joka on kiinnostavaa ja räätälöity tietylle yleisölle . Sitä voidaan käyttää myös sosiaalisen median sisällön luomisprosessin automatisointiin, mikä vapauttaa aikaa muihin tehtäviin.

Miksi ChatGPT ei toimi tietokoneellani?

Jos saat Cha GPT mustan näytön, tämä johtuu palvelimen ylikuormituksesta, ja se ratkaistaan, kun kuormitusta vähennetään. Jos et vieläkään pysty lataamaan CHAT GPT:tä, älä unohda tyhjentää selaimen välimuisti ja käyttää toista selainta tai uutta tiliä välittömään käyttöön .

Miten olet vuorovaikutuksessa GPT-3:n kanssa?

Jotta voit käyttää GPT-3:a, sinun on syötettävä niin kutsuttu kehote . Kehote voi olla kysymys, ohje tai jopa epätäydellinen lause, jolle malli luo täydennyksen. Kirjoita kehote suureen tyhjään tekstiruutuun ja napsauta sitten Lähetä.

Onko olemassa GPT-4?

GPT-4 on saatavilla ChatGPT Plus -palvelussa ja API:na kehittäjille sovellusten ja palveluiden rakentamiseen.

Kuinka yritykset voivat käyttää ChatGPT:tä?

Asiakaspalvelu: Chat GPT voi auttaa asiakaspalvelussa vastaamalla yleisiin kysymyksiin, ratkaisemalla ongelmia ja tarjoamalla asiakkaille saumattoman käyttökokemuksen . Tämä ei ainoastaan auta parantamaan asiakastyytyväisyyttä, vaan voi myös vapauttaa aikaa asiakaspalvelutiimillesi keskittyä monimutkaisempiin ongelmiin.

Mitkä ovat ChatGPT:n rajoitukset?

Tarkkuus- tai kielioppiongelmat : ChatGPT:n herkkyys kirjoitusvirheille, kielioppivirheille ja kirjoitusvirheille on tällä hetkellä rajallinen. Malli voi myös tuottaa vastauksia, jotka ovat teknisesti oikeita, mutta eivät välttämättä ole täysin tarkkoja kontekstin tai merkityksen suhteen.

Onko ChatGPT ilmainen kaupalliseen käyttöön?

Chat GPT on avoimen lähdekoodin kielimalli, ja sitä voidaan käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Jotkut yritykset voivat kuitenkin periä maksun mallin käyttämisestä tai palvelujensa käyttämisestä sisällön tuottamiseen .

Jätä kommentti