Kuinka valitsen oikean aurinkosuojan rasvaiselle iholle?

Valitse lisäksi laajakirjoinen aurinkovoide, jonka SPF on 30 tai korkeampi ja jonka ainesosat ovat sinkkioksidia tai titaanidioksidia. Nämä ainesosat estävät sekä UVB- että UVA-säteet ja suojaavat ihoasi vaurioilta. Muista käyttää aurinkovoidetta uudelleen 2 tunnin välein parhaan suojan saamiseksi.

Aurinkovoide, joka sisältää öljyä rasvattoman tai öljyttömän vaihtoehdon sijaan, voi johtaa huokosten tukkeutumiseen, ihottumiin ja muihin ihoreaktioihin. Aurinkosuojavoiteen pakkaus on ehdottomasti luettava ennen sen ostamista mahdollisten ihoreaktioiden välttämiseksi.

Etsi aina sanoja "ei-komedogeeninen" tai "ei-aknegeeninen" varmistaaksesi, että aurinkovoide ei tukkeudu huokosesi.

Mistä tiedän ihotyyppini?

Jos ihosi näyttää kauttaaltaan kiiltävältä, sinulla on todennäköisesti rasvainen iho . Jos se tuntuu kireältä ja on hilseilevää tai hilseilevää, sinulla on todennäköisesti kuiva iho. Jos kiilto on vain T-alueellasi, sinulla on todennäköisesti sekaiho. Jos ihosi tuntuu kosteutetulta ja mukavalta, mutta ei rasvaiselta, sinulla on todennäköisesti normaali iho.

Miksi tulen tummemmaksi aurinkovoiteen levittämisen jälkeen?

Ihon tummuminen aurinkovoiteen levittämisen jälkeen riippuu usein itse aurinkosuojasta. Käyttämäsi aurinkovoiteen ainesosat eivät välttämättä sovi ihotyypillesi, mikä todennäköisesti tummentaa ihoasi . Tärkeintä on ottaa yhteyttä ihotautilääkäriin ja hankkia oikea aurinkosuoja ihotyypille. Se voi auttaa ratkaisemaan tämän huolen.

Sopiiko aurinkovoide kaikille ihotyypeille?

Yhteenvetona voidaan todeta, että ihotyypistä riippumatta on olemassa aurinkosuojatuotteita, jotka sopivat kaikille , jotka suojaavat haitallisilta UV-säteiltä ja pitävät ihon terveenä, kosteutettuna ja nuorekkaana!

Mikä aurinkovoide sopii kasvoilleni?

Valitse SPF 30 tai korkeampi Kun valitset parasta aurinkovoidetta kasvoille, valitse korkea SPF 30 tai korkeampi, joka imeytyy helposti ihoon, kuten aurinkosuojageeli SPF 50 erityisesti rasvaiselle iholle. Riippumatta ihonväristäsi, sinun tulee aina suojata haitallisilta UV-säteiltä.

Miksi ihoni tummuu aurinkovoiteen jälkeen?

Aurinkosuojavoide aiheuttaa hyperpigmentaatiota, jos sillä on jokin näistä vaikutuksista. Jos käyttämäsi aurinkovoide rasittaa ihoasi (jotkin kemialliset aurinkosuojat voivat tehdä tämän), se voi aiheuttaa ihon tummumista . Toiseksi, jos käytät aurinkovoidetta, jossa on hormonaalisesti aktiivisia aineosia (kuten oksibentsonia), se voi aiheuttaa hormonaalista ihon tummumista.

Millainen aurinkovoide sopii minulle?

Ihotautilääkärit suosittelevat vähintään 30 SPF:n käyttöä , jota Adarsh Vijay Mudgil, MD, New Yorkissa työskentelevä ihotautilääkäri, kutsuu "maagiksi numeroksi". SPF 15 estää noin 93 prosenttia UVB-säteistä, kun taas SPF 30 estää noin 97 prosenttia UVB-säteistä. ADA suosittelee SPF:ää 30 tai korkeampaa.

Toimiiko aurinkovoide kaikille?

Kaikki. Aurinkosuojavoiteen käyttö voi auttaa estämään ihosyöpää suojaamalla sinua auringon haitallisilta ultraviolettisäteiltä (UV). Kuka tahansa voi saada ihosyövän iästä, sukupuolesta tai ihon sävystä riippumatta .

Voivatko kaikki ihotyypit palata auringossa?

Kaikki ihonsävyt ovat alttiita auringon vaurioille . Auringonpoltto saa tummemmat ihonsävyt tummenemaan, ja iho tuntuu kuumalta ja kipeältä kosketettaessa. Vaikka tummemmat ihonsävyt ovat vähemmän todennäköisiä palamaan, melkein kuka tahansa voi palaa auringossa tai saada ihosyövän.

Sopiiko aurinkovoide rasvaiselle iholle?

Tarvitset vain vähän tietotaitoa löytääksesi täydellisen aurinkosuojan ihollesi. "Yleensä ihmisten, joilla on rasvainen iho, tulisi välttää öljyä sisältäviä aurinkosuojatuotteita , koska öljyn lisääminen jo rasvaiselle iholle lisää tukkeutuneiden huokosten ja aknen puhkeamisen riskiä", neuvoo kosmeettinen ihotautilääkäri ja Mohsin kirurgi Dr.

Mikä SPF sopii kaikille ihotyypeille?

SPF 50 varmistaa ihon rusketuksen poistamisen ja suojan haitallisilta UV-säteiltä. Dermatologisesti testattu tuote on täydellinen, jos etsit pehmeää, kosteutettua, virheetöntä ihoa.

Miksi näytän paremmalta aurinkovoiteen kanssa?

Ihon sävyn ja rakenteen parannuksiin yhdistetty aurinkovoide Tässä on kysymys siitä, että iho on hyvin pitkälti elävä ja itsekorjautuva osa kehoasi, ja heti kun lakkaat altistamasta sitä auringon vaurioille, se pystyy uusiutumaan tuottamalla uutta kollageenia ja palauttaa tasaisemman, paksumman koostumuksen .

Onko oikein laittaa aurinkovoidetta rasvaiselle iholle?

Fyysinen aurinkovoide on usein paras vaihtoehto rasvaiselle, akneen taipuvaiselle ja/tai herkälle iholle . Tietyt fyysiset aurinkovoideaineet, kuten sinkkioksidi, voivat jopa auttaa lievittämään ärsytystä! Kemialliset aurinkosuojatuotteet voivat toisaalta ärsyttää herkkää ihoa (ja ärsytys voi johtaa ihottumiin).

Onko ok kerrostaa erityyppisiä aurinkosuojatuotteita?

Ensinnäkin, voitko edes kerrostaa aurinkovoidetta? JOO! Ehdottomasti voit ja sinun tulee ehdottomasti tehdä . Mitä enemmän SPF-tuotteita sinulla on kasvoillasi, sitä enemmän sinulla on suojaa, joten enemmän on enemmän tässä tilanteessa.

Mikä on maailman paras aurinkovoide?

  • Neutrogena Ultra Dry-Touch aurinkovoide SPF 55.
  • Supergoop!
  • ISDIN Eryfotona Actinica Ultralight Emulsion aurinkovoide SPF 50+
  • La Roche Posay Anthelios aurinkovoide.
  • Blue Lizard Australian aurinkovoide, Sensitive SPF 30+, 5 unssia.
  • Babo Botanicals Daily Sheer tuoksuton aurinkovoide SPF 40.
  • Sun Bum SPF 50 Spray aurinkovoide.

Onko yli 50 SPF:llä väliä?

Asiantuntijoiden mukaan aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on yli 50, ei kannata ostaa . Ne tarjoavat vain marginaalisesti paremman suojan. Ne saattavat myös rohkaista sinua pysymään auringossa pidempään. Valitse sen sijaan SPF 15–50, levitä runsaasti ja käytä uudelleen usein.

Onko SPF 30 vai 50 parempi?

Aurinkosuojavoide, jonka suojakerroin on 30, suojaa sinua noin 96,7 prosentilta UVB-säteiltä, kun taas SPF 50 tarkoittaa suojaa noin 98 prosentilta UVB-säteiltä . Kaikilla SPF 50:n ulkopuolella on hyvin vähän eroa aurinkovaurioiden riskissä, eikä mikään aurinkovoide tarjoa 100 % suojaa UVB-säteiltä.

Jätä kommentti